Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovechkin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Jól kezdett az 1/1-es 2008.09.22 15:35:00
Megkezdődött az NHL 2008/2009-es előszezonja. Az Ottawa New York Rangerst vert, a Pittsburgh kikapott a Tampától. Steven Stamkos büntetőből lőtte első gólját. Az Ottawa végül is simán nyert, 3-0-ra is vezetett, utána lett szoros. A másik meccsen büntetők döntöttek. A Tampa…..
A KHL és az NHL vezetői titkos egyeztetéseket tartottak az érvényes tengerentúli szerződéssel bíró, de Oroszországba átcsábított jégkorongozók ügyében, amelyek Alekszandr Medvegyev KHL-guru diadalával végződtek, írja a Championat.ru. Az orosz internetes lap a New York Postot…..
A magyar mezőnynél és az EBEL-nél kialakult formába öntöttük az NHL átigazolásait. Kis különbség van a többihez képest, kitaláltunk egy hosszabbított rubrikát, hiszen a világ legjobb bajnokságában ennek is különös jelentősége van. Ahol tudunk és akarunk, ott időtartamokat…..
Stamkos lett az idei 1/1-es, Drew Doughty a második, Zach Bogosian a harmadik, ezt megírtuk. Most csapatról csapatra végignézzük, hogyan zárult a drafthétvége. A drafton 211 játékost választott ki a 30 csapat, akik 12 nemzetet képviselnek. Kanada az első 119 játékossal, az Egyesült…..