Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Insurgent

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[TELJESEN SPOILERMENTES] A menetrendszerű hájphisztéria miatt szinte lehetetlen káros prekoncepciók és mindenféle elvárások nélkül beülni a moziba. Hiába kerüli az ember az előzeteseket és a rafinált reklámfogásokat, a közösségi média korában egyszerűen képtelenség elkerülni a bombasztikus, sommás…..
Történelmünk utolsó 100 évét három diktátor határozta meg, akik együttesen 1920 és 2020 közt (megelőlegezve, hogy az elkövetkező két évben minden marad úgy, ahogyan most van) pontosan 71 évig kormányozták Magyarországot. Az első Horthy Miklós volt: 1920 és 1944 közt (24 éven át), a második Kádár…..
Insurgent 2018.04.30 21:50:01
@conchita wurst: tök mindegy mit csinálnak. Ugyis megint Orbán győz majd. Aztán 2026-ban is. De egyszer ő is csak kipurcan egyszer. Kivárjuk. Időnk van.
Insurgent 2018.05.01 00:29:41
@MyNick0: Nem. 50% -kal szétlopottabb ország lennénk.
Benderik elmélkedik Panteon 2018.04.27 20:53:00
  Megint megcsináltad -- zsinórban harmadszor --, így gratulálok -- zsinórban másodszor. (Az elsőnél még csak magamban tettem.) Most se nekem köszönheted, de most is előveszem a tiszta papírlapot, mint eddig mindig. Bár igazából tudom, fölösleges. Eddig is mindig másnap az…..
Suzanne Collins 2008 -ban megjelent regényéből (The Hunger Games) Gary Ross 2012-ben rendezett fantasy kalandfilmet, melyben egy különleges világot ábrázolt. Egy világot, mely valójában egy diktatúra, ahol nincs szólásszabadság, ahol nincs szabad akarat és ahol nincs igazságosság sem. Az éhezők…..
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
Lezárult az idei középiskolás felvételi folyamat. A gyereket felvették, megvan a programja a következő évekre. Nem is rossz, alapvetően jó iskolába került be, oda, ahova ő is szeretett volna. Szóval van egy nagy sóhajtás, ezen túl vagyunk. Viszont összegyült bennem pár megjegyzés, ami…..
Vajon mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor már 8 éve nyugodtan vívhatja szabadságharcát szövetségeseivel szemben? Mit tud ő, ami érinthetetlenné teszi az EU berkeiben? Időről időre felröppen a hír, na most aztán már tényleg megkapja magáét Orbán Viktor: az EU elzárja a pénzcsapot, és eljárást…..
Insurgent 2018.04.27 23:12:21
@csentecsa: igen. A magyar baloldalnak vége. Ezt a Fideszes bűnbandát majd jobbról fogják leváltani. 12-16 éven belül. Nem mostanában. Addig a ti fajtátok uralkodik majd. Én meg pont leszarom, mert ugyanúgy megszivjátok ami jön, mint az értelmesek, csak ti még majd tapsikoltok is hozzá. Ez ad némi kárpótlást számunkra.
Az utóbbi időben több helyen is lehetett olvasni, hogy a Hang nélkül nem az a film, ami alatt az ember lelkiismeret-furdalás nélkül rágcsálhatja a moziban megszokott ropogtatni valókat. Pedig széles körben bemutatásra kerül, így nagy multiplex mozikban is, ahol szinte kötelező elem a nagy popcorn…..
Belize fővárosa, Belmopan - saját bevallásuk szerint is - a világ legkisebb fővárosa. Mindez lakóinak száma, intézményei és távolságai alapján is elmondható. 2012-ben 12-13 ezer lakója van Belize fővárosának, és a helyiek szerint a kormányzati negyed, a szállodák és a helyi…..
Hosszú ideje hanyagoltuk az egzotikus országokat, helyeket bemutató sorozatunkat, most azonban visszatérünk, hogy felfedezzük a világ egyik legszebb trópusi paradicsomát, amely a hatalmas és népes Ázsia  (konkrétabban a Fülöp-szigetek és Indonézia) tőszomszédságában helyezkedik el Óceánia nyugati…..
  Ugye te sem úgy fogyasztod a teát, hogy a filtert a szádba veszed, majd ráöntöd a forrásban lévő vizet? Nos, a paksi üzemzavar szakembergárdája által okozott 2003-as paksi üzemzavar oka lényegét tekintve az volt, mintha egy csoport sokdiplomás atomenergetikai szakember csoportosan így…..