Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ftoth

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég régen esett szó Írországról (konkrétan még „odaát"), így épp itt az ideje, hogy ellátogassunk Dublinba. Franky posztja egyfelől markáns véleményt is megfogalmaz, másrészt sok benne a hasznos infó is, úgyhogy mindenképpen érdemes elolvasni. TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
ftoth 2012.08.21 17:30:23
@Nyulz of the World: Ausztriaban es Nemetorszagban alacsonyabbak az IT fizetesek. A legjobb IT fizetesek Dublinban es Londonban vannak Europaban. Sok cegnek itt az europai HQ es hasonlok. Viszont azt is nezni kell, h az elet is dragabb itt, mint Ausztriaban.
ftoth 2012.08.21 18:46:56
@Kara kán: Nem igazan lehet laza, link alaknak nevezni. Mindig probalok maximumon teljesiteni, es normalis munkat kiadni a kezembol. Mindent magamtol tanultam meg. Olvastam, forumoztam, teszteket toltottem ki. Tanfolyam nelkul jartam vizsgakra.
Akik evtizedeket toltenek el egy mukahelyen, azok valahogy leragadnak. Ha jo akarsz lenni, akkor igen is valtani kell 3-4 ev elteltevel. Bamilyen nagy is a ceg, annyi ido utan kezd monoton lenni a munka. Az pedig leepuleshez vezet.
ftoth 2012.08.21 18:52:43
@tableno: Hat ez nem Las Vegas, az egyszer biztos. :) En pont azert szeretem, mert nem metropolisz.