Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Bio74

0 bejegyzést írt és 2652 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan nagyon nehezére esett a nemzet pocakos focihuszárának az Uniótól érkező pénzt elfogadni. Még a szeme sem rebbent, már el is rakta. Lányos zavarában még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva, meg a magyar emberek élete…..
Dr.Bio74 2014.09.13 13:04:36
@NE pofázz mienk a kétharmad.:

Ember, már ha szabad így szólítani:
Az hogy a vityára szavaztál az a te dolgod, hogy miért ( mert mindennél jobban stadiont szeretnél mindenhova) az is a te dolgod (remélem amikor visz a mentő, kórház hiányában stadionba). Az hogy a vityáék demokratikusan jogot kaptak arra, hogy irányítsák az országot ebben is igazad van.
Abban viszont ( a poszttól függetlenül), hogy egy akármilyen kormánynak nincs elszámolási kötelessége az emberekkel szemben nagyon nincs. Mint ahogy abban sincs, hogy a matematikailag többségi kormányt az ország választóinak valójában kis része támogatta. Aki ezt nem veszi figyelembe, az már el is ültette a vihar magvait, és a vihar magával is fogja vinni, de sajnos az ország egy jelentős jó részével egyetemben.

Felróni politikai ellenfelünknek, hogy elnyomó, részrehajló, hűbérúri, másokat meg nem hallgató, aztán mindezeket alkalmazni a hatalomban, mert politikai ellenfeleink is ezt tették, egyszerűen gyomorforgató. Ezek a politikusok csak a buta és haszonleső szarháziakon tudnak uralkodni, akár maszop, akár fityisz, akár szdsz aki épp lengeti az " igazság zászlaját:
Dr.Bio74 2014.09.13 13:16:18
@Blogger Géza:
" Egy vezető nem feltétlenül attól jó, hogy hány diplomája van, és egy vezető nem feltétlenül rossz attól hogy egy adott pártot támogat."

Ügyes, ahogy a mondat eltereli saját maga hamisságáról a figyelmet, nagyon jó.

Milyen vezető?
Egy szakmai vezető igen is jó, ha képzett, gyakorlott, és minőséggel jellemezhető diplomával rendelkezik. Nem feltétlenül a diplomától jó, de ha kritériumot akarok szabni egy adott szakmai vezetőhöz had legyen ez az egyik, mert ha nem akkor már elengedtem a gyeplőt.
Egy szakmai vezető, mint ember támogathat pártot, mert ez jelenleg állampolgári joga. De mint vezető (név nélkül) nem támogathat politikai oldalt, és ezáltal nem is gáncsolhat politikai okból.
Amit te leírtál, szép legalizálása, a hajbókoláshoz értő alattvalók érdemtől, képességektől függetlenül való pozícióba helyezéséhez.
Valóban nem csak a fidesz jellemzője ez, de jelenleg a fityisz csinálja ezt, néha megdöbbentően pofátlan módon.
Dr.Bio74 2014.09.14 11:59:39
@kvadrillio:
"KELL AZ A SOROZATLÖVŐ....MÁR....NAGYON KELL... "

Szerezz egyet végre, hajolj rá, és húzd meg az elsütőbillentyűt, én neked drukkolok.
Magyarország továbbra is az Európai Unió négy legversenyképtelenebb országa között szerepel, és még a frissen csatlakozott Horvátország is előttünk áll a 28 uniós tagország versenyképességét vizsgáló felmérésben.  A folyamat nem meglepő, a Ténytár már két éve…..
Dr.Bio74 2014.09.09 20:09:03
@dont be such a jew:

Az hát röhejes, hát persze, teljesen vicces, nevetséges, valóságtól elrugaszkodott, szar magyartalan, hazáruló, tetves zsidóbérenc.
Ha valamit kihagytam szóljál, ha nem akkor, köszönjük részvételedet.
"Ha összefogunk, legyőzzük a válságot, az árvizet, a brüsszeli bürokratákat, a különböző pénzügyi nagyhatalmakat, még a bankokkal szemben is tudunk igazságot szolgáltatni a magunk számára" - hangsúlyozta. "Most reméljük, hogy árvíz nem lesz", de erősíteni kell az ország…..
Orosz kapcsolat Tönkrement sorsok 2014.09.03 18:30:48
Szerda reggel kaptam az sms-t, hogy megtalálták Andrej Sztyenin holttestét. Az Ukrajnában dolgozó orosz újságírót augusztus 5-e óta nem találták, és a baljós sejtelmek ellenére reménykedtem abban, hogy az ukrán titkosszolgálat fogságában van. Mint kiderült, a fotóriporter…..
Dr.Bio74 2014.09.05 12:56:42
@maxval a bircaman:

" magyarellenes zsidónak lettem minősítve. "

Vigyázz vele, mert örök bélyeg ez a balfaszok szemében.
Dr.Bio74 2014.09.05 13:01:10
@chepunk:
"Ha valaki husz évesen nem liberális akkor nincs szive, ha negyven évesen nem konzervativ nincs esze."

Oszt ez csak kettő.
Dr.Bio74 2014.09.05 13:04:54
@chepunk:
Az indulás az Eu társulástól, Janukovics visszakozásától, és a Majdantól számítandó. Hol milyen nyugati erők tenyereltek bele a dolgokba nem tudjuk, lehet csak diszkrétebben csinálják, mint putyin.

Részemről nem kérek sem az oroszokból, sem az ukránokból, sem az amcsikból, németekből, franciából.
Idestova egy hónapja zajlik a vita Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről. Egyik jelzője itthon kiverte ugyan a biztosítékot, az angol fordításból azonban eltűnt az ’illiberális’, és a helyette használt kifejezés meghamisította a miniszterelnök okfejtését. A disputa nem…..
A magyar polgár szó használatában összecsúszik a francia citoyen és a német Bürger (fr. bourgeois, m. burzsoá), mindkettőt jellemzően "polgárként" fordítjuk magyarra, esetleg valamilyen magyarázó előtaggal, pl. "felelős" állampolgár vagy tulajdonos polgár. Az előbbi a…..
Dr.Bio74 2014.08.07 11:00:10
Dr.Bio74 2014.08.07 11:07:31
@Diorella Queen:

Azért nem ilyen szándékos szerintem a dolog. Egyszerűen a régmúltból csak a jókra emlékszik az ember, illetve a rosszakat is megszépíti az idő. Ezáltal egy idióta helyzet túlélése is sokak számára a fiatalos kitartás, teljesítés példájává válik, megszépül.
Dr.Bio74 2014.08.07 16:13:07
@lobster thermidor:
"Te a földhözragadt megjegyzéseddel pont azt a kategóriát képviseled,amiről beszéltem, mert ha nem így lenne, akkor értenéd a zongoraóra, és a libalegelő közt feszülő antagonisztikus ellentétet. "

Nem értem, nem értem, elmagyaráznád még egyszer miért van a libalegelőn a zongoraóra, polgártárs? Legalábbis miért van ellentét a libalegelő és a zongoraóra között, vagy arra céloztál, hogy hülye hallás nélküli libáknak nem a polgári apuka fizette zongoraórán van a helye, hanem a libalegelőn? Nem értem...
Fidesz pribékek agyonképzett hada igyekszik még mindig tompítani a nemzet pocakos focihuszárának Bálványoson elhangzott mondatainak valóságát. Orbán Viktor azon a napon világosan megfogalmazta mit is jelent választási ígérete, miszerint folytatja az eddigi politikáját. Mindenki…..
Dr.Bio74 2014.08.06 10:32:54
@Peterpapo:

Innen szép győzni.
Dr.Bio74 2014.08.06 10:35:48
@nu pagagyí:
Lépten-nyomon összezárnak olyanokkal. Kérdés, hogy feltétlenül egyformának kell e lennünk?

A választás itt nálunk sajnos mindig erről szólt és ezért is tartunk itt:
- valaki ellen megyünk szavazni, faxa.

