Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maclover

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
maclover 2017.07.20 03:11:02
No az volt a sztori, hogy az utasok várakoztak a beszállásra, ami csak nem kezdődött el, aztán tényleg csak annyit láttak, amit írtatok, hogy törölt a járat. Senki semmilyen infót nem közölt velük. Mivel a gépen jött volna haza egy utazási iroda csoportja is nekik az iroda azt mondta, hogy valószínűleg másnap haza viszik őket. Aki szemfüles volt elcsíphette ezt az infót, aki nem, az továbbra sem tudott semmit. Én itthonról segítettem az ott rekedt ismerősöknek.
Megnéztem a Wizz honlapját. A törölt járatok listája fölött ott volt az infó, hogy lépj be a fiókodba és ott ingyenesen tudsz foglalni helyet másik járatra. Beléptem, de baromira nem volt ilyen lehetőség. Le volt zárva a foglalás és semmit nem lehetett csinálni vele. Jó, mondom nézzük a telefonos ügyfélszolgálatot akkor. Megkerestem a számot, ami emelt díjas. Percenként 250 Forintért hívhatod őket, hogy megtudd hogyan fogják teljesíteni az általad megvásárolt és már régen kifizetett szolgáltatást.
Pár csöngés után felvették a telefont. Az ügyintéző konkrétan bunkó volt. Mondom mi a probléma, Burgaszban maradtak az ismerősök, nem tudtam átfoglalni nekik a felületen. Azt mondja persze, hiszen törölték a járatot. Jó, mondom nyilván pont a törlés miatt akartam átfoglalni és az oldaluk szerint ott kell csinálni. Azt mondta nem baj, akkor sem lehet. Mondom oké, mi a megoldás? Mire mondja, hogy át tudja foglalni a négy nappal később induló járatra. (A két nappal később induló tele volt) Oké és mit csináljanak négy napig Burgaszban? Mondom ott a reptéren azt rebesgették, hogy másnap lesz egy mentesítő gép. Ő nem tud róla, akkor érdeklődjenek a reptéren. Mondom oké, de ott nincs Wizz iroda, mégis kitől érdeklődjenek. Ő ebben nem tud segíteni, csak ennyit tud csinálni. Oké, elköszöntem, ennyi.
Közben már látszott a másnapi ferihegyi érkező járatok között egy Wizz gép Burgaszból. Pár perc múlva mondom felhívom őket megint. Ekkor már egy másik, jóval kedvesebb ügyfélszolgálatoshoz kapcsoltak. Mondom megint mi a probléma. Ő már mondta, hogy másnap 11-kor haza hozza őket egy gép. Mondom ez biztos? Mert ugyan látszik az érkező gépek között, de öt perccel ezelőtt a kolléganője azt mondta, hogy nincs ilyen gép. Azt mondta, hogy biztos nem jutott még el mindenkihez az info. De szerinte ez elég jó információ, menjenek ki reggel a repülőtérre és ott majd figyeljék az induló járatokat.
Írtátok, hogy sok járatot indít a Wizz ezért sok is lehet a probléma. De hozzá értők szerint normális ennyi járat törlés?
júli 19. 2 járat
júli 18. 4 járat
júli 12. 2 járat
júli 11. 2 járat
júli 10. 3 járat
júli 5. 2 járat
júli 1. 1 járat
júni 30. 2 járat
júni 29. 2 járat
júni 28. 3 járat
júni 22. 2 járat
maclover 2017.07.20 21:23:51
@Kánikula: Igen, jött a gép, csak 13:50-kor indult, és nem 11-kor. De a lényeg, hogy csak egy napot kellett ott dekkolni és nem négyet.
Továbbra sincs szoba. Többen mondták, hogy szívesen befogadnának, de már a fürdőszobájukban is emberek alszanak a földön. Így nézve lehet, hogy jobban is járok a folyosóval, Az nagyobb baj, hogy víz sincs. Már két napja. Ezzel elszállt a "csapban zuhanyzás" lehetősége…..
