Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barnabás Győri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carlo Ancelotti egyértelműen kollégája pártjára állt, és véleménye szerint a Juventus megérdemelten nyerte meg a bajnoki címet, Maurizio Sarri pedig kiváló munkát végzett, és megérdemli, hogy egy nagy klubnál dolgozhasson. Maurizio Sarri a Napolival megmutatta, milyen szép futballt képes játszatni…..
Barnabás Győri 2020.07.27 14:59:18
A bianconero csapat 18 pontot bukott idén vezetésből, ezúttal az Udinese tréfálta meg Maurizio Sarri csapatát 1-0-s vezetésről, a mester pedig arról beszélt, hogy a csapat szervezetlenné vált a 2-1-re végződő meccsen. „Mostanában ezt látjuk, elveszítettük a szervezettségünk és az felállásunk.” -…..
Barnabás Győri 2020.07.24 09:16:56
@Tony.: Sarrinak maradnia kell !
Fabio Paratici a Lazio elleni mérkőzés előtt tett néhány kijelentést, amivel próbálta hűteni a kedélyeket, mivel Maurizio Sarri állása sokak szerint veszélyben forog, egyes lapok pedig már Mauricio Pochettino érkezéséről írnak. „A célunk a Lazio legyőzése, a scudetto megszerzése, csak ezzel…..
Barnabás Győri 2020.07.23 10:23:45
Fabio Paratici nemrégiben bővebb nyilatkozattal szolgált a La Gazzetta dello Sport számára, amelynek a Juventus legendás és közelmúltbeli igazolásai, illetve edzői is témájául szolgáltak. „Massimiliano Allegri olyan könnyedséget hozott a világunkba, amire igencsak szükségünk volt. Antonio Conte…..
Barnabás Győri 2019.02.13 09:00:45
@Grinta: Szerintem arra a szezonra gondolt, mikor Vidal rúgta a legtöbb gólt , adta a legtöbb gólpasszt, és neki volt a legtöbb labdaszerzése csapaton belül. Kivételes tehetség volt, én nagyon sajnáltam hogy elment tőlünk...
A Juventus vasárnap este rangadót játszott a második helyezett Napoli együttesével Torinóban, és a harmatos támadójátéknak is köszönhetően egygólos vereséget szenvedett a rangadóhoz méltatlan színvonalú meccsen. „Borzasztó meccs volt mindkét csapat részéről. Alig voltak kaput érő lövések. Voltak…..
Barnabás Győri 2018.04.23 15:44:30
Allegri kétszer is döntőbe vezette a csapatot, ahol csak a történelem legjobb játékosaival, Messivel és Ronaldoval felálló Barca és Real tudtak megverni. A Barca elleni döntőben 1-1nél, ha befújják Dani Alves lerántását Pogba ellen, szerintem meg is nyerjük a meccset. Sikerült nyerni pl. Dortmundban, a hazai 1-1 után, Müchenben vezettünk 2-0ra, idén nyertünk a Wembleyben és Bernabeuban is, egyik helyre sem győzni járnak az ellenfelek. A Messivel-Neymarral-Suarezzel felálló Barca 190 perc alatt nulla találatot ért el ellenünk. Allegrit semmiképpen nem bántanám, bebizonyította többször is, hogy egy kiváló olasz edző, olaszos taktikával, ami szinte mindig működik, nem véletlenül akarják elvinni tőlünk. A játékosaink a Real elleni kiesés csalódottságával játszanak, 6 bajnoki cím és a kupagyőzelmek után már kevésbé motiváltak, elfáradtak, egy részük megöregedett, a Napoli pedig egy óriási adag motivációval megy előre, hosszú idő után bajnokok lehetnek, és szerintem azok is lesznek, nem érdemtelenül. Nem gondolom, hogy azt az utasítást adta az edző, hogy játszunk szarul, és a kaput véletlenül se találjuk el. Abban van némi igazság, hogy ilyen támadó játékosokkal játszhatnánk szebb, ötletesebb, pontosabb futballt. Úgy azonban nem könnyű ezt kivitelezni, hogy a játékosok cserélődnek. Pirlo, Pogba, Vidal, Marchisio helyére nem érkezett minőségi pótlás, én itt látom a legfőbb problémát és ez nem Allegri hibája. Nehéz is lett volna őket pótolni, ugyanis mi nem vagyunk city, psg, real vagy barca, hogy 100 milliókat tudnánk elkölteni évente igazolásra, és 30-40 milliót elkölteni egy játékos 4-5 éves fizetésére. Ahhoz képest amennyi bevétel van, amit igazolásra, fizetésre költünk, az eredményeink kiemelkedőek.
A tegnapi meccs valóban kínszenvedés volt, botrányosan szarul sikerült, de nem értek egyet avval, hogy Allegrit tegyük meg bűnbaknak. Sarri Napolija egy kiváló csapat, nem szégyen alulmaradni velük szemben, ha egyáltalán alulmaradunk a végén. Motiváció és igazolások szempontjából lehet, hogy jobb volna idén csak másodiknak lenni. Üdv