Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pibolya

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Marco Matterazzi hátvéd útját keresztezi, legyen indián vagy fehér, buddhista vagy katolikus, bebongozott LMP-s vagy cigányevő jobbikos, az mind jól tudja, hogy fel fogják rúgni, mint mint fiatal MSZP-s a poharat. Akji savas kádba merül, az jól tudja, hogy fel fog oldódni. Aki a…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Pibolya 2009.07.02 12:58:03
@staropramen:
Lehet, hogy van, de ez a fórum a fenti cikk kapcsán jött létre....
"Nyírják a narancsbirkát. Ennyi." Szerintem pedig mindegy, hogy milyen színű az a birka - és ebbe te is beletartozol. Azért szeretlek, még ha kicsit más is vagy:) kicsi ez az ország, de sokan, sokfélék elférnek benne.
A debreceni közlekedéshez visszatérve pedig abban mindenki egyetért szerintem, hogy jó dolog a fejlesztés, de hát sajnos nem mindenki tudja megfizetni. Sok minden mással is vagyunk így. Azért, mert én nem használom még jó, praktikus, modern, stb.stb. sárga, kék, narancs vagy vörös. Kit érdekel?
Pibolya 2009.07.02 13:37:55
@staropramen:
Köszi az észrevételt ez vagy te. De ki is vagy te, honnan jöttél, miért vagy itt? menjél nyaralni....