Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaTrattoría

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
LaTrattoría 2018.05.02 15:08:34
@Heremóka: Ki a franc vagy te, hogy megmond, kinek milyen jogalapja van kritizálni és kicsodát? Te csak egy senki kis Fideszes vagy, senki nem kért tőled engedélyt semmihez.

Értem, hogy te diktatúrát akarsz, és országosan remekül haladtok is vele, a Showtime viszont pont leszarja, hogy a felcsúti zsebhitler kinek mit enged itt meg, ők az mondanak amit akarnak és bele is nyomják a képedbe, akkor is ha neked nem tetszik. Toporzékolj nyugodtan, ők leszarják és elmondják a világnak, hogy kik is vagytok ti, érezzék csak bűzötöket minél többen.

Az megvan, hogy az imádott Orbánodat is konkrétan Soros tömte ki pénzzel az indulásnál? Vagyis Orbán ugyanúgy, ugyanannak a pénzembernek a pénzéből kritizálta annak idején a rendszert, mint akit te most ugyanazért szidsz habzó szájjal. Ha nincs Soros akkor az imádott Orbánod most Lőrinc barátjával szerelné a konvektorokat felcsúton.

Nyomorult hazug spekulánsok? Mit hazudtak és miről? Amíg Orbánnak tolták a lét, addig nem voltak nyomorult hazugok mi!? Addig bezzeg védtétek, istenítettétek.

No nézd csak, itt a gazdi, itt vigyorog a "hazug spekulánssal":
mno.hu/data/cikkek/2457/24572/cikk-2457206/20101029orbanvikt8_focuspoint_926x504.jpg

Akkor még nem volt Soros "aljas szarházi gazember"?

Orbán a pénzembrek útjában? Ne röhögtess te szerencsétlen. Orbán bárkinek bepucsít akitől pénzt kap, az anyját eladná 3 forintért, nemhogy az országot. Soros pont azért lett ellenség, mert ő nem adott neki többet. Orbán a legnagyobb kurva, rajta röhög egész Európa, mindenki tudja, hogy Putyin megvette kilóra, ő meg pitizve csinálja amit a ruszki gazdája mond. Ti meg tapsikoltok hozzá, mert cár atyuska megvéd az általa kitalált ellenségektől. Juhé! Gondolom lefekvés előtt is benézel az ágy alá, hogy nem bújt-e oda Soros vagy egy vérmigráns. :) Már előre várom mit talál ki nektek legközelebb a gazdi, kitől kell majd rettegni. Mondjuk Georg Spöttlét és Pataki Attilát is elrabolták az ufók, szóval esélyes, hogy a kis zöld emberkék lesznek a következő megállítandók, ha a migráns hiszti már ki lesz maxolva. :)

A lopás pedig nem azért lett szarabb mert egymástól tanultak, hanem pont azért amiért a gazdi bekerült a Homeland-be: Orbán lebontotta a demokráciat, uralma alá hajtotta a média legnagyobb részét és a legalja fake news propaganda gyárként működteti, lebontotta a fékek és ellensúlyok rendszerét, a saját kádereit ültette az összes független hatalmi ág élére, lebontotta a jogállamot, a saját érdekei szerint alakította át a választási rendszert, amit telepakolt kamupártokkal és őt szolgáló kamu ellenzékkel.
Igen, az összes korábbi is lopott, igen ŐKET még le lehetett váltani. Orbán pont azért bontotta le a demokráciát, hogy ŐT már ne lehessen, annak ellenére se hogy ezerszer többet lop. Putyintól megkapta ehhez a szükséges know how-t, amit úgy hívnak, hogy illiberalizmus.

De mindezt te is pontosan tudod, pont ezért jöttél ide magyarázni a bizonyítványt. Csak épp elég szarul csinálod, de hát nem véletlenül vagy kettőnk közül te a Fideszes. :)

Vergődhetsz amennyit akarsz, de ettől még egyre többen látják a világban, hogy kik is vagytok ti és mit műveltek ebben az országban. El fog jönni az a pillanat, amikor kurvára szégyellni fogod magad mindazért amit művelsz ezeknek a védelmében.
LaTrattoría 2018.05.02 15:12:42
@Dolgozzatok!: Az oroszok csak majd' 50 évig tartották megszállva Magyarországot, halomra erőszakolták a magyar nőket/lányokat amikor bejöttek, 56-ban halomra ölték a magyar diákokat, a ránk erőltetett kommunizmusukkal évtizedekkel vetették vissza az országot és épp most is azon ügyködnek, hogy minél jobban nekik legyünk kiszolgáltatva.

Naná, hogy ti mindezek után is a ruszkik faszát szopjátok és az amcsikat szidjátok.
LaTrattoría 2018.05.02 16:24:23
@Heremóka: Tőled nekem nem kell tisztelet, ne is erőltesd.

Össze-vissza hazudsz, terelsz, a kényes tényekre nem reagálsz, csak ismételgeted a beléd programozott propagandát.

A mondandód lényege ennyi: nem volt tökéletes a demokrácia, hát tökéletesítés helyett inkább bontsuk le az egészet és jöjjön a totális, visszavonhatatlan diktatúra.

Úgy csinálsz, mintha ez az egész nem arról szólna, hogy a felcsúti szar annyit lopjon amennyit csak tud.

Érdekes, hogy folyamatosan nyomod ezt a kamu rettegést a rád leselkedő külső veszélyekről, akik meg konkrétan itt kilopják az szemedet és akik miatt szeretteid fognak beledögleni az alulfinanszírozott egészségügybe, azok nem zavarnak, azokat véded.

Itt te vagy az aki bűzlik, meg a rendszer amit körömszakadtodig védesz.