Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catwoman1

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelőként a versenyhelyzet talán még keményebb, mint Magyarországon élve, hiszen külföldön kell bizonyítani, adott esetben helyi munkavállaló mellett, párjaként dolgozva. Erről írt most Margit, akinek korábbi írásai a svájci idősgondozásról és a külföldi…..
New Jersey Amerikán belül sokszor viccek tárgya, pedig ha (Bredpitt) Móni szemüvegén keresztül látnák az államot, aligha gondolnák így. Egy egészen érdekes, egyszerre informatív és megható poszt következik hát sok képpel...
Határátkelő Szex idegenben 2018.05.21 06:30:00
Meglehetősen intim, érzékeny téma a mai, talán ezért is esik kevesebb szó róla, pedig társat találni külföldön semmivel sem könnyebb (sőt…), mint Magyarországon. A tapasztalatok persze nagyon személyfüggők, így Margit írása (előző posztját itt találjátok) is inkább amolyan vitaindító...
Catwoman1 2018.05.22 16:19:35
@Almandin: Köszönöm, ez őszinte volt és igaz is.
Catwoman1 2018.05.24 18:57:49
@Bredpitt Monika: Nagyon kedves vagy Móni, igazán jó partner voltál a posztot illetően. Szerintem is hasznos volt a kezdeményezésem, ha már csak annyi valósult volna meg az elképzelésemből, hogy mind a férfiak és mind a nők részéről az orgazmusról, felismeréséről, problémáiról vitatkozunk, már sikeres lett volna. A férfi és nő természete, szokásai, érzelmei stb. ismeretlenek egymás számára. Nekem pl. egy férfit fel kell fedeznem, a lelkéhez közelebb kell kerülnöm, időre van szükségem, hogy valamelyest megismerjem, hiszen annyira más, mint én nő. Titokzatos, érthetetlen, megmagyarázhatatlan ......Természetesen egy eddig ismeretlen nicknéven is lehetett volna hozzászólni a poszthoz, mert szerintem rengeteg nyitott kérdés van a férfiak és a nők részéről is. Az ismeretlenségben mindenki választ kapott volna arra, ami foglalkoztatja mind az erotika, mind a szexualitással kapcsolatban. De ez csak egy lehetőség lett volna, nem volt kötelező a témában részt venni, távol kellett volna maradni annak, aki ezzel nem ért egyet. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb párkapcsolatban vannak homályok, bizonytalanságok és a partnerek vagy nem tudják megoldani, vagy nem merik egymással közölni. Nem ismerem a fórumokat, ahol kérdezhetnek, de nem gondolom, hogy intelligens és valóban a kérdésre megfelelő választ kapják a kérdezők. Géza rendkívül intelligens, belopta magát a szívembe. Úgy gondolom, hogy ő a közösség, társaság - ha kifejezhetem így magam - guruja.
Magával ragadó az egyéniséged, az őszinteséged, stílusod; örülök, hogy megismertelek.
Rendületlenül érkeznek a posztok a Tíz dolog-sorozathoz (eddigi részek itt), ezúttal például Grazból, ahonnan az ott orvosként dolgozó Zozie küldte el a saját listáját. Most szólok, hogy a jövő héten jön az „ellenposzt” is tőle, amiben majd a kevéssé pozitív dolgokról…..
Catwoman1 2018.05.20 07:14:04
@marianne: Igen, a stílus nem éppen irodalmi, valóban kifogásolható ez egy orvostól.
Ausztráliáról a legtöbbünknek alighanem meglehetősen romantikus elképzeléseink vannak, a napsütés, az óceán, szörf, kenguruk, és alapvetően egy kellemes, nyugodt élet. Csakhogy Ausztráliának is, mint minden országnak, több arca van, ráadásul nem csak a helytől, hanem embertől…..
Erdélyről elég nehéz úgy beszélni, hogy az ember elkerülje a politikát, pedig érdemes, mert csodálatos tájról és emberekről van szó. Úgyhogy ma kicsit rendhagyó módon Erdélybe kirándulunk Dikusznak köszönhetően. (A fotókat is ő küldte.)..
Catwoman1 2018.05.17 06:26:10
@Bredpitt Monika: Természetesen ez a tilalom vonatkozhat az erős dohányos nőkre is, hiszen köztudott, hogy a nikotin a női magba is átmegy. Ez legalább olyan kellemetlen a férfi számára, mintha a helyzet ellentétes lenne. Igazad van, valóban többet kellene őszintén beszélni a szexről, erotikáról és az ilyen jellegű problémákról.
Határátkelő Keresztül Amerikán 2018.05.16 06:30:00
Az Appalache-hegységtől a Csendes-óceánig tart Zoliék most induló utazása, és ez nem akármi, hiszen a nagyon sok mérföld mellett egészen pontosan négy időzónát is érint. Hogyan készül fel az ember egy ilyen kalandra, mit kell megtenni hozzá? Erről szól ez a poszt, amit a tervek…..
Sok magyar próbál külföldön idősgondozásból megélni és boldogulni, Margit mai rövid írása ugyanakkor azt bizonyítja, mennyire észnél kell lenni, amikor az ember belevág. Különben elég csúnya dolgok történhetnek. (A posztban értelemszerűen nem szerepel cégnév, hiszen elsősorban a jelenség a fontos.)..
Catwoman1 2018.05.03 12:45:47
@DieNanny CH: Köszi, aranyos vagy. Herr Gézának küldöm, majd ő megosztja veletek.
Catwoman1 2018.05.03 12:46:38
@Herr Géza: azt hiszem, hogy ma is ügyes vagyok.
Catwoman1 2018.05.03 13:46:44
@Herr Géza: átmentek a fotók?