Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kleeo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedves kis Naoko minden meggyőződésével és csöppnyi, ám annál egocentrikusabb agyával úgy hiszi, hogy az egész világ természetszerűen ő körülötte forog, és ha ebben a rendeltetésszerű működésben valami zavar állna be, akkor szolgák hadának kell lesni még nem csak nem is…..
Kleeo 2010.02.04 12:24:28
@simonlewis: Az első 2-3 évben kizártuk a macskát a szobákból, mondván, hogy ne aludjon velünk.
Az irdatlan kaparás és nyávogás azonban egyre rosszabb lett, és végül beengedtük.
Miután már megtehette, hogy bejön, talált magának olyan helyet a szobában ahol tud aludni nyugodtan. Ez lassan az ágy lett :) , de azért más helyeket is tud találni ha akar.....:) A miénk nem nagyon akart, de még mindig többet lehet így aludni, mint kaparás mellett.
Cicanapló Kergemarha 2010.01.18 15:58:00
Naoko az egyik este szabályosan megkergült: mikor hazaértünk, üdvözölt minket, majd az előszoba kövének egyes pontjait kezdte kaparni veszettül, mintha el lenne ásva alá valami, leginkább valami misztikus, varázserővel bíró szent tárgy; ugyanis néha meg is hempergett a nem…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..