Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettegek mert baIIib vagyok

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  E bejegyzés után olvasható egy dokumentáció. Öt nemrégiben megválasztott polgármester, két újságíró, két szociológus és egy médiajogász fejti ki álláspontját arról, hogy a helyhatósági választás után mihez kéne kezdeni az önkormányzati sajtóval. Az idézetekből sokféle elképzelés rajzolódik ki,…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2019.11.06 11:35:51
@BiG74 Bodri:

A magyar történelem egyetlen szabad korszaka 2010 óta van amikor is a nemzet megmentő Fidesz kormányunk új alkotmányt adott a magyar embereknek amiben biztosította őket mindarról a jogról ami alapján újra van sajtószabadság, az emberek nem félnek a hatalomtól és szabadon elmondhatják a véleményüket az ország sorsáról minden retorzió nélkül, amióta nincsen tisztogatás az állami cégeknél hanem csak az alkalmatlan ballippsiket takarítják el hogy helyettük az Orbán Viktor által jóváhagyott alkalmas nemzeti érzelmü emberek kapják meg a pozíciókat és magukat a cégeket, amikor végre a magyar GDP már majdnem 100%-os magyar tulajdonban van Mészáros Lőrinc kezében aki nem viszi ki a profitot az országból, amikor Orbán Viktornak sikerült minden migránst kipaterolnia az országból és így megmentette a keresztény fehér fajtánkat, amikor végre nem ez EU seggét kell nyalnunk hanem mi választjuk meg magunknak Putyin szövetségét ahol egyenrangú félként azt csináljuk amit mond nekünk mert az nekünk csak használ.

Ez nem tetszik a lippsiknek hogy szabad ország lettünk ahol mindenki boldog aki meg nem az az egymillió lippsi meg szerencsére kivándorol hogy ne zavarja Orbán Viktort az országának az építésében amely a nemzet építésünk legsikeresebb korszaka volt mind az elmúlt ezer éves történelmünkben és a következő ezer évben is.
Apollo, Hankook, Mercedes... A látványos gyárátadókra sokan emlékezhetünk, de arról a folyamatról, melynek nyomán a külföldi beruházó Magyarországon köt ki, kevesebbet tudunk. A pártok gyakran vádolják egymást azzal, hogy "kiszolgáltatják az országot a multiknak", az elmúlt másfél évtized kormányai…..
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.06.29 09:19:58
@BiG74 Bodri:

Úgy kell alkalamazkodni te Soros norvég pénzeiből pénzelt álcivil, hogy Orbán Viktor minden szavát elfogadod és teljesíted az utasításait. Nem pedig minden ellen tiltakozol meg tüntetsz, csak azért mert Orbán Viktor mondja. Ekkor te is lehetnél olyan boldog és sikeres mint mi vagyunk, Orbán Viktor négyötödös nemzeti tábora. Orbán Viktor sikerre vitte az országunkat, a magyar emberek életszínvonala 10 éven belül megelőzi a németekét ahogy azt Orbán Viktor megígérte, nincs is tehát más választás mint Orbán Viktorhoz mindhalálig hűnek lenni.
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.06.29 09:27:17
@Larry Silverstein:

Most aztán láthatják a lippsik hogy az EU pontosan azt csinálja, amit Orbán Viktor is csinált: a teljes Eu határra szögesdrót kerítést építenek, hogy egy kecskebaszó migri se jusson be, hogy aztán túlszaporodják a fehér fajunkat. Fel lesznek torlasztva a migrik a sátor táborokban mint szíriai menekült a Keleti pályaudvaron. Aztán majd mehetnek Lampedúzából gyalog Oslóig.
Remélem az Eu nem vacakol azzal se sokáig, és ráhúzat a migrik fejére a gumibotokkal, meg lövetni is fog a migri hordákra, hogy aztán teljes legyen a magyar modell átvétele, pedig hogy tiltakoztak már Orbán Viktor módszerei ellen az elején!
Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.05.08 15:10:23
@Ballib vagyok rettegek:

Húzzál el innen te véresszájú Soros ballib seggnyaló, te vagy a legnyomorultabb nicklopó, csak azért jössze ide hogy megpróbálj hülyét csinálj Orbán Viktorékból. De csak magadból sikerül.

