Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eperlekvár

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szerencsére a múlt heti drámai fordulatokat hozó sírás-rívás után visszatért a sorozat fanyar humora. Rögtön itt van például Karl és az ő végrendelete, mely néhány teljesen érdektelen tétel (zongora a nagynéninek, kötvények a gyereknek) mellett tartalmaz egy igencsak…..
Izzienek tehát nagy, ronda rákja van, Yang segít neki megfelelő kezelést találni, meg titkolózni a többiek előtt. Derek továbbra is önkéntes száműzetését tölti a Főnök nagy bánatára, és már Meredith sem hajlandó könyörögni neki, hogy keressen egy pszichiátert, és húzzon…..
Susan a rendőrségig szalad azzal az ötlettel, hogy talán Katherine volt a fojtogató. A nyomozópáros szerint ez röhejes, egyébként is, hol az uborka már megint az ebédből? Így Susan kifejezetten örül, amikor a szomszéd asztalnál üldögélő nyomozónő önként jelentkezik az ügy…..
eperlekvár 2010.05.07 09:36:14
@Tm:
Van időd gyógyulni mert megint befagyasztják a sorozatot :(
És megint elfelejtem őszre, hogy hol maradt abba!!! Pedig ezek a részek annyira tetszenek!!
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
eperlekvár 2010.05.07 09:34:59
Karl disznó módra eszik, őstaplóként parkol, pofátlanul stíröl minden nőt, és úgy egyáltalán: közelebbi rokona az ősembernek mint Maugli - Bree egy nap mégis rádöbben, hogy beleesett. Nem is kicsit. A felfedezéstől pánikszerűen szakít a pasival. A vadember erre szomorkás…..
eperlekvár 2010.04.24 22:54:22
@perzsmacska: Mert el akarja terelni a figyelmet a pisztolyról és a Katherine által kihallgatott telefonbeszélgetésről (Katherine már gyanakodott, hogy kivel telefonált, miért kártyás a telefonjuk, miért beszélt az állítólagos anyósával spanyolul...?) Akkor már inkább legyen Susan és Katherine elfoglalva egymással de ne velük... (a pisztolyt egyébként visszavette, nem hinném, hogy azt újra odaadná Kathrine kezébe)
eperlekvár 2010.04.24 22:55:00
@farkasokkal tancolo: Tom hallani sem akart abortuszról egy másodpercig sem.
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
eperlekvár 2010.04.21 08:45:52
@Johnny336: Akkor még nem döntötte el magában egyértelműen , hogy mi legyen, csak utána beszélt Cameronnal és határozott... (lehet, hogy a férfit akarta védeni...)
Soliséknál játszódélután van. Míg Gabrielle kellemes délutáni borozásba merül Juanita és a szomszéd kiscsaj az új bőröndben lépcsőszánkózik - gigantikus zakóval a végén. Persze épp ekkor toppan be a vendéglányka anyuja. Vendéganyu szerint Gaby a hibás, mert nem tartotta…..
eperlekvár 2010.04.15 19:48:55
@Gestas:
Eszembe juttatod egy kedves kollegámat :D
Ő is lemarad mostanában hasonló okokból kifolyólag :D
hogyvolt House 6x03 - Epic Fail 2010.03.31 09:00:00
Ebben az epizódban végre visszatérünk a Princeton Plainsboro Oktatókórházba, már nagyon hiányzott ez a kellemes, családias közeg, nosztalgikus bizsergést érzek, amint a kamera végigpásztáz a sürgősségin. Már meg is érkezett az aktuális hetibeteg, éppen a „világhírű…..
eperlekvár 2010.04.15 19:46:42
epguides.com/House/

