Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Br (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy négynapos hosszú hétvégét sikerült eltöltenem Salzburgban és a környékén. Mindenkinek csak ajánlani tudom Salzburgot, Budapesttől végig autópályán csak 549 kilométer, kb. annyi, mint Prága. Kellemes és hasznos kikapcsolódás volt itt hagyni pár napra Abszurdisztánt, pár…..
Sírva fakadt Jamasina Tadasi csapatelnök, amikor szerdán bejelentette, a gyár kiszáll a Forma-1-ből.Bár Japánban megszokott az ilyesmi, szégyenérzete nem csoda: az istálló szűk tíz év alatt nagyjából hárommilliárd eurójába - 830 milliárd forintjába - került a…..
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt. Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót…..
Br (törölt) 2009.09.16 15:55:41
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Br (törölt) 2009.08.04 10:48:36
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Br (törölt) 2009.07.21 18:07:09
ehh
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Br (törölt) 2009.06.24 11:11:04
@szajizom: mindenki oda megy élni, ahova akar! Mindenkinek egy élete van és az a sajátja. Ez nem önzőség.
Az utóbbi napokban a Hajléktalanok nevére vesznek drága elektronikát a Media Marktban és a Drága a Credigen-Media Markt 0 %-os hitele című posztokban foglalkoztunk az elektronikai áruház és a bank remek akciójával, ami 30 hónapos lejáratú, 0 százalék THM-mel, 0 százalék…..
Br (törölt) 2009.06.16 09:52:56
@MySQL: nekem is gyanúsak ezek a hitelek alapból, de a 130ezer Ft-os holmit máshol is ennyiért adták, vagy 10ezrekkel drágábban, úgyhogy ezzel nem volt gond. Nem emelték fel a termék árát, mielőtt az akció beindult. Ha veszek valamit, előtte argep.hu, depo.hu, stb, mindent végig nézek, hogy hol a legolcsóbb. De azért volt már, hogy inkább 5ezer Ft-tal többet adtam ki egy portékáért, mint hogy le kelljen menni Csepel túlvégére egy eldugott raktárba..
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..
A Nokia bemutatta az eddigi legvékonyabb okostelefonját, a 9,9 milliméter vastag E52-t. A mobil készenléti ideje egy hónap, és nyolc órán át lehet vele telefonálni. Zajszűrő beépítésével javítottak a hangminőségen, hogy az utcán vagy a reptéri tömegben jobban lehessen…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..