Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bridge over troubled water

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt is már megkaptam, hogy kicsit nagy az orrom, bár ebből is le szoktak vonni bizonyos nők bizonyos következtetéseket, ami esetemben nem annyira igaz” – Ma a randiképes, esztétikus férfitest nyomába eredünk. Levélírónk már sok tömegnövelő praktikát kipróbált, és nem tud belenyugodni abba, hogy ő…..
bridge over troubled water 2022.02.04 15:15:49
@horrorpornó bábszínház: Azt írja, hogy vézna, akkor pedig enni kell, és az izmot növelni, miközben pl. a zsír nem nő. Ehhez enni kell fehérjét, és emelni a súlyokat. Nagy súlyokat. A karatéval nem fog eredményt elérni. Ha kockás hasat akar, akkor fehérjézni kell és kardiózni meg hasazni, és persze minden másra is gyúrni, hogy ne legyen vézna. A saját testsúlyos gyakorlatok is jók lehetnek persze, egy tornásznak azért elég izmos a teste.
Pierre Kóstolgat REBÉD 2021.11.26 10:30:00
Azt mondják, hogy a brunch: breakfast – lunch, vagyis a rebéd, ugye, reggeli és ebéd határán étkezni, eredete angol, hát mi más is lenne, és állítólag amolyan vadászreggeliként kezdődött, amikor a hajnali hajtásból visszatérő vadászok éhesen rávetették magukat bármire, ami adódott. Persze az a…..
A pasi elhanyagolva érzi magát egy bulin, majd köszönés nélkül távozik. A barátnő azonban csak három nap múlva csörög rá. Az érvei egyszerre megdöbbentőek és elfogadhatatlanok.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
Van az úgy, hogy az egyszeri motoros csak belebambul a hűtőbe, majd válogat azokaból az alapanyagokból, amit épp' a hűtőben talál. Ráadásul annyira lusta is - több végigdolgozott éjszaka után -, hogy nem akarja a mosogatógépbe dobálni a szennyes dolgokat, így egyetlen edényben készíti el a szombati…..
bridge over troubled water 2021.06.07 12:55:43
bridge over troubled water 2021.06.10 16:28:12
@motoroskonyhaja: Cukormázat dobott ki a Google, azt pedig furának gondoltam volna az ételben, ezért tippeltem a szalonnazsírra. A balzsamecetet ilyen néven még nem hallottam emlegetni, de persze ismerem.
„Visszakerültél hát Budára, ahol születtél. Ez csoda volt.” Ottlik Géza..
Minden élethelyzet tartogat tanulságokat – hatalmas közhely, mert igaz. A kövérségnek a sok-sok árnyoldal mellett vannak olyan hozadékai is, amelyek a hasznomra váltak. És bár mindent megteszek a változtatásért, igyekszem kihasználni azokat az előnyöket, amelyeket ez az állapot…..
Szinte az összes magyar borvidéken termesztik a sauvignon blanc szőlőt. Az 1980-as években minősítették államilag és gyorsan elterjedt hazánkban, köszönhetően egyedi zamatának és összetett, különleges illatának. Spárga, kecskesajt, halak és szárnyasok mellé ajánlják. Vakteszteltük az országos…..
Mármint nekem, meg a kis családomnak, meg a nagy családomnak, meg a barátaimnak, meg még sokaknak, ha már kóstolták. Mitől is tökéletes? Nem száraz, brutál adag fahéjas almatöltelék van benne, nincs elázva, mégis lágy a tésztája, nincs halálra cukrozva és ennek köszönhetően pillanatok alatt tűnik el…..
Magyarországon 2001 óta július 15-én tartják a bíróságok napját. Azért ezen a napon, mert 1869-ben ezen a napon hirdették ki azt a törvénycikket, ami a magyar igazságszolgáltatás működésének meghatározó állomása volt a bírói hatalom gyakorlásáról - ez választotta szét a közigazgatást és a…..
bridge over troubled water 2018.07.20 19:36:06
  Különös vonzalmat érzek a csirkemáj iránt. Tulajdonképpen a májak közül a csirkéé kerül legtöbbször az asztalunkra. Gyerekkoromban pedig kifejezetten utáltam folytós állaga, barna színe, ízvilága miatt. Persze sokszor hallottam a felnőttektől, hogy mennyire fontos a…..
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..