Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miniestadi

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy szinte mindenki privát üzenetben írja le a kérdéseit, itt a blogon alig kommenteltek. Nyugodtan írjatok ide is, akkor legalább mások is tanulhatnak a válaszokból! Többen érdeklődtek, hogyan lehet egy Google Adsense fiókot nyitni minél gyorsabban. Szerintem először is…..
A téliszünet után újult erővel kezdtük meg a bajnokságot, tulajdonképpeni célkitűzések nélkül, mondván az őszi szerencsétlenkedésnél úgyis csak jobb következhet. Meglepetésre az utolsó 5 mérkőzésünkből 4-et sikerült megnyernünk, így csapatunk elmozdult az utolsó…..
E hét kedden (november 3.), pótoljuk a Neo Computers ellen még egy korábbi fordulóból elmaradt mérkőzésünket. Helyszín a Köfém pálya, kezdés 19:00.Az őszi etap ezen a héten véget ér, a keddi utolsó előtti mérkőzésünk lesz idén, majd a pénteki hazai pályás csörtével…..
Csapatunk 7-3 arányú vereséget szenvedett a nyolcadik mérkőzésén. A meccset kénytelenek voltunk igazi kapus nélkül, mezőnyjátékossal a kapuban lejátszani, ( utólag is köszönjük neki, hogy elvállalta ) ennek ellenére az első félidőben uraltuk a játékot, okosan játszottunk,…..
Ezen a héten csapatunk szabadnapos, így pénteken nem lesz mérkőzés. Ellenben jövőhéten kétszer is találkozunk, előszőr az 5. fordulóból elmaradt meccsünket pótoljuk a Neo Computers ellen, majd soron következő bajnokin találkozunk a Bluedeath csapatával.A mérkőzések helyszíne…..
Pénteken újabb meccs következik, ezúttal a hamach/becker csapatával mérkőzünk. A mérkőzés időpontja: 2008. 10. 24. (péntek) 18:00, helyszín: Bregyó.Egyébként az őszi szezonból még 3 mérkőzés van vissza, ezeken illene mutatnunk valamit és végre elmozdulni a…..