Most viszont én mentem, szép napot mindenkinek.
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/topvideos/2014/08/01/lead-dnt-starr-us-backs-nato-proposal-russia.cnn.html Történelmi beszédet mondott Putyin augusztus elsején egy I. világháborús emlékmű avatásán, Moszkva mellett. A mondanivalója egyik hangsúlyos eleme volt, hogy bár a…..
Tegnap Pesterzsébeten számos helyen eltűntek a szelektív szigetek konténerei. A szemét és az üvegtörmelék maradt. Az eddig kapott jelzések alapján a Vágóhíd utcában, a Tűzoltóság és a Spar között, a Székelyhíd utcánál, a Bíró Mihály utcában és a Mediterrán-lakópark…..
Dr.Bio74 2014.07.26 19:17:12
802-re emelkedett pénteken a palesztin áldozatok száma a tizennyolcadik napja tartó izraeli hadműveletekben a Gázai övezetben. Csütörtökön 115 palesztin vesztette életét, így ez volt a több mint két hete tartó offenzíva legvéresebb napja. Palesztin oldalon az áldozatok…..
Vasárnapra virradóra helyére került a német megszállás áldozatainak emlékművének szoborcsoportja. Az éjjeli órákban, kordonok és rendőrök védelmében emelték be a már álló oszlopok elé az angyalt és a sast. Az eddig sem dicső, eddig sem méltóságos történet…..
Tudatom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Krónika címmel új havi folyóirat indítását szorgalmazza, melynek megalkotásában – mint szerző – személyesen maga is közreműködne. Miniszterelnök úrral egyeztetve tisztelettel felkérem, hogy e szellemi vállalkozásban – mint…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Sosem fogjuk megtudni, hogy ki lőtt. A második világháború óta tudjuk: Könnyű azt mondani, hogy a másik lőtt. A Flightradar adatait is figyelve hamar eljutunk oda, hogy viszonylag messze történt az incidens. Egy az Ukrán hadsereg által ellenőrzött területen. Az Ukrán kormány…..
„Már kinn vagyunk a pályán, ők meg még mindig keresik az öltözőben, hogy ki is meri vállalni a játékot.” - fejtegette Kósa Lajos a Magyar Hírlap tegnapi számában. A Fidesz ügyvezető alelnöke sportos hasonlattal jellemezte az önkormányzati választás előtti helyzetet. A két…..
Most éppen 400 milliárdra becsülik a "visszajáró" pénzt. Ez azt jelenti, hogy minden állampolgár 40 ezer forinttal támogatja a devizahiteleseket, az eddigi segítségen kívül. (Devizahitelesből kevesebb van, mint állampolgárból, vagyis minden hitelesre többször 40 ezer forint…..
Már többször azt hittük, hogy nem kell többet Ferenccel foglalkoznunk, de kétségtelenül ő az a politikus, aki a leggyakrabban tud meglepni minket. Most, hogy őszinteségi rohamban tört ki és elkúrásai nagy részét elismerte, megint rá kell szánnunk pár sort. Mi volt nem csak a mi…..
Dr.Bio74 2014.06.21 20:43:27
@DarthVader:

A franc, ezt én akartam írni.
Most, hogy az Origónál ilyen botrányos dolgok történnek, teljesen egyértelművé vált, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság, immáron végérvényesen. Az ebben a legszomorúbb, hogy az a sajtószabadság szűnt meg, ami már 2011. januárjában is megszűnt, és minden, magára valamit adó médium rengeteg…..
Dr.Bio74 2014.06.10 12:19:36
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Akkor mondom így:
Kevesebb hely jut a kormányzati oldalt kritizáló hangoknak.
1. A mérleg átbillent. ( de nem sírok rajta)
2. Egyik sincs magyar tulajdonban, a tököm tudja ki a tulajdonos, de a mérleg átbillentését a kormányzat az adófizetők pénzéből szponzorálja, természetesen csak a saját érdekét figyelembe véve. Sem a bán, sem jani, sem a többi holdudvarbeli jóságos magyari nagyúr nem a saját lóvéjával nyomja a nemzeti(-fidesz?) média dominánssá tételét. (Nos persze ebben sincs semmi meglepő.)
Dr.Bio74 2014.06.10 13:05:00
@Tiszteltetem Brüsszelet:
A baloldalt 2010 -ig képviselte a mszp (mondjuk akár tetszett, akár nem). A maszop szétesett és a szavazáson is megmutatkozott milyen bázisa van, meg a többi koncmaradéknak a baloldalon. Remélem hamarosan eltűnnek a süllyesztőben. De jelentős erő van a "baloldalon" akinek egyenlőre nincs képviselete, mert nincs olyan politikai erő, mely mögé beállna.
A Jobbik a választások előtt kb. 2 évvel kezdte konszolidálni magát, amivel matematikailag felhozta magát az mszp mellé. Nem egy pozícióból indultak és nem egy irányba tartanak. Ha minden igaz valahol most metszették egymás pályaívét. Szerintem így érthető, hogy a baloldalon sírnak a fenntarthatatlan sajtódominancia elvesztéséért, a Jobbik viszont egyre több helyen mutatja meg magát, és láthatóan javítja a helyzetét.

