Regisztráció Blogot indítok
Adatok
priszcilla27

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt jó kis retro-fílinget hoz a blogra, hála Péternek:Három klasszikus félrefordítás jut eszembe az őskorból, amikor még az orosz volt a "menő."A "krásznije gvozgyiki" (vörös szegfű) vörös szegecskék,  a "konykobezsci" (korcsolyázók)…..
Annyira összekapták magukat a tévék húsvétra, hogy ma tényleg csak szemezgetni fogok, de abszolút érdemes utánanézni a teljes műsorkínálatnak a porton. Tizenéves kölkökkel bevállalható délutáni mozizás A vasálarcos (16:00 TV2), nem ez a legjobb Három testőr feldolgozás, de…..
Archie Anderson (TK, RJB, stb.) beküldése a szó klasszikus értelmében nem leiterjakab, mert "csak" az eredetiben található iróniát nem sikerült visszaadnia a fordítónak, pedig megoldható lett volna:Az Agatha Christie-regény alapján készült, "Gyilkosság…..
Amíg a Viasaton Timur és csapata éttermeket, meg menzát alakít át, addig a TV Paprika nem kispályázik, egy étterem születéséről forgat realityt (húzzuk rá mondjuk ezt az univerzális műfaji kategóriát erre a műsorra is). A címe Nagy nyitás lesz. Az étterem egyébként tényleg…..
PG beküldésével vezetjük be a húsvéti hétvégét:Egy frisset és egy rejtélyest küldenék.Az egyik tegnap este volt, a Terminator: The Sarah Connor Chronicles epizódjában (RTL Klub). A fickó azt mondja "haha, szónoki kérdés volt". Ez meg valószínűleg már megint gépi…..
priszcilla27 2009.04.10 14:43:32
@ka9: kis gasztronómiai off :)
cheesecake-be a natúr Philadelphia krémsajtot szokták tenni, az tökéletesen megfelel, és nem is vagyok biztos benne, hogy túl sokban különbözne az Amerikában kapható édes krémsajttól.
hu_neutrino következik ismét, nem kispályás félrefordítással. Az első kettő az Igenis Miniszter úr című sorozatból van, és ugyan a másodikban lévő Florence Nightingale már szerepelt korábban, kiteszem ezt is, mert itt még durvábban jön ki, ugyanis gyakorlatilag meg is…..
A passion fruit nem először kerül elő; MartonSz beküldésében viszont nem félrefordították, hanem egyszerűen nem fordították le - ez is egy megoldás: Ezt a szépséget egy Pickwick Fruit Amour doboz oldalán találtam. Úgy tűnik, a Pickwick ferdítőjének is nehézséget okoz a…..
Meredith (rém)álmában ébredünk, ami azért kurvaszar, mert így megint végig kell szenvedni azokat a jeleneteket, amiket már előszörre is rühelltünk, a kádba' majdnem belefulladástól a klinikai halálon át a pokol tornácán lányát lebaszó muterig. Az sem segít a dolgon, hogy…..
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..
Lev úgy döntött, mellesleg saját sajnálatára is, hogy nem áll be az autópályán közlekedő, szabályosan előzgető sofőrök közé, mert azzal csak a szívás van. Tötymörgés, meg felesleges időpazarlás. Ezt az új felfogást alkalmazva előbb hazaért a nyaralásból is. Ti mit…..
Szerencsére most úgy jött ki a lépés, hogy ezzel a csomaggal pont le is zárjuk a 3. évadot. A soron következő epizódban (’Happy Birthday Baby’) Lorelai-nak születésnapja van, ami valószínűleg sokkal jobban felvillanyozná, ha nem állna jelenleg romokban a Szabadság…..