Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BatmanTAS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legends of the Dark Knight A következő állomás a Batman figurák történetében az 1996-ban elkezdett Legends of the Dark Knight sorozat volt, ami tekinthető valamelyest a Legends of Batman folytatásának vagy újragondolásának, ám mégis gyökeresen eltér attól mind küllemben, mind minőségben. A…..
Adventures of Batman and Robin Korábban a Batman animated sorozatnál említettem, hogy az animációs sorozat nevét a sorozat végén megváltoztatták és ezt lekövette a játékok kiadása is, így 1995-től kezdve a Batman animated figurák Adventures of Batman and Robin néven kerültek kiadásra. Ma ezekről…..
Legends of Batman  Az előző epizódban az első egész estés Batman animációs filmhez készült játékvonallal, a Mask of Phantasm-al foglalkoztunk (ITT OLVASHATOD). Mivel a korábbi filmes és a Batman Animated-hez készült figurák is eléggé sikeresek voltak, ezért a Kenner az addig üsd a vasat, amíg meleg…..
Folytatjuk a Batman-es sorozatot és a mai részben a múltkori Batman Animated egyik spin off-jával, a Batman Mask of Phantasm figurákkal fogok foglalkozni. Az előző epizódot (ITT OLVASHATOD) A Batman Animated rajzfilmsorozat elképesztően sikeres volt és olyannyira jó volt a fogadtatása, hogy a…..
Batman Animated….. Amikor elkezdtem ezt a cikksorozatot, azt bizonyos mértékig azért tettem, hogy eljöjjön ez a rész és láthassuk, hogyan is jutottunk el idáig. Nehéz elfogulatlanul beszélnem a dologról, hiszen ez a rajzfilmsorozat az abszolút örök kedvencem minden valaha volt Batman termék közül.…..
BatmanTAS 2018.05.08 17:48:01
@Tota12: Igen, követtem az eddigieket is lelkesen! De titkon azért ezt a szériát vártam már nagyon! :))
BatmanTAS 2018.05.10 19:48:18
Gonosz karakterek….szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy a gyerekkori rajzfilmek, játékfigurák és sokszor a mai filmek megítélésénél is rengeteg múlik a megfelelő negatív karakteren. Ha jó volt a gonosz, akkor az amúgy közepes film vagy rajzfilm is sokkal jobbnak hatott, ha pedig…..