De továbbra is azt mondom, hogy az agymosás lehetőségének elvesztését a sajtószabadság sérülésének mondjuk az túlzás.

Az állam részemről lehet tulajdonos a médiában persze, csak hát ne tegye a médiában dolgozókat pártfüggővé. Aki a TV elé ül le, vagy egy rádióműsort hallgat, az akár jobbos akár balos, hírt és információt kapjon, de ne politikailag megrágott, átcsócsált szart.Az értelmes fideszes nem attól fog padlót, hogy a hírekben azt olvassa, ezt és ezt elb@sztuk, hanem attól, hogy a hírekben minden ami jó az a fityisz kormány érdeme, ami meg rossz a Brüsszel, maszop, libsi aknamunka. Aztán a való életben egyre többször látja, hogy nem, tényleg nem jól működik valami, tele vagyunk párthű képzetlen debilekkel, és valójában egy ismerős rendszerben csücsül, csak nem a "baloldal" kormányával a nyakán.

A fenti ügyet pedig tekinthetem igenis úgy, hogy a sajtószabadság már x -szer szűnt meg Magyarországon. Egy rövid időre a média egy részében hatalmi nyomásra felülíródott az újságírás egyik legfontosabb célja: kortól, nemtől, hatalomtól függetlenül fontos személyekről, ügyekről információk kerüljenek ki a nagyérdemű elé.
Dr.Bio74 2014.06.10 13:12:20
@leonito77:
"És vannak akik eldöntik, hogy én a véleményem alapján hazaáruló vagyok (vagy sem), én, ki itt Magyarországon élek és magyar állampolgár vagyok."

Abszolút jól érted, csak ne vedd magadra, ha egy kis vörös arcú tüntető üvölti neked vagy a békemenetről, vagy az ellenbékemenetről.
A baj ott lesz, ha jogilag is hazaárulóvá válsz, mert esetleg kritizálod aktuális országvezetést. Ott még nem tartunk.
Pozsony kapitulált az erősödő magyar nacionalizmussal szemben. Miközben a keleti fronton az oroszok döntő áttörést hajtottak végre Kijev alatt, északon a Balti államok után elfoglalták Finnországot is, majd blokád alá vették az egész skandináv félszigetet, addig Budapest a…..
Dr.Bio74 2014.06.10 12:10:33
@Csehszlovák Kém:
"...De ez utóbbi ideje Európában szerencsére végleg lejárt. "

Az emberi sötétség végtelen, el ne kiabáld légy szíves!
Dr.Bio74 2014.06.10 12:26:37
@Csehszlovák Kém:

Bocs, de nekem ez így meseszagú:
"Az európai kontinens népei egymásra vannak utalva, jobban, mint bármikor máskor, az Eu-ba folyamatosan lépnek be az országok, kifelé nincs mozgás."

Sajnos, én azt tapasztaltam meg, hogy mindig van lejjebb, illetve, hogy az embereknél az alap állati ösztönök soha nem tűnnek el.
A történelem pedig jelenleg is íródik.
Hiába mondta az ellenzék egyre hangosabban, hogy Brüsszel nem Moszkva, a kormány egyre egyértelműbb válasza az volt erre: „őszinte sajnálatunkra”. Ahogyan haladtak előre az elmúlt hónapok eseményei Ukrajnában, úgy kellett volna egyre világosabbá válnia a ténynek: a keleti út…..