Itt el lehet olvasni angolul az aktuális tartalmakat :)
Miközben Meredith az éjszaka ránk törő démonokról mesél, bevillan néhány vészjósló kép a véres orral földön heverő Torresről, és az összekuporodva, rémülten bámuló Lexie-ről. Hú, ez ütős lesz, gondolhatnánk, de nem ilyen könnyű minket átverni. Denny Izzie-t…..
A cím semmi jót nem sejtet, ha ebben a sorozatban új arcok jelennek meg, az csak még több irritációt jelent a néző agyának tájékán. Itt van mindjárt Meredith régi haverja Sadie, aki egyszercsak beront a Grey-lakba és kitúrja a Dereket kitúró Cristinát az ágyból. Shep és Yang…..
eperlekvár 2010.03.25 16:41:50
eperlekvár 2010.03.26 13:43:11
@Hoppancs:
Köszi, csak annyira nem egy kaliberek!!!
Igen, az első számú közellenség jelentkezik, hogyvolttal, de előtte egy kis szolgálati közlemény: a kimaradásokért elnézéseteket kérem, kárpótlásként azt találtam ki, hogy a House AKTUÁLIS epizódjainak hogyvoltozásával folytatom most, hogy itt, helyben ki lehessen beszélni mi…..
eperlekvár 2010.03.26 13:42:33
@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:
mindenki változik :)
És azért annyira tényleg nem változott meg House csak már nem függő... ami jó mert nem szerettük volna, ha tönkreteszi magát és vége a sorozatnak :D
Remek reggelnek indul. Susan épp nászreggeli dugásra készül Mike-kal, Gaby pasizási továbbképzést tart a Danny Bolen után epekedő Anának,  Danny maga eközben azt próbálja kimagyarázni otthon, hogy az apja mért nem találta se otthon, se sehol a múlt éjjel, Scavoéknál…..
A készítők nem sokat cicóznak, és már a felvezetőben elárulják, hogy a habos-csipkés esküvői cumó alól Mike Susant hámozza ki a hitvesi csókhoz. Az egészen friss feleség felhőtlen boldogságába azonban alaposan belerondít Katherine, aki borzasan, ziláltan és meglehetősen…..
Grey mama naplóinak előkerülése idegesítő mellékhatásokkal jár, mivel Meredith és Cristina nem bír leszakadni azok izgalmas orvosi témájú bejegyzéseiről. Meredith éjszaka, illetve hajnalban beszéli meg azok tartalmát barátnőjével, és közben nem megy át egy másik szobába,…..
Biztos lelkiismeretfurdalása támadt az íróknak, amiért mostanra csak aktív hányingerrel bírunk Dave-re gondolni, ezért egy flashbackkel próbálnak némi szánalmat kelteni iránta. Cukikislány cukianyuval indul fagyizni, mert cukiapunak dolgoznia kell. A többit meg tudjuk. Ez mind…..
eperlekvár 2010.03.18 16:40:09
@Gestas: Valószínűleg az lehet a háttérben, hogy Amerika annyira keresztény és prűd ország, hogy sorozatban nem akarták "reklámozni" a kérdést. Túl kényes lett volna...
Biztos Tom és Lynette is elég vallásosak ahhoz, h. ez az opció ne merüljön fel...
hogyvolt Sogun 1x00 2010.03.11 12:00:00
Mind mindenki aki már lábán járt a nyolcvanas években, nekem nagy élmény volt a Sógun című sorozat. Azok az izgalmas helyszínek, fura szokások, kardozások, meg minden, téma volt a suliban másnap. Miután véget ért, marad a könyv, az eredeti, amit egy tucatszor kiolvastam (meg…..
Meredith anyja dobozait rendezgeti, és megtalálja a horrorkedvelő kislányok álmát, Anatómia Jane-t, a kivehető szervekkel rendelkező anti-Barbie-t. Bizony, a sebészgyerekek nem elégszenek meg a fésülgetéssel, ki kell belezniük a nőt, de durván. Meredith is vidáman rakosgatja a…..
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..
eperlekvár 2010.03.10 10:44:19
@fects:
Ha jól tudom (mert én neten követem) múlt héten volt az előző évad utolsó része: 5/24 Both Sides Now - Mindkét oldal, ma pedig jön az új évad!

Vagy ha nem akkor valaki majd helyesbít :)
Scavoéknál továbbtanulás-para van. Preston főiskola helyett Európába akar menni. Lynette kiakad, Tom az adott helyzetben tőle elvárható maximumot hozza:  kussol. Szíve szerint ugyanis baljában a diplomájával, jobbjában a helyi újság álláskereső rovatával azt modaná: úh,…..
eperlekvár 2010.03.10 15:31:00
eperlekvár 2010.03.10 15:31:50
@Tm:
Akkor viszont köszi a hv-t :) !!!
A sebészet csapatmunka, ismerteti velünk az eheti okosságot Meredith, miközben a randiról hazaérkező Hahnt és Torrest látjuk, akik nagyon egyetértenek abban, hogy jó ötlet volt a lassú tempó, majd miután ezt megbeszélték, hevesen egymásnak esnek. Derek elégedett vigyorral kezdi a…..
Meredith búcsút mond a dilidokinak, mert ő már remekül van, összeköltözik Derekkel, és nagyon BOLDOG, közben eszelősen mosolyog. Orvosa nem tudna kevésbé egyetérteni, de nem állíthatja meg, úgyhogy csak a remény marad számára, hogy a nő nem őt fogja először szitává lőni,…..
eperlekvár 2010.02.19 08:43:07
@Hoppancs:
Csak azt nem értem továbbra se, hogy akkor hogyan lett Amerikában annyira sikeres?!?!?!!?
Emberek, csak nem bírom szusszal a hogyvoltok írását, így a Terminátor kiadósorba került, és ott van még mellé a My Own Worst Enemy, ami ma este debütál a Tv2 műsorán, a Mentalista második évada, mert azt nem írja senki, és kellene jelentkező az NCIS-re, valamint az NCIS:LA-re…..
eperlekvár 2010.02.15 09:48:22
@Sólyomszem:

És jövő héttől folytatódik a House, szóval... nem lenne rossz ha lenne hogyvolt!
Ott hagytuk abba, hogy egy nagyon hülye jelenetben Cristinát átszúrta egy jégcsap, Meredith meg elrohant segítségért. A trauma hatására Yangnek szörnyű látomása lesz, amiben ő és Meredith százévesen egy csirke szakszerű felszeletelésével próbálkoznak. A sminkesek jó munkát…..
Nem kellett a zsepiknek sokáig szárazon árválkodniuk a fiókban, hisz’ alig két hónap szünet után visszatért képernyőinkre a Grace klinika, melynek ötödik szezonja az előző évad záró képével indul. Meredith áll a gyertyák között, közben filozofál. Eheti témájaként…..