Regisztráció Blogot indítok
Adatok
btf_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor saját bevallása szerint nem lehet sikeres, ha eredeti DVD-ket vásárol a neten, de a gyűjtőszenvedélye kényszeríti erre. Most viszont nem azt a terméket kapta, amit várt, úgyhogy visszavitte, de a pénzét még nem látta viszont.Történt anno dacu júniusban, hogy rendeltem a…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
btf_ 2008.07.31 11:25:21
Ezért érdemes még a Homárnak is Homárt néha olvasnia, hiszen mindig tanul valamit. Adott technikai problémára a Microsoft ügyfélszolgálata nem volt hajlandó válaszolni, mert naiv felhasználó a szoftvert a géppel együtt fizette ki: Tisztelt Windows felhasznok! Javaslom mindekinek, a…..
Az alanti sztori olvastán az első, logikusan feltoluló kérdés az, hogy miért venne bárki napszemüveget pont a Tescóban. De szélsőséges fogyasztáspárti rákként azt kell mondanom, hogy egy vevő még efféle, egészen szélsőségesen perverz különcségeket is megengedhet magának.…..