Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vekkertor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor „Miért hiszik el?” 2018.04.23 14:12:33
  A magyarországi országgyűlési választások eredménye sokakat meglepett, ezen belül az is, hogy a vártnál jobban működhetett a kormány bevándorlás-ellenességre épülő kampánya. Széles körben elterjedt nézet, hogy ez a kampány azért lehetett olyan hatásos, mert sok ember nem jut hozzá a kormánytól…..
vekkertor 2018.04.24 01:14:20
Az LMP hívek vajon miért hiszik el, hogy egy 5-6%-os párt egyedül kormányt tud váltani valaha is? Pedig már 3x is megpróbálták, sose sikerült még az MSZP-t se lenyomni, nemhogy a Fideszt.

Teljesen nyilvánvaló volt a legelső perctől kezdve, hogy az LMP a kompromisszumképtelen politikájával a Fideszt fogja újra győzelemre segíteni, mivel még koordinációra is képtelenek voltak, így a kétharmad is várható volt. Csak informálódni kellett volna a realitásokról, ahogy a posztoló is írja, az LMP hívei mégse tették meg.

Mégis, az LMP megmondó emberei és elvakult hívei még mindig nem látják be, hogy ezt ők cseszték el, hárítanak, terelnek, magyarázkodnak, bármit inkább mint beismerni a saját felelősségüket. Sőt az Ungár gyerek már egyenesen odáig megy, hogy a koordinációt hibáztatja a kétharmadért, miközben a választóköri eredményekből világosan látszik, hogy ponthogy több koordinációval simán elkerülhető lett volna a kétharmad, ha pedig senki nem lépett volna vissza senki javára, akkor az LMP-nek egyetlen árva egyéni győzelme se lett volna.

Az a helyzet, hogy az LMP-sek pont úgy hazudják le a csillagokat az égről mint a Fidesz, pont úgy hozzák létre a valóságtól elszakadt kis univerzumukat és pont úgy terelgetik benne az agymosott híveiket, akik pont ugyanúgy nem hajlandóak tudomást venni a való világ realitásairól.

Szóval ez a poszt nyugodtan szólhatna az "összefogás nélkül is győzünk" ígéretét benyelő LMP tagokról és hívekről, ők is pont annyira informálódtak mint a Fideszes társaik.

Már lehet is készülni a 22-es bukásra, írjátok meg a magyarázkodásaitokat előre, így akkor már nem kell dolgozni.