Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SchiKa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon fontos vizsgája jön hétfőtől a magyar jégkorongnak, megkezdi szereplését az U18-as divízió 1-es világbajnokságon az ifjúsági válogatott. Az 1992-93-as generáció az első hazánkban Palkovicsék óta, amelynek a felkészítése, versenyeztetése kiemelt figyelmet kapott. És…..
A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE két meghatározó játékosa, Zlocha és Berta hiányát feledtetve nyerni tudott Székesfehérváron. Komoly indulatok támadtak a mérkőzés előtt, de végül példamutatóan viselkedett mindkét tábor, egymás csapatait,…..
SchiKa 2009.03.18 12:06:43
@F. Kapus: Nem csak az UTE-ban van ilyen helyzet hogy a csapat nem tud annyit fizetni hogy csak abból éljenek a játékosok. Inkább becsületükre válik az a szorgalom ami a kis csapatokat és játékosaikat jellemzi! Ne degradálj senkit se ezzel az amatőrözéssel... Azok a srácok is ugyan olyan vérprofik mint bárki más akinek a csapata van olyan helyzetben hogy több ezer eurot fizessen!
Az április 2–3-ai Magyarország–Finnország felkészülési mérkőzésekről többször írtunk, az április 6–7-ei Magyarország–Norvégia összecsapásokról viszont kevesebbszer. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen, már csak azért is, mert február 27-étől meg…..
SchiKa 2009.02.23 21:24:40
@OliBLOOD: Az a csodálatos hogy egyáltalán van honlapja a ticketpro-nak ;)
A szerb jégkorongsport – nem függetlenül az elmúlt húsz év politikai zűrzavarjaitól – többször került padlóra. Nem véletlen, hogy sokáig a permanens újrakezdés állapotában voltak. Az elmúlt években viszont nem lehet nem észrevenni a fejlődést. Ettől függetlenül…..
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
SchiKa 2008.10.29 21:05:12
Szponzori együttműködést alakított ki a Mol csoport a jégkorongszövetségekkel – áll az olajcég és a jégkorongliga közleményében. Az együttműködés eredményeként a legjobb magyar és a legjobb romániai csapatok ősztől egy bajnokságban, a Mol Ligában mérhetik össze…..
Korábban már foglalkoztunk a svájci A csoportos vb jegyáraival. Továbbá azzal is, hogy az IBUSZ értékesít idehaza. Most a kőkemény valóságot tárjuk kedves olvasóink elé, a napijegyárakat hivatalos hazai fizetőeszközben kifejezve. Szavazást indítunk újfent.A jegyértékesítés…..
Ma, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A fényképeket…..
Pénteken, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A…..