Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaTrattória

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
LaTrattória 2018.05.02 21:15:57
@Heremóka: Pont leszarom, hogy kire szavazva támogattad Orbánt, ha jobb a lelkiismereted attól, hogy az LMP-re vagy a MEDETE pártra vagy a Szegény Emberek Magyarországértra vagy bármelyik más kamu pártra, az a te dolgod, attól még elég világos minden mondatodból, hogy hol állsz. Kifejezetten szánalmas, hogy még ahhoz sincs gerinced, hogy egyenesen vállald az álláspontod, inkább ködös terelgetés mögé bújsz, de hát ez téged minősít.

Te jöttél ide és szólaltál meg, senki nem kérte, hogy gyere ide észt osztani, főleg ha nincs is belőle túl sok.

Téged aztán senki nem fizet, ebben biztos vagyok. A Fidesz propaganda osztálya nem olyan hülye, hogy ilyen szar teljesítményért pénzt adjon, amúgy is sorban állnak náluk az ingyen rabszolgák.
LaTrattória 2018.05.02 22:13:34
@óðinn: Kár minden szóért, az ideológiailag megfelelően képzett NERtársak azt is jól tudják, hogy már a Tanút is kifejezetten Orbán lejáratására forgatta Bacsó és persze már azt is Soros György megbízásából, azért is üt minden szava még ma is. Nem lehet ezeket holmi évszámokkal összezavarni. Az időszámítás amúgy is csak egy libsi trükk a lapos föld eltitkolására. A föld pedig azért lapos, hogy Soros György könnyebben tudja rajta mozgatni a migránsokat. Ennyikeh.
LaTrattória 2018.05.03 00:47:38
@Androsz: Az illiberalizmus csak egy szebb szó a diktatúrára, kurvára semmi köze a konzervatívizmushoz.

A liberális demokrácia nem liberális kormányt jelent, az Egyesült Királyság éppúgy liberális demokrácia ahogy Németország is, függetlenül attól, hogy konzervatív kormány van.

Olvasgassál te bazdmeg: en.wikipedia.org/wiki/Liberal_democracy

Faszom tele van már az ilyen kamu magyarázkodásokból, ha már diktatúrát csináltok, legalább vállaljátok fel és ne pofázzatok mellé.

Illiberális demokrácia = szétlopni, szétbaszni az országot és megúszni mindezt úgy, hogy ne válthassanak le és ne csukhassanak le.

Így érti az a csúti, ennyi a lényege az egész illiberális faszkodásnak, minden más csak bla bla.