Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nudli123

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan válogatást láthattok ma, amiben csak 19. századi képek szerepelnek. Nem terveztem ilyen képsorozatot, de a gépem egyik Napi érdekes poszthoz csak 19. században készült képeket dobott ki. Ezen először kiakadtam, mert hülyeségnek látszott és azonnal egy új leválogatást akartam futtatni.…..
Ismeritek a viccet, ugye? - Julcsi, elkísérhetlek a választásra?! - Meg hát! *** Ami a bajai választás kapcsán történt, az tényleg az egész ország baja: rendkívül sok ismert probléma jelent meg, és beteges jelenségek harapóztak el. Haboztam, hogy erről írjak, de most már…..
Az én szabadságom 2011.06.30 16:21:00
Elképedve hallgatok...
BBalázs beküldése azért jelenik meg soron kívül, mert mostanában aktuális ez a film:A minap neztem meg az Avatart (nagyon tetszett), elotte szokas szerint eljovendo filmek bevezetoit neztuk. Az Alice csodaorszagban c. uj filmben hangzik el egy mondat: ezt csak az tudja tulelni, aki olyan…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..