Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőleves

25 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szülőnek mindig hangos és hallgathatatlan az a muzsika, amit a gyermeke szeret és hallgat éjt nappallá téve. Nincs is ezzel semmi gond, zenei stílusok, zenekarok mennek, majd újak jönnek a helyükre, és ez évről évre, generációról generációra így megy. Valamilyen hiba mégis csúszott a gépezetbe az…..
Kishazánkban is mintaszerűen égrakétáznak az alulról induló, közösségi alapon működő szolgáltatások: ki gondolta volna akár csak 4-5 éve is, hogy 2015-re leáldozóban lesz a budapesti kerékpárkultusz, mert mindenki Uberrel és Wundercarral fog csak közlekedni egyik…..
kőleves 2015.08.03 16:40:50
@Sikamlós Jim DiGriz: Nehogy azt gondolod, hogy nincs már ilyen: hu.blastingnews.com/

A színvonalat meg hagyjuk is, az már rég nem számít.
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
kőleves 2014.01.03 16:53:57
Abendessen Lond off 2012.06.12 19:06:00
Ülök a laptopom előtt miközben a görögök legalább az Eb-n próbálnak talpon maradni, ha már gazdaságilag nem nagyon jön össze mostanában, és már megint nem értek dolgokat. Például hová tudnak eltűnni majdnem egész bejegyzések ebben a jófajta blogponthus béta adminban…..
Abendessen London habibi 2012.06.12 17:30:00
Indultam egy pályázaton, mert jó ötletnek tűnt. Mint ahogy az is jó ötletnek tűnt, hogy átszerkesszem egy kicsit ezt a bejegyzést. Sajnálatos módon viszont a blogponthu zsír új motorja már nem így gondolta. Így kénytelen voltam egy új bejegyzést létrehozni és részben az én…..
Betiltotta a rendőrség? Hála Istennek, nagyon helyes. Látod, az MSZP alatt vonulgathattak büntetlenül, a rendőrök meg asszisztáltak hozzá. Még ezeket védték az ellentüntetőktől, szerinted ez a normális? Hogy lesz így két hét alatt rend, amikor idevezénylik ezeket? Szerintem…..
kőleves 2012.04.07 11:47:30
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
kőleves 2012.03.08 13:16:05
@fofofo: nem vagy egyedül :)
Na ez ellen lépjen föl a Wiesental központ űr-diviziója! Esetleg a Mazsihisz. Vagy Szalai Annamária. Az idei Berlinálén mutatják majd be azt a remek filmet, amiből kiderül, hogy a nácik gonosz terveiket a Hold sötét oldalán szövögetik. A történet szerint 1945-ben menekültek…..
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
kőleves 2012.01.27 16:28:19
@comad: Magyarország államformája köztársaság.
Abendessen Konyhatündérek 2012.01.24 16:24:00
Bármit főznek, az emberek megeszik.....
„Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))” - Gy.F. (féjszbuk)„A lap szerint a Demokratikus Koalíció tagjai hétfőn egy kocsmába is ellátogattak, hogy…..
Abendessen Élsz még? 2012.01.12 18:34:00
A nagy plagizálási pánikban azért senki ne felejtse el igazolni, hogy még életben van! Később még jelentősége lehet. Ráadásul holnap még csak péntek, talán még délelőtt be lehet surranni egy igazolásért a közjegyző urakhoz...
Ezt a blogot eddig kicsit elhanyagolták, mondhatni méltánytalanul bántak vele. De ma a változás szelét sóhajtotta ide egy áthaladó ciklonszerű anticiklon. Természetesen a pörgőrúgásnak óriási szerepe van mindabban, ami most, és a nem túl távoli jövőben itt tapasztalható…..
  Kedves Tibi! Itt egy kis írás a vérbeli snapszerjátékosról. Tipikusan az öblöst kell elképzelnünk, kiscsalád, anya-apa, leány-vej, vasárnapi ebéd után, de vidéki, ill. külvárosi kocsma is lehet. nick: Norbert K   Na, az első piros oszt. Mi van, eldugtátok a…..
kőleves 2011.08.19 13:24:31
 Styxx, ki más. A megfejtésen meg nagyon sokat lehet gondolkozni, és még akkor se biztos, hogy a jó választ találtátok meg...NAGYAPÁM, A BÜSZKE CYBER-PARASZTEMBERBUDAPEST, 2070 Cyberella elutazott a gyerekekkel a Marsra, egy kalandtúra hosszú hétvégére a Tiboru Travellel. Nem is…..
Kedves Tibi,összedobtunk egy kis szösszenetet egy általunk közelről megismert világról, amelyből már hálistennek kinőttünk. Küldjük sok szeretettel,az anarchista marxisták. A modoros ifjúpolitikusA fiatal politikus ugyan a teljes társadalomhoz mérten igen szűk…..
kőleves 2011.03.18 14:59:41
@Ottlaki Kababám: Bennem megvan ez a tulajdonság, mégsem vagyok politikus. (Sem ifjú, sem öreg.)
kőleves 2011.03.18 15:27:11
@Ottlaki Kababám: Valóban lehetnék, végtelen idő alatt bármi megtörténhet. :)

