Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakritkánkommentelek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Használhatatlan liftek, elhanyagolt aluljárók, hiányzó táblák, gaz, szemét és falfirkák mindenütt - 10-es listán a Magyar Államvasutakhoz tartozó, máig megoldásra váró bejelentések. ..
Október 2-án a Csurgói út és a Kondorosi út térségében megkezdődött a Fehérvári út felújítása. Már alapból nem érthető, hogy két év után miért kell újra szétbombázni a környéket, de ezen tegyük túl magunkat, és nézzük meg inkább a jelenlegi állapotot útlezárás terén. A Fehérvári úton a Kondorosi…..
Csakritkánkommentelek 2018.10.04 10:01:46
@Muad\\\'Dib: Ez nem csak Budapesten van így. Ezelőtt kb. tíz évvel Vácrátóton (Pest megyei település) felújították a Fő utat, mert már nagyon rossz volt. Nem telt egy év, kitalálták hogy csatornáznak. Felújított út szétbombázva, mikor végeztek a csatornázással rosszabbul nézett ki, mint felújítás előtt. Aztán talán 2-3 éve végre normálisan megcsinálták.
Sok okosat ebben az esetben nem lehet mondani, legfeljebb egy virtuális együttérző ölelést küldeni Attilának, aki egy nyereményautó boldog tulajdonosa volt 40 napig. De már elmúlt.  Sziasztok! Okulásként, vagy talán valami utolsó szalmaszál miatt, ami a csalódottságomon…..