Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isteee

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szeptember óta munka nélkül tengődik és hiába adja be hetente 10-15 helyre önéletrajzát, nem sikerül állást találnia. Olvasgatom ezt a blogot, és nem tudom eldönteni, hogy szerencsés vagyok-e vagy szerencsétlen. Július óta keresek munkát, szeptember óta vagyok…..
Új MÁV blog Számla konteszt 2009.11.11 09:44:00
Egyik ismerősöm áfás számlát kért. Ez lett belőle:  Az még oké, hogy nem mindenki tudja leírni az online szót. De hogy a Montevideó-ból Montevidi, és hogy sikerült Vesselényt írni Wesselényi helyett…..
Isteee 2009.11.11 12:18:52
@Manyizga: Nyilván oda, ahol a jegyet is fogod kivenni az automatából...merthogy egyuzserűsített számlát fogsz kapni hozzá...már ha lesz ilyen tényleg.

De nagyon el vagytok ám tévedve...nem a gépesítéssel van a gond, hanem az analfabéta jegyeladókkal...ami érvényes a bkv-ra és a mávra is...
Isteee 2009.11.11 12:25:07
@Isteee: mávra és volánra is...nah, biztosan a sertés beszél belőlem :D
Isteee 2009.11.11 12:30:23
@kp69: Cégfüggő, hogy kell-e számla vagy sem a menetjegyhez. Bár ha maga a cég adja a jegyet/bérletet, persze, hogy nem kell hozzá.

Egyébként egyetértek, hogy szívatás a számlakérés, főleg, amikor szóban akarják a hülyék bediktálni azt, amit még tükörmásolásban sem tudnak rendesen leírni.
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
A hétfői napot szokásosan az ABC nyerte össznézettségben (13.5m), de 18-49-ben a CBS ült a trónra (4.0/10), míg az NBC maximum annak örülhetett, hogy ugyan Christian Slater My Own Worst Enemy című új sorozata hétmilliós (bukta) nézettséggel debütált, de a Chuck és a Hősök…..
A szombatonként jelentkező (élő) szórakoztató műsor (szekccsek, paródiák, zenés műsorszámok, némi politikával és neves vendégsztárokkal vegyítve) az amerikai elnökválasztás örvén különkiadásokkal lepi meg az NBC hű nézőit, azokat, akik csütörtökön este nem inkább a…..
Isteee 2008.10.13 15:46:53
comment:com llyen egy modern díva 2008.10.03 12:45:00
Kate Walsh Lettermannál járt a Doktor Addison premierjét promózni, tessék megnézni milyen is egy igazi tévés díva - nem olyan, mint a mi kis sárga, savanyú tévés nőcskéink, az tuti. ..
A tahó szórakoztatás egyik zászlóvivője, a Little Britain című sorozat (egyelőre) három évadot élt meg a briteknél (nálunk a Cool vetítette), de az amerikaiaknak annyira megtetszett a móka, hogy elkészítettek egy kvázi spinoffot, amiről a wikipedia szerint a készítők úgy…..
Isteee 2008.09.01 15:22:09
Mindig örülünk annak, ha egy csatorna meghallgatja a nép egyszerű gyermekeinek véleményét, hát még akkor, amikor egy rohadt jó sorozat címadásával kapcsolatban teszi ezt. A Viasat3 bezsákolta magának az ABC tavalyi újoncai közül messze legfaszábbnak választott Pushing Daisies-t,…..
Isteee 2008.08.06 12:31:21
Bigyóblog Billenő üvegtartó 2008.07.23 11:16:00
Van ez a szerkentyű, melybe beletesszük a kétliteres kólásüveget. A következő mozdulattal kissé megdöntjük és kiöntjük a pohárba a kólát. Így nem kell emelgetni, egyensúlyozni, poharat felemelni, kilötykölni. Egyszerű, praktikus. Húsz dollárba kerül.Via CoolestGadgets..
Mivel nálunk még nem vetítették le a negyedik (csonka) évad minden epizódját, az ugrás utánra rejtjük azokat a NAGYON SPOILERES infókat, amiket az E! Online-on olvastunk, mert nem akarjuk senki szórakozását elrontani. Az évadzáró epizód utolsó öt, vaddöfak percében látottak…..
comment:com Lebuktak a rapperek 2008.07.15 13:20:00
Micsoda égés már: az MTV Cribs című műsorában sorra mutatják a sztárocskák faszábbál faszább verdáikat, a szimpatikus fekete rappercsávók flottájában a legfosabb járgány is simán annyiba kerül, mint egy hatlakásos társasház Kiskunhalason, erre tessék: kiderült, hogy a…..
Gyengébb értelmi képességű olvasóink figyelmét rögtön az elején felhívjuk, hogy ez a poszt egy tévéajánló és mint ilyen, nem a kunkorodó hónaljszőrzetről fog szólni. Aki amiatt kattintott csak ide, ne is olvasson tovább, próbálkozzon inkább a honaljszorzet.hu-n. Most pedig…..
Isteee 2008.07.01 17:14:35
Amikor Peking megkapta a 2008-as Nyári Olimpiai Játékok rendezési jogát, egy magyar sportvezető a fülem hallatára jegyezte meg, hogy "ezeknek elment a maradék eszük is, bazmeg." Nem volt egyszerű menet, hogy Peking odáig eljusson, ahol ma tart, azaz állnak a létesímények,…..