Viszont akkor valószínűleg egész nap hánynék a közegtől, az meg kinek hiányzik. :)
Az I. rész után Brother Love folytatja. Nagyon-nagyon jó írás.A modoros ebtartó meghatározásánál – figyelembe véve a modoros hívőről szóló dolgozatot ért kritikákat – ezúttal pontosabb elhatárolásokra, az alfajok precízebb körülírására törekedtünk. /Kezdő…..
Modorosblog A kései követő 2010.10.18 07:00:00
1998:-Gyurikám, igaz erőművet hoztatok itt össze ezzel a Penciummal. Gyönyörű a hétgigás vinyó is - erre aztán lehet lesz pakolni rendesen, tényleg nagyon fasza minden. Gratulálok. Internetet nem terveztek?-Nem. Nincs, és nem is lesz. Minek? Ami kell, úgyis megszerzem a haveroktól -…..
Abendessen Pártok és kelebek* 2010.09.25 18:27:00
A magyar foci mellet még a politika olyan dolog, amiről mindenkinek van valamilyen véleménye, maximum a minőség és a mennyiség változhat. Ebből kifolyólag semmi meglepő sincs abban, hogy kelebjeink fölbukkannak ilyen-olyan pártok környékén. Saját, kétségtelenül nem…..
Abendessen Szolg. közl. 2010.09.25 18:18:00
Na azért az mégsem járja, hogy csend legyen meg hullaszag. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy utánközlöm a munkahelyemen megírt publicisztikáimat. (Bár egyelőre még csak kettő van,  és ebből csak egyet rakok ki, de egy klasszikust idézvén: tartunk valamerre.)..
 Káprázatosan aktuális téma Bandisternkerntől a borklubos összeállítás után (vajon milyen körökben mozoghat sunyi, megfigyelő szemekkel..?) - parancsoljatok. Helyszín: a Vörösmarty-tér vagy bármely más, szigorúan belvárosi kávézó.Szereplők: két harminc év…..
Abendessen Szünet 2010.09.04 15:09:00
Új bejegyzés: nincs. Helyette munka van meg szakdolgozat.A visszatérés ideje: bizonytalan...
Bölcs Lázadó Templomkert 2010.08.19 02:24:00
A mai nap szó volt az urbanista blogon arról, hogy a Jobbágyik - a feudális középkori restaurációs projektje keretében - felépíttetné a Rákosi elvtárs által földig romboltatott Regnum Marianum templomot, mely a legrégebbi "multi", a magyaridegen, hírhedt Multinacionális…..
Abendessen Bezzeg 2010.08.11 16:57:00
Kaszásdűlő, HÉV megálló: - Hát komolyan mondom Gizikém felháborítóak ezek a mai fiatalok!- Ne is mondd aranyoskám, tudom én azt! A múltkor is táskával utazik a buszon és a földre teszi, direkt, hogy én elessek benne! Láttam rajta, hogy szándékos volt, van szemem az…..
Ha valakinek nem lenne teljesen egyértelmű, hogy honnan jöttünk s hová tartunk, annak itt a válasz. A minap kaptam a kezembe ezt: Csodálatos dolog a szólásszabadság, nemde? Arról nem is beszélve, hogy a világ legzseniálisabb szimbólum-szintézisnek…..