Mi késztetheti a világ egyik legnagyobb torrent oldalát arra, hogy szolidaritást vállaljon egy kis, közép-európai országgal, ahol néhány felfuvalkodott hólyag olyan médiatörvényt írt, amit még Kim Jong-Il is megsüvegelne?Lehet, hogy az, hogy tényleg elb@szott a szabályozás?Most…..
Ez az egyik legszebb bug, amiről valaha hallottam. Egyre több felhasználó számol be az Apple fórumain arról, hogy a Snow Leopard telepítése után az operációs rendszer - teljesen önállóan - letörli az összes személyes tartalmat a gépről. Annyi rásegítést igényel csak a…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Appleblog A Mac nem pc többé 2009.07.27 17:23:00
Itt az Appleblogon is számtalanszor előfordult már, hogy egyesek kétségbe vonták a Mac vs pc-szembeállítás jogosságát. A leggyakrabban felbukkanó ellenérv az volt, hogy a Mac is pc. Technikai értelemben nehéz vitatkozni az állítással, hiszen valóban ugyanolyan alkatrészekből…..
maclover 2009.07.28 12:56:09
@flugi_: Igen, tényleg félreértés van. Én nem arra, hoztam fel ezt a példát, hogy bizonygassam, a Mac OS mennyivel jobb, hanem arra, amit írtál, hogy könnyű úgy oprendszert írni, hogy csak a hardverek egy körét támogatja. A MS-nak is meglenne arra a lehetősége, hogy készítsen MS PC-t, célzott oprendszerrel, de nekik más a stratégiájuk. Miért baj az, ha egy cégnek van egy fejlesztési elképzelése, (ami mint látjuk végül is sikeres) és abban az irányban megy el? Ez miért negatívum?
Nézd meg a játékkonzolok piacát! Szerinted miért lehet eladni több millió PS-t X-Boxot és Nintendot? Pont azért, mert ezek felhasználóinak nem kell azzal vacakolni, hogy egy játék megy-e a gépen vagy nem a különböző hardverigények miatt. Belöki a gépbe a lemezt és játszik. Ennyi. Abban talán megegyezhetünk, hogy ezekben az esetekben sem róható fel hátránynak, hogy nem támogatnak ilyen-olyan videókártyákat, hiszen csak 1-2 fajta van bennük.
maclover 2009.07.29 13:42:03
@Kopi3.14: Mielőtt lehülyézel valakit, szállj már le a magas lóról és olvasd el te is rendesen amit írtam!!!
Ha nem vetted volna észre, két hsz-re válaszoltam, és a másikban szó sem volt a gépészetről. Egyébként te meg gépészeti CAD-et írtál először, nem CAM-et (mint másodszor).
Továbbá I-deas már nem létezik, a Siemens NX az utódja, ami megjelent Macre is. Na most akkor van vezető CAD/CAM progi rá, vagy nincs? Bár ha hasogatni akarjuk azt a bizonyos szőrszálat, akkor mondhatnánk azt, hogy még sincs, mert az NX már inkább PLM. De mivel annyira okos vagy, ezt biztos te is tudtad.
Úgy gondolom, hogy azért vagyok annyira tájékozott, mint te, mert az általad említett egyik programot sem soroltam föl, mint Mac-es megoldást, mert tisztában vagyok vele, hogy ezek nincsenek ezen a platformon.
A felvetés az volt, hogy Mac-re nincs CAD/CAM cucc. És mivel van, felsoroltam párat csak a korrekt tájékoztatás kedvéért.
Azt meg, hogy ki melyik rendszeren érzi magát jobban, ne te mondd meg. Bár úgy látszik, hogy okosabb vagy mindenkinél. Legalább is ezt gondolod magadról... De mint látod, még te sem tudhatsz mindent, ezért javaslom, hogy az önkritika gyakorlása után olvasgass kicsit te is a témában. (mint ahogy te ajánlottad nekem, és én azt rendszeresen meg is teszem)
"Az időmérő után a többi pilótával azon tanakodtunk, ki volt a leggyorsabb" - mondta a spanyol a Hungaroringen, miután megszerezte a legjobb rajthelyet a vasárnapi futamra.Felipe Massa balesete miatt 20 percet csúszott az időmérő, a végeredményre még többet kellett várni:…..