Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netuddki .

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz-szóvivő jól mondja (ha nem is ezt mondja): Putyin nem örül majd, amiért a nem várt magyar események európai visszhangja visszahat majd a szélsőséges EU-ellenes pártok népszerűségére és ronthatja a tavaszi szereplésüket szerte a kontinensen. A magyar állampártnak nyilvánvaló prioritása ettől…..
Miszticizmust és mélyről jövő indulatokat egyaránt hordoz a Fidesz aurája. Abban azonban nagyban hasonlítanak a jelenlegi kormánypárt ellenfelei és hívei, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzák fel vezetőjét, melyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A pártot övező tévhiteket igen jól…..
Netuddki . 2018.05.01 10:01:45
@Midnight Rum: Ez a lényeg. Araboknak szavazati jogot adunk, a magyaroktól elvesszük, Orbánt meg elzavarjuk. Ezt a programot kéne meghirdetni az ellenzéknek, végre ránk szavaznának! Persze eddig is ránk szavaztak, csak elcsalták.
Netuddki . 2018.05.01 10:24:57
@midnightcoder2: Orbán hibája hogy nekünk nem lett eurónk a Gyurcsány éra (aranykor) alatt. Az ellenzékből mindent megakadályozott.

Most hogy megint az euró bevezetéséről van szó, most meg már nekem nem kell. Ha Gyurcsány bevezette volna, akkor az nagyon jó lett volna, de ha Orbán vezetné be, akkor egyből ellenezném.

Mondjuk én ellenzéki vagyok, asszem az arra való hogy mindent izomból ellenezzen.