Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mind1ki

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten megejtettük az immár szokásosnak mondható, Nagy Karácsony Előtti Dekormustrát, azaz felmértük, hogy milyen apró-cseprő kis biszbaszokkal lehet manapság meghittebbé, ünnepibbé tenni közvetlen munkahelyi környezetünket, vagy durvább esetben otthonunkat. A Nagy Gazdasági…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Miért tartják fontosnak az emberek, hogy azt mondhassák, ők szakítottak a másikkal? Mert így sokkal keményebbnek és sebezhetetlenebbnek tűnnek? Ez egy örök és kínzó kérdés. Sőt sokan veszekedni is tudnak azon, hogy most én veled, vagy te velem. Pedig az eredmény szempontjából…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
mind1ki 2008.01.16 11:52:43
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
Andy Vajna bemutatja fiatal kísérőjét a Casting című film producerének, Losonczi Gábornak. A 64 éves hordóhasú, tokás csúnya filmproducernek mindig fiatal és csinos barátnője van.Nem értem.... Vajon mi lehet a csajozós szövege , ami így "arat" ? :)..
Amióta a magyar nőket szexuálisan már nem izgatja fel a rothadó pulóver illata, jól tudjuk, hogy értelmiséginek lenni halott dolog. Nyíltan szembesülni a ténnyel mégis felkavaró. A költői becenevű SzőkeNő Szarvas a Keletinél találta meg a bizonyítékot. Részletek alant.…..
Biztos az időjárás zavarta meg Kínába szakadt honfitársunkat a nagykövetségen, aki képes volt többször belemondani a telefonon érdeklődő naiv állampolgár arcába, hogy keressen Guglival, ha információra vágyik: Nem is tudom hogyan kezdjem, azt hiszem valami nagyon nem stimmel a…..
Kicsin múlt, hogy a Homár kaotikus levelesládájának áldozatául essen ez a gyöngyszem, pedig Ági egy akkora egeret fotózott a kitekatos raklap tetején az Auchanban, amivel többek jóllaknának, ha zombitámadás miatt bennrekednek az áruházban: A képet a soroksári Auchanban…..
Ezt a két mókás reklámtáblát NZ lőtte a Lidlben, hála és köszönet. Egy rendes budai burzsuj ábécében ilyenkor mosolygós diákmunkások ajánlgatnák a fosatós kakaót és tesztelnivaló minipapírtekercseket. Termékbemutató a Lidlben. Toalettpapír! Próbálja ki! Ott a…..
Tékozló Homár Aranyos farobotok 2007.06.14 00:01:00
Ennél többet sajnos nem is nagyon tudunk, az infók nagy része ugyanis japánul van, a gyártó neve take-g toy's, a termék meg nyilván elképesztően drága. Jó lehet Richie Rich-nek. Homár Borisznak (5) se rossz azért, ő ilyen robotmadarat kapott a szülinapjára, Homár Miriam(3,5) meg…..
A fogyasztás és a folyadékok szerelmeseiként percek óta ezeket a kávéba hulló tejcsöppeket nézegetjük. A legjobb, hogy Irene Müller nem használt hozzá semmiféle spéci nagysebességű kamerát. ..
mind1ki 2007.06.13 14:37:27
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..
mind1ki 2007.05.10 12:19:33
2
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.19 12:08:00
Ki az a médiamunkás, aki zéró szakmai tudása ellenére az MTV egyik legjobban kereső állásában van, és éppen készül átvitorlázni egy másikba? Többek között ágyasa volt a köztévé egyik elnökének is, így bárkit ok nélkül, és mindenféle…..
Szeretnénk kérni, hogy minden olvasónk nyomtassa ki az alábbi szöveget, és olvasgassa, helyezze el a munkahelyén, menzán, kollégiumban. Nagy megelégedésére leszek a Sátánnak.  ..
Nem tudjuk melyik a kiakasztóbb, ha valaki a Bank diszkóba jár, vagy a természetben érzi ilyen szinten otthon magát. Érzékeny lelkű, és gyomrú olvasóink ebéd után, vagy egyáltalán ne nézzék meg. ..
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..