Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeppe Miller

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NOHA, mint ki fog derülni VAN VÉLEMÉNYEM, NEM AKAROM eldönteni a zöldek kontra erdészek vitát, mert belátom, ehhez kevés a kompetenciám. De nagyon zavar, ha be akarnak vinni az erdőbe. Mármint képletesen. Azon a túrán, amit a WWF szervezett a Nógrád megyei Garáb melletti erdőbe, nagyon könnyen…..
Highlander Reporter Atya, ég! 2018.05.08 23:35:12
 Ma eszembe jutott boldogult kémia tanárom, Kövér tanár úr. Elsős gimnazisták voltunk. Bohók és bolondok, de nagyon boldogok. Május felé jártunk 1990-ben, minden teli volt szabadsággal és szerelemmel. Balassagyarmaton ekkor még létezett a "Katkó", vagyis a Katonai Kollégium. Osztálytársaim egy része…..
Ma reggel megkérdezték Korózs Lajost egy tévéstúdióban, hogy a pártjában hányan pályáznak a megüresedett elnöki székre. A kitűnő szociálpolitikus ezt válaszolta: „Van legalább kettő, aki kandidál.” Majd kimondta Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan nevét. Tudok azonban egy harmadikról is. Szanyi Tibor…..
Highlander Reporter Higlander 2018.05.07 16:34:59
Valahogy mindig így végződik. Másként akarom, de az ígéretek és a szép szavak kusza halmazának metszéspontja mégiscsak ez a magyar Felvidék. Itt lakom, mindentől 70 kilométernyire. A fővárostól, a megyeszékhelytől, Gyöngyöstől és Esztergomtól, Nyugat-Nógrádban. Ott, ahol egyesek azt mondják, az…..