Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK22

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EU a demokrácia leépülésének újabb bizonyítékát látja a Nyílt Társadalom Alapítvány módszeres kipaterolásában, a Helsinki Bizottság szerint a kormányfő most már a véleményszabadságot vette célba; Orbán a főcsővezető az európai populizmus számára, példája ragadós a Balkánon; Főként gazdasági…..
Ez a rezsim sarokköve, és az is marad...
FCUK22 2018.05.16 09:22:50
@zassz: büntetőügyben az állam monopóliuma a vádemelés. Amiről te írsz, a pótmagánvád, egyéni sértettre vonatkozik, természetes személyt ért esetre. Ez azonban a bejegyzesnek nem témája, nem tartozik ide. Te miért olvasol, ha nem értesz???
FCUK22 2018.05.16 10:00:44
@zassz: az ügyészség büntetőügyekben vádmonopóliummal rendelkezik.

az, hogy bizonyos ügyekben a törvény lehetővé teszi, hogy amennyiben ezzel a monopóliummal az ügyészség nem kíván élni, magánszemély is vádló lehessen, nem változtatja meg a monopólium létét és tényét, mindössze egy lehetőséget biztosít.

szerintem te nem érted az egész rendszert, de se időm, se kedvem előadást tartani róla. itt a kérdés, csak hogy segítsek egy kicsit, az, hogy erről a monopóliumról az állam le akar-e mondani más javára is, mint a jelenlegi szabályozás, a válasz pedig egyértelműen nem.

pláne egy olyan szervezet javára, amelynek sem jogi alapja nincs egyelőre, se maga a szervezet nem létezik.
FCUK22 2018.05.16 10:58:15
@chrisred: az állam vádmonopóliuma megmaradt.

@zassz: leírni én is le tudok 100 év jogászkodást, és? ott buksz meg, hogy a pótmagánvádló csak akkor léphet be és csakis akkor, amennyiben az állami vádhatóság nem emel vádat. magyarán lemond a monopóliumáról, és ezt csak a törvény által meghatározott esetekben követheti pótmagtánvádló belépése.

ne haragudj, de nem tudlak komoylan venni.
Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be. Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja…..
Itt van Orbán és Trócsányi veszélyes terve: ez felháborító! (Direkt idéztünk az önmaga paródiájává váló kormánypropagandából.) Ha ezt az tervet megvalósítják, jogállami eszközökkel nem lehet majd a Fideszt felelősségre vonni, sem leváltani. ..
A magyar kormányfő nagyban játszik és emeli a tétet a civilek és CEU ügyében a Néppárttal, illetve az EU-val szemben, mármint nyilvánosan. Az EU-nak érdemben kell foglalkoznia az emberek bajaival, különben átengedi a terepet az Orbán-féle populistáknak. A nagyvonalú kínai hitelnek könnyen…..
A leköszönő emberminiszter távozása előtt még gyorsan megnyitotta a VII. Romológus Konferenciát Pécsett, ahol elmondta, ma romának lenni Magyarországon a lehetőségek tárházát jelenti, és ez az ő munkásságát dicséri...
A Fidesz frissen kinevezett frakcióvezetője elképesztő interjút adott a propagandalapnak. Igaz, ehhez az adómilliárdokkal kitömött orgánum is nagyban hozzájárult. Sajtótörténeti pillanatok egy Kocsi Máté szövegben...
Hiába a civilek tiltakozása, a budapesteik 80%-ának ellenérzése a Liget beépítésével kapcsolatban, mire észbe kaptunk, a Fideszben már le is osztották egymás között a koncot. 250 milliárd forintról van szó...
Mostantól így van, mert ő ezt mondta, és kész...
FCUK22 2018.05.11 22:36:12
@taga20: a személyeskedésedre nem térek ki, mert megszoktam, hogy ezt tudod, jobb esetben :)

viszont megjegyezném, hogy 2.8 millió volt az a 2, el kellene fogadni, ha magadtól nem megy, tudok ajánlani orvosi segítséget.
FCUK22 2018.05.11 23:02:39
@látjátok feleim szümtükkel: a sokadik helyezettekfel nem használt szavazatai felkerülnek a listára, miért ne kerülnének fel a győztes fel nem használt szavazatai is? vagy ne kerüljön fel egyik sem, nekem ez is ok lenne, de akkor nem 2/3, hanem 3/4 lenne :)
a gondolkodás felétek tényleg luxus? :D