Menj és nyaljad tovább Gyurcsány fenekét, aki már diák korában bejelentette Orbán Viktort, miközben a belügy Orbán Viktor telefon beszélgetéseit lehallgatta és hamarabb tudta hogy Orbán Viktor Soros pénzén Oxfordba fog menni mint maga Orbán Viktor.

Szerencsére ti már csak kisebbség vagytok Orbán Viktor országában és 2022-ben meglesz a helyetek Szibériában, Orbán Viktor tesz róla, hogy feltöltse Putyin táborait veletek álmagyarokkal.
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.05.08 15:12:39
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ezek a ballibek azt hiszik hogy csak azért mert Orbán Viktor és a Putyini siker Oroszország lelkes hívei vagyunk nem lehetünk függetelen civilek meg független közírók.
A kormánylap Figyelő friss listája cikke szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán távozó humáncsúcsminiszter utódja az Emmi élén. A református lelkészt ezzel egy olyan katolikus professzor váltaná, akinek voltak érdekes mondatai az elmúlt években. Az…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.04.26 11:50:46
@Senki A.:

honnan veszed hogy a matematika mindig helytálló ? Mert valaki azt mondta te meg elhiszed? A matematika is rengeteget téved, például nem tud mit kezdeni azzal, ha olyan extrapolációt kell végezni legalább 3 ismeretlen tényezövel, ahol a konstans ertékek úgy viszonyulnak egymáshoz, hogy az inverz variensek adott száma a szórási síkon a null érték fele konvergál. A matematika rendre fals megoldást szálít mert nem tudja az elméletbe a hiba határ tolódást többváltozós gyökkel beépíteni.
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.04.26 14:15:23
@Rettegek mert ballib vagyok:

Na várjatok, egyre csak hülyülök a mai napon. Szóval az antianyag megtalálásával bizonyítást nyert hogy a heliocentrikus világkép mindenképp igaz ha a gravitációs állandó nem változik. Valami hasonlóról már Newton is beszélt, de már nem emlkeszem pontosan hogy mit.

Mindenesetre Káslernak igaza van, le kell számolni ezzel a töménytelen áltudománnyal az ősrobbanás körül amit a lippppsik tejeszetenek és erre legjobb módszer hogy az ember nem vitatkozik a lipsikkel, hanem kijelenti határozottan, hogy ilyen hogy ősrobbanás nincs.
 "A törvényben előírt feladatokkal ellentétes –, ha a kormányfő egyoldalú előnyöket élvezve, szócsőként és mikrofonállványként használhatja a közmédiát és az ott dolgozókat. Amennyiben Orbán Viktor minden héten interjút akar adni – akár a közmédiának –, ezt megteheti, de ebben az esetben vállalnia…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.04.25 16:12:28
@Voznyák Pista:

Hogy fognak lesni a lippsik amikor Orbán Viktor a következő ciklusban kilép az Eu-ból, mert hát erre hatalmaztuk fel áprilisban, ezt már ő is többször elmondta, aztán a lippsik nem tudnak majd Brüsszelbe futni meg az Oalf se tudja többé baszogatni az Orbán családot.

Vigaszként hagyunk a balibeknek egy TV adót, de azon is egész nap Orbán Viktor beszédei fognak menni. Hadd szenvedjenek a lippsik a kíntól.
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
Rettegek mert baIIib vagyok 2018.04.24 14:27:18
@Fülig José:

lehet hogy nekünk fideszeseknek nincs annyi osztályunk mint nektek liberális nagyokosoknak, de mi mégis képesek vagyunk megérteni a világot amit Orbán Viktor magyaráz el nekünk, miközben ti túltanult lippsik csak lestek ki mélysötéten a fejetekből hogy mi van? Meg követitek birka módra Gyurcsányt meg csak azt bégetitek amit ő mond.

Még a hat elemit se végzett falusi parasztember is képes volt megérteni hogy van Soros terv és ettől félni kell, Orbán Viktort pedig meg kell bízni a Sors terv elleni hadjárat vezetésével. De ti lippsik még ezt is hülyék vagytok felfogni mert ugyebár könnyebb mindent tagadni, meg másokat hülyének nézni.

Hát ezért fog rátok Orbán Viktor olyan törvényeket hozni hogy még elszökni se tudtok majd az EU-ba a leszámolás elől.