Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoptatok lipsik és 22 ben is szopni fogtok.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
Még egy év van hátra az európai parlamenti választásig, de Viktor már izzítja a kampányt. Kérdezhetnénk, hogy minek, hiszen ez a kóceráj egyike a legfeleslegesebb intézményeknek, amelyet az is bizonyít, hogy csupa levitézlett idiótából áll. Viszont jól fizet a valamiért munkának nevezett…..
 Sajnos ma egy olyan korban élünk kis hazánkban, melyet hozzá nem értő amatőrök. lúzerek. tolvajok és legfőképpen csak és kizárólag a saját érdekeiket néző politikusok(?) irányítanak. Amikor egy tizenéves kislányt lehet a villamosról leordítani mert más a bőr színe. Amikor családok esnek szét, mert…..
Szoptatok lipsik és 22 ben is szopni fogtok. 2018.04.30 21:17:19
@Takoma69: "Köszönöm észrevételét, de remélem megérti, hogy a hangnem amit használt abban a kilenc szóban, nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a hozzászólása!"

Pedig nagyon igyekeztem maximalisan kifinomultan, igenyesen, udvariasan, mar mar unnepelyesen megfogalmazni a mondandomat, nagyon meg vagyok lepve, hogy nem ment at a szuron
Valojaban ugy ereztem, hogy tulsagosan is finomkodo vagyok, es hogy sokkal kemenyebben, hatarozottaban kellett volna fogalmaznom..