Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korbely

147 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Újabb súlyos indokok, amiért érdemes várni a Hegyalja Fesztivált: most először jön Magyarországra, egyenesen Wales-ből a csak külsőségeiben emo rockbanda, a Funeral for a Friend. A svéd hideget hátrahagyva érkezik az extrém metál úttörő Meshuggah, de a Tisza…..
Ha az ember sportol valamit, nagyon sok betegséget és bajt megelőzhet. Ezért is ajánlják az orvosok mindenkinek, hogy aki csak teheti mozogjon egy keveset. Akár napi 10 perc is elegendő ahhoz, hogy egészségünket jó kezekben tudhassuk. S íme egy új dolog is ha még nem tudtad: már napi…..
Hegyalja-blog Két új közlemény 2010.04.15 21:55:00
Csütörtökön két új közlemény is kikerült a fesztivál hivatalos honlapjára. Az elsőben egy április 24-ei fővárosi előprogramra hÍvja fel a figyelmet, aki ott lesz, szerintünk nem csalódik.   A másik közlemény pedig azokat a kreatív zeneőrülteket célozza, akik…..
A londoni vonal erős lesz a nyár tokaji zenei fesztiválján: Roots Manuva és a Herbaliser mellett még a Groove Armada is a Hegyalja színpadait koptatja júliusban – a banda Magyarországon először élőben a tokaji feszten lép fel. A Herbaliser is teljes csapattal érkezik. A gitárok…..
Tokaj, 2010. március 31. – „Mi vagyunk a Motörhead és rock n’ roll-t játszunk.” – a banda szerény koncertnyitó-mondata idén a Hegyalja Fesztiválon hangzik majd el. A visszatérő decibel-királyok mellé először hegyaljázók is érkeznek: a Roots Manuva a…..
A legkorábban érő muskotályos szőlő szedésével szombaton megkezdődött a szüret Tokaj-Hegyalján; a történelmi borvidéken összességében mintegy 350 ezer mázsa terméssel számolnak a gazdák - mondta Marcinkó Ferenc a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsának…..
Hegyalja-blog Újabb videó 2009.07.23 22:34:27
     „A fesztiválszakma olyan, mint a mezőgazdaság” – kezdte Bukovinszky Béla, a Hegyalja Fesztivál egyik szervezője az idei eredmények összegzését. Bár a vihartól tartva az utolsó napra prognosztizált napjegyesek nagyjából 50 százaléka nem indult…..
..
     Tokaj, 2009. július 19. – A szeles idő sem tántorította el a N.O.H.A.-t és a Basement Jaxx-et attól, hogy fellépjenek a jubiláló Hegyalja utolsó napján. A széllökések miatt a szervezők nem kockáztattak: a nagyszínpadot leállították, viszont egyetlen…..
Már a programfüzetet olvasva megállapítottam, hogy a csütörtöki nap sokkal zúzosabb lesz, mint a szerda, és így is lett. A nagyszínpad ajánlata a Fish!-től a Subscibe-on át az adott zenei stílusban világsztárként elismert Machine Head-ig terjedt. Amint tudjuk a metal, rock zenét…..
A fesztivál második napja sem hozott csalódást az ide látogatóknak, főként, hogy a szervezőknek hosszas levelezés után sikerült megegyezniük a Machine Head (USA) menedzserével, így 15 év után újra hazánkban játszott az együttes. De a hazaiakról se feledkezzünk azért meg:…..
     Tokaj, 2009. július 17. - „A Hegyalja közönsége érti a zenét” – ezzel a mondattal zárta a koncertet csütörtök este a Machine Head szólógitárosa, Phil Demmel. „Nagyon jól éreztük magunkat a tokaji színpadon!” …..
     Tokaj, 2009. július 17. 17:00 – Lecsökkent a vízszint az egyik tartalék-víztározóban, Tokaj környékén. A helyi vízmű, az ilyenkor szokásos módon járt el: korlátozta a vízfogyasztást, ezért a Hegyalja Fesztivál kempingjeiben elapadtak a csapok. Tokaj…..
Hegyalja-blog Friss videó 2009.07.17 10:37:34
..
Hát én készen voltam, de eleinte csak melegtől és az iszonyat hosszú úttól. Vajon megérte majd 5 órát autókázni „egy Hegyaljáért”, úgy hogy hétfőn hajnalban még Soundon ugráltam?! A válasz egyenlőre még csak alakulóban, mivel csak egy nap telt el, de azt hiszem…..
A tegnapi nappal kezdetét vette a tizedik, jubileumi Hegyalja Fesztivál Tokajon. Az idei fesztivál nem csak a koncertekről és az önfeledt bulizásról szól, hanem a szervezők számtalan egyéb programlehetőséggel kedveskednek az ide látogatóknak. Volt itt tegnap minden: hőség, hídról…..
Minden korábbi rekordot megdöntött a nézőszám a tízéves Hegyalja Fesztivál első napján, így a jubiláló rendezvény szervezői és fellépői július 15. és 18. között az eddigi legnagyobb hegyaljás közönséggel ünnepelhetnek. A nyitónap estéje két olyan fellépő, a Kispál…..
    Tokaj, 2009.07.15. 22:04 – A Hegyalja Fesztivál átállt tiszta áramra a nyitónapon, a Kispál és a Borz koncert előtt. Szerdán, 22 óra 4 perctől a fesztivál minden elektromos berendezése olyan árammal működik, amelynek előállításakor egyetlen gramm…..
A pokoli hőséggel dacolva minden a helyére került, úgyhogy már nem csak a fesztiválozók hangjától, hanem a változatosabbnál változatosabb muzsikáktól hangos a Tisza-part.A Zöld Sátorban színházi előadással, egy kiváló komédiával kezdődött vasárnap hajnalig tartó…..
Hegyalja-blog Keddi videó 2009.07.15 12:06:00
..
Hegyalja-blog Friss sajtóanyag 2009.07.14 20:31:00
 A 20 éves Tankcsapdával és a Kispállal nyitja a szerdai első, jubileumi napot a 10 éves Hegyalja Fesztivál. Rekordszámú jegy kelt el, a szervezők Tokajban már a pótkempinget bővítik.A Faithless repülőgépe pénteken délelőtt landol – a magyar közönségnek…..
Hegyalja-blog Friss fotók 2009.07.14 17:53:46
Származási hely: hegyalja0901..