Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsifike

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
zsifike 2018.05.06 16:12:13
@ComLo: Lehet, hogy 14 év alatti gyereket nem ültet külön a rendszer, de velünk megcsinálta azt két hete, hogy apa+10 hónapos ölben+3 éves együtt, anya (én) 6-8 sorral odébb. Szóval nem ül egyedül gyerek, de megnézem apukát, hogy nyugtatja meg a szopós csecsemőt meg a leszálláskor nyűgös 3 évest egyszerre, arról nem is beszélve, hogy az utastársaknak mit kell végighallgatni... Mondjuk, mi helycsereberével megoldottuk a helyszínen, nem volt belőle gond - persze, kérdés, hogy ezt meddig engedik.
zsifike 2018.05.06 17:33:05
@bes3: Nem háborogtam, csak ténymegállapítottam, elcseréltük a helyet, nem volt gond. Amúgy a te megoldásod is működik, csak számomra nagyságrendekkel kényelmetlenebb. Plusz a 3 éves is behisztizett a gépen, hogy együtt üljünk mind, hiába beszéltük meg előtte, hogy lehet, hogy anya a kicsivel külön kell üljön.
zsifike 2018.05.08 07:47:34
@ételizésítő: Nem rémlik, hogy kötözködtem vagy személyeskedtem volna bárkivel, csak leírtam, hogy velünk hogy jártak el, és azt is leírtam, hogy tök normálisak voltak velünk, nem volt gond. Te is erőt vehettél volna magadon, és válaszolhattál volna intelligens ember módjára. Sajnos ez ma nem sikerült.
De úgy látom, itt nem lehet semleges hozzászólást írni, ha nem anyázok valakire, mindjárt beszól valaki. Úgyhogy inkább le is lépek. Sok sikert a további érdemi vitához! :)
Pip egy tarajos sül bébi, aki gyermekkorom kedvenc írója Gerald Durrell álltal alapított állatkertben látta meg a napvilágot. A durrell.org oldalt pedig érdemes figyelni azoknak akiknek mond valamit a Családom és egyéb állatfajták, és azoknak is, akik szimplán imádják az…..
Bodza képét Attilától kaptuk. Elmondása szerint Bodza talált kutya, és immár hat éve boldogítják egymást. Annyit talán elmondhatunk, hogy - a kutyákhoz méltóan - nézni, azt tud...
Sarolta a Júliai-Alpok olasz részén túra közben fotózta nekünk ezt a szimpatikus pelét. "Ő a Stuparich bivak (1587 méteren) állandó lakója, a tető alatt éli életét, éjszakánként hallani tappancsainak tipegő hangját a fejünk felett. (Ez a rosszabbul alvókat zavarja…..
Nagynétől kaptuk komment nélkül ezeket a képeket erről a két cicáról...
Judit és Gábor Abaligeten fotózta ezt a pancsoló békát, aki hozzánk hasonlóan nagyon élvezte ezt a napos hétvégét...
"Köszönöm, hogy már kétszer világhírűvé tettétek Ottót, a mi drágaságunkat. A kommentek alapján mindenkinek nagyon tetszik, de kint az utcán is rengeteg rajongót szerzett már magának. Itt az idő, hogy bevigyük az utolsó ütést minden Cukiolvasónak. Ígérem ez az utolsó…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
"Gondoltam hozzájárulok a blog fauna bővítési szándékához. Ezt a vakondot még múlt nyáron fogtuk a kertben. Már napok óta vadásztunk rá, mert mindenhol szép kis kupacokat hagyott, öcsém kézzel kapta el végül. Persze baja nem esett, a fotózkodás után elszállítottuk a…..
"Küldünk szeretettel állatkánkról pár képet, kinek neve Vacak. Előszeretettel tép szép mindent, amit csak bír. Ettől eltekintve nagyon imádjuk, mert iszonyú cuki!!! Két cicánk kevésbé szereti, de azért kijönnek egymással a hétköznapokban" - írta nekünk Anita és…..
Mogyoró, a patkány nagy rajongója cica barátjának, ezért követi őt mindenhová. A cica pedig komoly macskatürelemmel rendelkezik, és könnyedén elvisel minden túlszeretést hosszúfakú barátja részéről. Kölcsönös mosdatások, csókok és ölelések.  ..
Tomika jóvoltából eljutott hozzánk is a 2008-as év egyik legcukibb képsorozata, a tacskómamáról, aki kölykei közé befogadott egy elárvult kismalacot.Az angol kommentár szerint a kis röfi koraszülött volt és az anyja nem tudott vele törődni, így került a kutyacsaládhoz.A…..
Mindenkinek megvan ugye a Mátrix-trilógia második részéből a tumultuózus harci jelenet, amiben egy falkányi Smith ügynök próbálja lenyomni Neót, természetesen sikertelenül? Na, itt van mindez egy cicussal és egy alomnyi kölyökkutyával, az eredeti adrenalinpumpa filmzenével…..
Mukit, a Pécsi Állatkert egy hónapos galléros páviánkölykét (Papio hamadryas) anyja magára hagyta, ezért az állatkert gondozója neveli. A lenti képen gondozója, Inkeller Judit ölében látható. ..
A videón egy kupacnyi, 6 hetes bengáli cica követ körbe-körbe valamit, amivel a gazdi szórakoztatja őket. A bengáli macska egyébként a bengáli leopárdmacska és egy házimacska keresztezéséből mesterségesen lértehozott hibrid és ahogy így elnézzük őket, szeretnénk belőlük…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
Az Orpheus Állatvédő Egyesület közleménye hasznos információkkal szolgál. Olvassa el, és cselekedjen úgy, hogy az állatoknak jó legyen. A közlemény:Kutya hideg van az állatoknak is Hetek óta tombol a zord, különösen hideg téli időjárás. A hideg az utcán lévő emberek…..
A Szánhúzókért Alapítvány Illatos úti menhellyel kapcsolatos felhívása adta a poszt apropóját, de a a kijelentés általánosságban is igaz: ha kisállatot ajándékoznánk, csak akkor tegyük, ha biztosan jó helye lesz a cicának-kutyának, és a megajádnékozottnak biztos szüksége…..
London és Berlin is frissen született törpevíziló porontyokkal büszkélkedhet. Ez a faj sokkal kisebbre nő, mint a Nílusi víziló, felnőtt korában kb. 250 kg-os lesz. Vadon már csak kevesebb, mint 3000 él belőlük. Magyarországon a Győri Állatkertben, a Nyíregyházi Állatparkban…..
A tavaly karácsonyi nagy sikeren felbuzdulva újra ünnepi pályázatot hirdetünk a Forma dizájnbolttal közösen. Várjuk azokat a cuki állatos fotókat, amelyek valamilyen módon a karácsony témakörébe illeszkednek, és annál jobban örülünk, minél kreatívabb a megoldás. A képeket…..