@taga20: bvallom, néha lesüllyedek a szintetekre, hátha szót értünk, de gyakorlatlan lévén sosem érek el sikert :)
Konszolidáció? Ugyan, kérem! Ez a szó nem szerepel Orbán Viktor szótárában. Viszont rengeteg kifejezést találni a "harc" szó környékén. A permanens háború most sem szakad meg, sőt, ha lehet, a helyzet tovább fokozódik...
FCUK22 2018.05.11 15:56:05
@RBN 1 GCI: ha az a kérdés, mik a csúsztatások, az egyben azt jelenti, hogy a hülyeségeket és a hazugságokat megtaláltad. keress tovább, meg fogod találni a csúsztatásokat is. :):):)

de csakis felebaráti szeretetből, és hogy ne halj meg hülyén, egy példa:

" jogállamokban szokatlanul egy tábornok áll majd a honvédelmi minisztérium élén " nos:
nem tábornok fog állni, hanem nyugalmazott tábornok. és innentől mindegy, hogy tábornok volt, gázszerelő vagy ügyfélszolgálatis a foglalkozása KORÁBBAN. a hatályos törvények szerint aktív katona nem lehet miniszter, nem is lesz. érted kb, vagy tényleg esélytelen? arra már ki sem térek, hogy a jogállamokban szokatlanul kitétel értelmezhetetlen, a fentiek miatt is, meg mert pl az USA-ra senki nem mondja, hogy nem jogállam.
Nem az fáj, ami mondanak, hanem ahogy mondják – nagyjából így reagált a leendő emberminiszter, Kásler Miklós, a Magyarországon világhírű onkológus az őt ért kritikákra. A jelek szerint kifogyhatatlan örömforrása lesz ő a politikai humor szerelmeseinek...
FCUK22 2018.05.10 13:30:24
@Cycmen: max B-

:D:D:D

@TalpigJimmy: szórakozni járok ide, egész más a munkám, viszont gép előtt ülök, egy ablakkal több van nyitva, és ha megjelenik valami hülyeség, akkor rögtön tudok rá reagálni. sajnos nem, nem mindig én vagyok az első, pedig fontos, hogy rögtön az első kommentben fel legyen hívva a figyelem a baromságokra, hogy ha idetéved egy gyanútlan, rögtön lássa, hogy itt szopatják.
FCUK22 2018.05.10 15:21:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: valami eredetiséget is mutathatnál, mert amit csinálsz, elég unalmas :D
FCUK22 2018.05.10 19:43:11
@morph on deer: Kásler a szabadosságról beszél, a demokráciának meg igenis szinonímája a szabadság abban a tekintetben, ahogy ő beszél róla. Nem érted te sem, a b1 sem, de erről nem Kásler tehet. Az más kérdés, hogy tanulás helyett a hisztit nyomjátok. Erről ennyit.
Magyarország a GDP jó egy százalékát bukhatja 2021-től a közösségi jog megsértése miatt. A magyarok pontosan tudhatják, mi is az az illiberális demokrácia, mert már átélték a szocializmus idején. Amikor a krokodil mosolyog: átmenetileg barátságos képet vág Orbán Viktor...
Hogy a magyar kormányfő nem az igazmondás bajnoka, azt maga hozta a köz tudomására: „Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok!” Nos, Orbán Viktor ezúttal alighanem mégis a valóságot árulta el, amikor elmondta: a múlt héten arról tárgyalt az Európai Néppárt vezetőivel Brüsszelben,…..
FCUK22 2018.05.09 21:53:04
Lehet még olyan forradalom is, mint Örményországban. Az örmények egyszerűen nekimentek mindenkinek, aki az útjukba állt és elzavarták a korrupt, hataloméhes és oroszbarát kormányukat. ..
FCUK22 2018.05.08 13:01:06
@Peter Götz: ne viccelj, ilyenkor a legjobb a buli, nincs szórakoztatóbb, mint a balos hörgés és vergődés :D
FCUK22 2018.05.08 14:03:17
@japapapapa: öreg, ezért az egy kommentért felesleges volt regisztrálni :) a mai nap öröméből te sem tudsz elvenni, sőt, fokozod a hangulatot :D