Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.tundi18

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Zuglóban vásároltam 2016-ban új építésű lakást egy passzív házban, még tervezőasztalról. Nagyon jó vételnek tűnt, az építtető haladt a munkával, gyakran jártunk oda ellenőrizni, minden ment a maga útján, fizettem a részleteket, a Földhivatalban tulajdonjog fenntartással…..
f.tundi18 2018.04.20 11:20:41
Kedves Kerdezo/Vevo es Ugyvedno,

En is ugyanebben a cipoben jarok, tegnap vettem at a levelet, de en sem a penzt szeretnem visszakapni, hanem a lakast szeretnem az eredeti, adasveteliben rogzitett aron.

Az ugyved hozzaszolasabol azt latom, hogy a Foldhivatal nem torli ki automatikusan a nevunket, viszont amennyiben jol emlekszem, alairattak velunk az adasvetellel egyidejuleg egy olyan papirt is, amelyben nyilatkozunk, hogy a szerzodes ellehetetlenult, es kerjuk a Foldhivataltol a szeljegyrol a torlesunket. Utolag mar latom, hogy ezt baromi nagy hulyeseg volt alairni, de sajnos megtortent, alairtam. Azt mondtak, ez ugyvedi letetbe kerul, mert igy szokas, es cask akkor veszik elo, ha tenyleg ellehetetlenul a szerzodes teljesitese, de termeszetesen nem ez az erdekuk,stb... Tenyleg nagy butasag volt alairni, de ha mar alairtam, emlekeim szerint datum nelkul, ok sajnos ezt benyujthatjak a Foldhivatalba, es kerhetik a foldhivatalsi torlest, hisz ott van az alairasunk...

Az Ugyvednotol szeretnem kerdezni: van lehetoseg meg barmihez folyamosnunk jelen esetben? A lakast szeretnem megkapni az eredeti aron, akar honapokat is varnek meg ra, mire felepul, de nem szeretnek elallni a szerzodestol, hanem kivarnam, amig felepul. Mit tehetunk most?? Vevok, akik nem akarunk elallni a szerzodestol, fogjunk ossze, azzal mehetunk valamire?

Illetve a kerdezotol kerdeznem, hogy ossze tudunk-e fogni, illetve hogyan lehet megkeresni a tobbi atvert vevot, hogy kozosen lephessunk fel az egesz ellen.

Elore is koszonom a javaslatokat, tanacsokat.
f.tundi18 2018.04.20 14:03:51
@Dr. Nagy Barbara: Koszonom szepen a gyors valaszt, felveszem a csoporttal a kapcsolatot.