Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerelyhajlítóka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Gerelyhajlítóka 2018.05.02 20:11:26
@Sütemény1975:

Na mondd már te nagyon okos, Gyurcsány idejében ki volt Mészáros Lőrinc? Ki volt az a betanított munkás jóbarát, aki pár év alatt a semmiből TÖBB SZÁZ MILLÁRDOS vagyonra tett szert? Aztán Gyurcsány melyik rokonának osztott földeket, melyik rokonának osztott trafik koncessziókat, melyik rokonával csináltatta meg több tucat város közvilágítását ráadásul szarul és túlárazva? De Gyurcsány helyett Antal Józseftől Bajnaiig mondhatsz bárkit, még Orbán első miniszterlnökségét is, ilyen brutális rablóhadjáratot még nem látott ez az ország, mint ami 2010 óta zajlik. 2010 előtt a korrupciós ügyekben max százmilliók, ritkábban 1-2 millárdok röpködtek, most Mészáros Lőrincnek a magángépe se jön ki ennyből, nemhogy a Facebooknál is jobban erősődő tőzsdei cégei. És most jön még csak a java, ami eddig volt az lófasz volt ahhoz a rablóhadjárathoz képest, amibe most kezdenek majd a felcsúíti mocskok.

Aztán ha kicsit messzebre nézünk, te hallottál olyat, hogy Angela Merkel egy varrónő barátnőjéből csinált euro millárdost? Hát olyat, hogy Emmanuel Macron a vízvezetékszerlő cimborájával újjítatja fel az Eiffel tornyot, miközben a cimbora nyolcszor akkora ajánlatot adott mint bárki más? Hát nem bazdmeg, ilyesmi csak a szakadék banánköztársaságokban lehetséges, egy civilizált országban ha csak a gyanú felmerülne, hogy egy vezető a családjának, baráti körének osztja a megbízásokat, a LEGJOBB AJÁNLATOT TEVŐ HELYETT, azt úgy basznák a sittre helyből, hogy a lába nem érné a földet.

De legalább megtudtam, hogy amikor Bécsben ki volt írva, hogy "Magyar ne lopj!" az neked szólt. Ahogy látom, ez azóta se jutott el a tudatodig, pedig a bibliában is benne van.