Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ékszerváros

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem feltétlen a blogba illő téma ,de nem hagyhattam ki, hogy megosszam veletek!Egy vadász szafarira ment a feleségével és az anyósával. Letáboroztak a dzsungelben. Egyik éjjel a feleség kétségbeesetten keltegeti a férjét: - Drágám, eltűnt a mama, gyere menjünk és keressük…..
Ékszervaros Nyaklánc tipusok 2008.07.14 17:07:00
A mai nap szeretném megmutatni az ötvös munka szépségét!Illetve azon belül a nyakláncok különböző tipusait! Kevesen ismerik a pontos megnevezésüket, ezért ha kedvesünknek meg szeretnénk villantani tudásunkat, ránkfér egy kis tanulás!Jó tanulmányozást! Remélem…..
Kellemes családi kikapcsolódást nyújtott a hétvégén megtartott Komáromi Péknapok!A gyerekek szabadon rohangálhattak az erőd hatalmas udvarában, és jobbnál jobb programokon vehettek részt! Volt nagy reneszánsz vásár, és lovagi tábor, lovagi torna ahol kedvükre püfölhették…..
A Swarovski kristályok alapanyagukat tekintve egyáltalán nem mondhatók drága köveknek. Áruk, látványuk, presztízsük mégis vetekszik a különféle drágakövekével. A gyémántnál ritkaságát, korát fizetjük meg, Swarovski kristályainál pedig a technikát, a tudást, ami az…..
2005-08-07, forrás:EsküvőMinden házasulandó párnak nagy tortúrát jelent elsőnek a karikagyűrű kiválasztása. Ez már régen is így volt. A gyűrű tulajdonképpen az ékszer legősibb formája. Már ötezer évvel ezelőtt is találtak régi sírokban gyűrűket.Arany jegyűrűt…..
Ékszervaros Elindultunk 2008.07.02 22:39:00
Kedves olvasóm!Köszönöm, hogy ellátogattál Ékszervárosba, és körbenéztél oldalunkon!A blogunkon sok-sok érdekes, és jópofa infót, és storyt olvashatsz majd, ami kapcsolódik divathoz, ékszerhez, ajándékhoz, fog majd szólni mókázásról, bakikról, ötletekről és amiről…..