Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevemsenki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Még több Refi műsor 2009.02.15 06:15:00
Hoppá hoppá... Lehet, hogy ráálltak megint a sztoris kiadásokra? Megnéztem az új kiadást és tessék :)   Szívem? ;) hmm?Azt is bírom, hogy csajszi kb hagyta 2 mp-ig csörögni a telefont ;)És a levélfelolvasás és a telefonálás EPIKUS! :D Most komolyan, nem…..
Érdekes (2002-es) RTL-es riport a BP TV sztárműhelyéről! Benne még több Lexike! Ugye rá még emlékeztek?  Küldte: k-man..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.22 15:03:39
Több mint 250 olvasatlan e-mailem van, ma remélem át tudom nézni őket mind és ahol szükségesnek látom, ott válaszolok is. Nem lesz 2 perc... Sajnos utóbbi hetekben nem tudtam rá annyi időt szentelni, mint kellett volna.A "Gyakran Ismételt Kérdések" részleg meg…..
Nevemsenki 2008.08.22 19:09:01
Freddy, itt egy kis Mesterlövész:

www.zeladon.com/cart.php?target=product&product_id=1596&category_id=57

Legfőbb érdekesség hogy az ára 1910 Ft.
A "piros hülye boltban" 490-ért árulják...
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
ROFL-net A nap hirdetése 2008.07.22 10:50:00
Mindenki tudja, hogy az Expresszben a legviccesebb cuccok ennél a részlegnél vannak.  De a következő valahogy a szokásosnál is bénábban van megfogalmazva. Vagy valami háremklub lehet. Mindenesetre, akinek sok helye van, a számot otthagytam.  ..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Elérkeztünk egy úgy Budapest Tv-s fejezethez. A honlapjuk annyira csúcs, hogy még egy társkereső részleg is bekerült. Kérdem én, ki lehet az a végtelenül elkeseredett lélek, aki a BUDAPEST TELEVÍZIÓ HONLAPJÁN próbál társat találni???Ami a legdurvább, hogy vannak tényleg igazi…..