Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varjasi Tamás

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varjasi Tamás   Varjasi Tamás képzőművész 2018 nyarán válaszolt a kérdéseinkre. A művésszel készített interjúnkban a gyerekkoráról, a művészetről, a zenélésről, a szoborkészítésről kérdeztük Varjasi Tamást, aki a külföldi útjairól, a Magyar Köztársaság Aranykeresztjének kitüntetéséről és azokról a…..
Varjasi Tamás Varjasi Tamás 2018.07.30 23:42:42
Varjasi Tamás képzőművésszel, iparművésszel készítettünk interjút, amelynek egy részlete itt olvasható. Mesélne a gyerekkoráról? Édesapja zenével foglalkozott és az ő révén került először kapcsolatba a művészettel?     Apám kántortanító volt. A kántortanító abban az időben adta az igét és…..
  Tudok öt okot mondani arra, hogy miért Fonyód az egyik legjobb Balaton parti város. Fonyód strandjai ingyenesek. Fonyódon rendezik meg, heti két alkalommal a Balaton déli partjának legnagyobb piacát. Fonyódtól húsz perces hajóúttal megközelíthetjük a borairól nagy hírnévre szert tett Badacsonyt.…..
  Cholnoky Jenő földrajztudós azt írta a Sipos-hegy panorámájáról, hogy "Ilyen tájképet nemigen látni többet Európában!" Egyedül erről a hegyről látható a Közép-Európa legnagyobb állóvize a Balaton teljes hosszában, Keszthelytől Keneséig. (3D panoráma kép) A helybeliek sokáig csak Postás-kilátónak…..
A 464 méter hosszú fonyódi móló a Balatonpart leghosszabb mólója!      Kezdetben nem voltak a Balatonon hullám biztos kikötők, csak olyan révátkelőhelyek, amik különböző uradalmi kezelésben álltak. A parton révházakat építettek, ahol a hajósok és a révészek éltek. 1847-ben Széchenyi István a…..
A XIX. századig nem épültek 6 emeletnél magasabb épületek. Még abban az esetben is, hogy ha lett volna megfelelő építőanyag, a problémát a felvonó és a vízpumpa hiánya okozta. A vizet 50 méternél magasabbra nem tudták feljuttatni. A szabályt erősítő kivételek természetesen itt is léteznek.  ..
Varjasi Tamás 1947-ben született, Kustánszegen. Kustánszeg Zala megye északi részén a Zalaegerszegi járásban, a Zalai-dombság területén helyezkedik el. Kustánszeg helyén korábban három, mára már elpusztult település állt, a községet első alkalommal 1542-ben említik. A huszadik század során…..
2019. második negyedév végén adják át a Sunset Resortot, a prémium minőségű lakásokat a Balaton partján. A Sunset Resort megálmodói Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt olyan otthonok megteremtésén fáradoznak, amelyek mind a kikapcsolódás, mind az élhetőség szempontjából kielégítőek. A lakások mind örök…..
Fonyódon a Sunset Resort a tökéletes balatoni élmény Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt projektjében!  A Balaton déli partjának legszebb panorámájáról közismert Fonyód városában, a Fürdő utca 36. szám alatt Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt egy olyan apartmanházat álmodott meg, amelynek…..
Fonyódon a Sunset Resort a tökéletes balatoni élmény Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt projektjében! A Balaton déli partjának legszebb panorámájáról közismert Fonyód városában, a Fürdő utca 36. szám alatt Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt egy olyan apartmanházat álmodott meg, amelynek különlegessége,…..
Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt második negyedév végén adják át a Sunset Resortot, a prémium minőségű lakásokat a Balaton partján. A Sunset Resort megálmodói Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt olyan otthonok megteremtésén fáradoznak, amelyek mind a kikapcsolódás, mind az élhetőség szempontjából…..
A PROJEKTRŐL A Sunset Resort Apartmanház kialakításának célja, hogy minőségi kikapcsolódást, harmonikus környezetet és ragyogó életteret nyújtson leendő lakói számára. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk az épület modern, korszerű megjelenésére, a parkosított közösségi tér hangulatos,…..