Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MDylan

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1960-as évek bővelkedtek sötét hátterű politikai gyilkosságokban. Máig sokat emlegetik a két Kennedy-t – az elnök Johnt 1963-ban, az elnökjelölt Robertet 1968-ban ölték meg – a fekete polgárjogi vezető Malcolm X.-et (1965) és Martin Luther Kinget (1968), Patrice Lumumba kongói miniszterelnököt…..
MDylan 2017.10.11 12:51:46
@rx2000: xD
Nem szeretjük az "ezt látni kell" típusú szövegeket, mert ez olyan, mintha mi fújnánk a passzát szelet, de van egy ország, amelynek természeti szépségeit egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet mérni. Teljesen bejárni egy kisebb vagyon, de egy kisebb csodakörre mi is beneveztünk. A helyszín:…..
Nem olyan régen jött divatba nálunk is a Mindenszentek előestéjének megünneplése, amely egy ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep. Ryan Duncan azt gyűjtötte csokorba, hogyan is viszonyulunk ehhez az egészhez mi, keresztények? Nehéz más olyan ünnepet elképzelni, amely annyira…..
Lenyűgözte a zsűrit a Freelusion tánccsapat előadása az America's Got Talentben, így továbbjutottak a tehetségkutató következő körébe. A Freelusion már tapasztalt induló, hiszen a brit változatban és egy francia műsorban is szerepeltek, de most az amerikai zsűri érezte úgy,…..
MDylan 2015.06.10 13:50:57
Két sorozat is hattyúdalát éli hamarosan: a SyFy nem kér többet a Continuum című időutazós scifiből, amiben a fent látható Rachel Nichols alakított jöbőből jött rendőrnőt, és keveredett pompás, leginkább szerializált kalandokba a jelenben. Időhurok, időparadoxon,…..
Önnek sincsen 8,74 millió forintos megtakarítása? Esetleg ismer olyan embert, akinek a számláinak a kifizetése, és az ételhez való hozzájutása is problémás hónapról-hónapra? Nem beszélve a ruházkodásról, szórakozásról, pláne nem a tanulásról? Vagy éppen ön is ilyen?…..
Vészmadár nevű kommentelőnk olyan szépen foglalta össze a Paladog lényegét, hogy utólagos engedelmével posztba is foglalnám. Az alapsztori az, hogy a békés lényeket megtámadták a gonosz démonok, és mivel a harc ellenkezett az elveikkel, a világ már elveszni látszott, de ekkor…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
Nagyon szeretem a netbook-omat, az apró kis képernyőn tulajdonképpen minden dolgot el tudok végezni. Persze, azért időnként vannak kivételek. A Moby Dick 2 nem játszható kis képernyőn, tapipaddal, még a hozzám hasonló megszállottak (inkább tekergetem a képernyőt, ha túl nagy a…..
Bigyóblog Lábtörlő 2011.05.12 12:08:00
Hogy mindenki tudja, geekekhez jön vendégségbe.Via Inspire me now..
MDylan 2011.05.17 15:27:28
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
MDylan 2011.04.05 09:34:30
Gyerekként mindenki rendőr vagy kukás akart lenni az óvodában, én buszvezető. Nem lettem az, és jobb ez így mindenkinek. Most viszont itt a School Bus Lisence, amivel kipróbálhatjuk magunkat ebben a munkakörben is. A játék egyébként az átlag parkolós játékok szintjénél jóval…..
Behalt az akksid, és nem tudod, hogyan kell újat venni elektrokémiai gyorstalpaló nélkül? Olvasd el ezt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nicola Tesla zseniális tudós és feltaláló volt, gondoljunk csak a hatalmas szikrákat vető Tesla-tekercsre (a Csodák Palotájában megtekinthető egy). A Tesla Death Ray is előtte tiszteleg, amennyiben böhöm nagy szikrákkal kell lezúzni a bázisunk felé támadó embereket, tankokat és…..
Igaz, hogy szemüveg nélkül nézhetjük - nem - a 3D filmeket, de azért ezt egy icipicit túlzásnak érzem - még nézni is rossz. Az aktív 3D ugye úgy működik, hogy két kamerával veszik fel a jelenetet, az egyik a bal- a másik a jobb szem szemszögéből. A tévén a két kép nagyon…..
Nagyon jó taktikai játék az I Am An Insane Rogue AI, aminek már a címe elárulja a sztoriját. A játékosnak egy Skynet-szerű, öntudatra ébredt és nem éppen jó szándékű mesterséges intelligenciát kell irányítania, és sorra átvenni az uralmat a világ legnagyobb…..
Bigyóblog 50 dolláros iPhone 2011.01.11 11:22:54
Minket nem érint ugyan, de Amerikában 49 dollárra vitték le az iPhone 3Gs árát, persze két éves hűségnyilatkozattal, szerződéssel, mindennel. Előszöt az AT&T, majd a hovatalos Apple Store is levitte az árat. Nem is ez a lényeg, hanem a tendencia. Valamivel több mint fél évvel…..
Hajigálni márpedig jó! Ezt alátámasztandó álljon itt a Flight, amiben egy papírrepülőt kell körbedobálnunk a földön néhány (tucat) jól irányzott hajítással. Útközben ha szerencsénk van, csillagokat is felszedünk, amiért pénzt kapunk, amiből upgradelni tudjuk kezdetben…..
MDylan 2010.12.21 14:20:32
@Vilendor: Na aggódj nekem elsőre 50 nap volt. :) Másodikra már csak 30.
Arra jöttem rá, hogy ha már 3 üzemanyag csíkom van, akkor abból az utolsót csak a siklásra és a navigálásra érdemes meghagyni. Így simán mentem 2-2500 métereket is már, és bár az elején nem lett meg london meg párizs, meg egyiptom, de kenya már meglett 26 nap alatt.
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
MDylan 2010.12.17 08:57:25
@Mityu: Szerintem ez "csak" egy programozási hiba. A progi nem találta a címet, ezért Budapest középpontjára vitte a térképet.
Láttam már hasonlót, ezért gondolom ezt.
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
Tényleg bejelentették a Chrome netbookot, de nem most fog megjelenni, hanem majd csak jövőre. Addig is bemutatták a Chrome OS-t, ami szintén nem most fog megjelennei. És láthattuk a Chrome webáruházat is.  De kezdjük az elején, megújult a Chrome böngésző. Az instant kereső…..
Az autóverseny olyan műfaj, amihez nincs túl sok érzékem, nem is köt le, de a Neon Race előtt ott ragadtam. A játék környezete ugyanis fenomenális: mindennek csak körvonalai vannak, azok viszont neonfényekben világítanak (engem erősen emlékeztetett a Tron című filmre). A látvány…..