Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharkhunter

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Próbáltunk bemutatót készíteni erről a három nagyszerű filmről, de  nem tudtuk elkészíteni őket. Így most egy videón belül mindháromról beszélünk egy keveset, hogy mégse kelljen bemutató nélkül hagynunk három ilyen jó filmet. Íme a Dealer gombás jelenete, melyet a…..
Tudom, hogy tegnapra ígértem, és egészen vasárnap estig úgy is volt, hogy kész lesz, de aztán közbejött valami (valaki...), és így elcsúszott egy nappal. De a lényeg hogy megvan. A Csajozós film és a Bazi nagy film alkotóinak egyik tavalyi filmje, mely annyira nem lett vészes, mint a két "movie",…..
Eredetileg a Kazaam videója jött volna, de sajnos gondok akadtak a vágással, így nem sikerült a hétvégén megcsinálni. Úgyhogy majd csak a hét vége felé lesz fent az Aladdin rap-változata (egyébként eléggé megoszlik róla a véleményünk Sorterrel), de addig is itt a Holtak napja bemutatója. Lehet,…..
Sharkhunter 2009.03.06 21:05:57
@Symat: a Left4dead-ben pont az volt a jó, h a zombik végig csak csoszogtak, és csak néha rohantak felém, és sztem ez így volt teljesen "életszerű", de az én idegeimre nem nagyon hatottak
csak az elején volt igazi félelmem a játék közben, de az gyorsan elmúlt. sajnos ez a játék sem hozza egy igazi horrorfilm paráját,és nehezebbé is tehették volna a gyilkolászást (meg ki ne utálta volna azokat a k*rva fiókokat...), de azért jónak mondható.
Valljuk be, a Szupersuli című förtelem után kijárt nekem egy kis pihenő. Erre pedig tökéletes volt ez a francia akcióhurrikán, melynek jellemzéséről legyen elég annyi, hogy pusztán a videó elkészítése elég volt ahhoz, hogy elfeledtesse velem a fent említett borzalmat. U.i.: Van egy félreérthető…..
Sharkhunter 2009.02.27 20:31:21
@Myke: ahogy említetted a dog-ot, úgy egyből eszembe jutott, h az Alpha dogban szerepelt a kopasz, de ott csak egy kicsit mutatott meg harci tudásából
Akinek ez a név nem mond semmit, az sürgősen szerezze be a Crank - Felpörögve c. filmet, és azonnali hatállyal nézze végig! Gondolom, nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy rajongunk ezért a fékevesztett adrenalinbombáért, melynél jobban még semmihez sem passzolt a…..
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Hát a végén lévő videóból az tükröződik, hogy a Gmodot egyenlőre cask tanulgatod :) A videóval egyébként semmi gond, csak majd a vízhangot orvosolni kell..
A Rossz PC játékok sorozat körül (aki nem tudja, mi az, bár kétlem, hogy van ilyen: http://www.youtube.com/user/HrutkaPal) kialakult "mondakört" elemezve arra jutottam, hogy erről már filmet lehetne csinálni. A gondolatot tett követte, íme az első része a filmnek: Sajnos…..
Sharkhunter 2008.07.04 19:16:38
A Feldobó A-teamre emlékeztető zene után sajnos egy álmos hang jön be (ami érthető a sokszori felvétel után) és kicsit vontatottá teszi az egészet...
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..