Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloedli

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes vetélkedés alakult ki ellenzéki oldalon azért, hogy 2022-ben majd egységesen léphessenek fel a jelenleg regnáló pártszövetséggel szemben. A miniszterelnökjelöltek csatája égi szemszögből is érdekes volt. Ennek a cikknek az a célja, hogy a politikusok karakterének esetleges asztrológiai…..
A Kutató Boszorkány Kos 2021.03.20 09:00:00
Kos (március 20. - április 19.) Egyéb nevei: Aries, the Ram, a Fej UraTulajdonságai: Ambiciózus, Önálló, TürelmetlenElem: TűzPolaritás: PozitívModalitás: KardinálisBolygó: Mars + NapNumerológia: 1Szín: PirosTestrész: FejÉkkő: Gyémánt, TűzachátVirág: Bogáncs, LoncTarot: IV. Az Uralkodó + Botok 2, 3,…..
Bloedli 2021.03.21 22:28:27
Különböző fogadalmaink legnépszerűbb dátuma általában az Újév. Ritkán szoktunk bármilyen hosszútávú célt egyéb jeles dátumokon, születésnapok, esetleg kerek születésnapok, házassági évforduló és egyebeken kitűzni. Néhány gondolatindító mondatban összeszedem, hogy milyen tapasztalataim vannak…..
"A fizika az anyaggal és mozgásával, illetve téren és időn át történő viselkedésével, valamint a vele kapcsolatos elgondolásokkal, mint az energia és erő, foglalkozó természettudomány.” (Wikipedia) Az alábbi vizsgálatban a fizikus pálya és az asztrológia viszonyáról lesz szó, 850 férfi fizikus…..
Valamilyen különös helyzet okán mégiscsak lett nekünk új alaptörvényünk. És hogy milyen is ez az alaptörvény, arról inkább nem foglalnék állást, mert nem vagyok úgy öltözve. Elég az hozzá, hogy a mai normákhoz nincsen köze, mert ez, ennek az letűnőfélben lévő antivilágnak, egy mesterséges valóságot…..
prergrinus astrologia PLÚTÓ 2021.02.16 17:12:13
PÚTÓ     Az Uranus és a Neptun felfedezése után tisztázatlan kérdés maradt, hogy a korábban felfedezett bolygók miért nem az előre pontosan kiszámított pá­lyán haladnak. Erre adott választ a Mount Palomar-i obszervatórium felfe­dezése az 1930-as évek elején. Ekkor a Plútó a Rák jegyében haladt.…..
Az asztrológia alábbi vizsgálatában főként tüdőrákban elhunytak napjegyei kerültek összegyűjtésre, akikről csak vélelmezni lehet, hogy nagy részük dohányzott életében (és akik mégse, remélhetőleg úgy oszlanak el az egyes jegyek közt, hogy az eredményt ne zavarják). Ezt alátámasztani látszik, hogy a…..
ANICIUS MANLIUS SEVERINUS BOETHIUS: FILOZÓFIA VIGASZTALÁSA ELSŐ KÖNYV[1] I. Vers Boethius elpanaszolja megváltozott körülményeit Valaha kellemes énekeknek szenteltem időm, és örömmel végeztem munkám; de most könnyek között, szomorú dalokra kényszerültem. Elnémult Múzsáim vezetik tollam, s…..