Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP = Fidesz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem szeretnék szerénytelennek tűnni, és nem vitatom, hogy hajlamos vagyok a köldöknézésre, de szerintem az MSZP és a Párbeszéd stratégiájának helyességét igazolta a rossz eredmény.” (Karácsony Gergely a Népszavának) „Mi van?” (Tálos Lőrinc, a Reflektor blogon)..
LMP = Fidesz 2018.05.03 16:35:08
Az LMP stratégiája ellenben remekül működött, ti végig a kétharmados Fidesz győzelemre hajtottatok és össze is jött. Gratula!

Kicsit nehezítette ugyan a dolgotokat Hódmezővásárhely, hisz az egész addig tolt összefogás ellenes blablátok elég látványosan összedőlt, muszáj volt kezdeni vele valamit, de zseniális ötlet volt a Jobbik és a DK együttműködéséhez kötni a saját koordinációtokat, minimum egy Bayer Zsolt Emlékérmet érdemel az aki ezt kitalálta, tényleg, le a kalappal.

Hadházy is kicsit alkalmatlankodott nektek, sajnos nem szóltatok róla neki időben, hogy nektek igazából nem célotok a Fidesz leváltása, így szerencsétlen az utolsó pillanatokig próbálkozott. Talán jobb lett volna ha Sallaival mindjárt az elején összeveretitek - csak úgy zöld demokratásan, "más politikásan" - tanulja csak meg mindenki, hogy hol a helye az LMP által is támogatott illiberális államban. Viktor is megmondta, hogy nix ugriburgri, ez meg mosolyog itt össze-vissza, jó hogy helyretettétek.

Ja igen és hát sajnos a zuglói jelölt lebukott (kár érte, kiválló ügynök volt) ami azért pár embert elgondolkodtathatott, hogy vajon miért is gyűjt a Fidesz aláírást egy "ellenzéki" pártnak, ami ugyanakkor látványosan nem igyekszik azt az egy dolgot csinálni, ami ténylegesen veszélyeztethetné a Fidesz hatalmát, de nagy baj azért nem lett.

Lényeg a lényeg, meglett a kétharmad, most lehet hátradőlve ingyenélni a parlamenti bársonyszékeken, megdolgoztatok érte!

A kamu népszavazáson is nyíltan is a Fideszt támogató igaz schifferista Keresztes László Loránt kiválló társelnök lesz, már amúgyse kell figyelnetek a látszatra, akár szerelmet is vallhattok Orbánnak. Nyilván megkaptátok már a látszatellenzékiséghez szükséges munkaköri leírásotokat is, csak talán még le kell fordítani oroszról.

Kár, hogy a végére azért elég sokaknak leesett, hogy kik is vagytok ti valójában, de szerencsére ez már nem számít, több komoly választás úgyse lesz, hála nektek, a Fidesz hatalma évtizedekre eldőlt, nektek is meglett a biztos helyetek a rendszerben.
LMP = Fidesz 2018.05.03 16:45:45
@mojszipupi: Nem azért hozta létre az LMP-t a Fidesz, hogy pont most megszűntesse. A demokrácia totális lebontását ellensúlyozni kell valamivel, ehhez pedig szükség van ellenzékinek látszó pártokra, így minden diktatórikus lépés ellenére lehet hajtogatni, hogy itt mekkora demokrácia van, mert tessék nézni, milyen "szabadon" működik az ellenzék.

Putyin nagyon jól kitalálta ezt a rendszert, Orbán pedig eminens diákként követi mesterét.

Az LMP pedig pont azt fogja csinálni, amit az orosz látszatellenzéki pártok: néha kicsiket odaszúr a kormánynak, hogy azért úgy tűnjön mintha csinálnának valamit, de igazán veszélyeset sose, amikor pedig a helyzet úgy kívánja, akkor mindig a kormány érdeke szerint cselekszenek - lásd most, a koordináció szabotálását. A többi ellenzéki pártot pedig stabilan fogják szidni, hisz a rendszer lényege az oszd meg és uralkodj elv, ebben pedig az LMP schifferista szárnya mindig is ügyes volt, csak sajnos Hadházy most kicsit beleköpött a levesbe.