Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offroadster

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Vajon a Penny Marketnek kellemetlen a sajton összeverekedő tömeg, vagy épp ellenkezőleg jó reklám, mivel az embereknek nem a szarrágó akció marad meg, hanem az, hogy náluk olyan olcsó minden?..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..
offroadster 2008.12.18 12:10:50
 Jó napot, jó táncolást! Önök a Reakció népzenei rovatát olvassák, amelyben hétről hétre méltán, vagy méltatlanul elfelejtett slágerekkel kedveskedünk olvasóinknak.  Ön már túl van harmincon, de még mindig emlékszik azokra az általános iskolai…..
Egy ideje már nem követem Fábry hanyatlását, de arra még emlékszem, hogy 98-ban ő vezette a Fidesz drogügyi btk-szigorítása elleni tüntetést. Azóta eltelt pár év, már ő is azokkal van, akik szerint a kábítószeresek az ördöggel cimborálnak, eközben pedig gecimód…..
comment:com Szendvicskenés közben 2007.04.27 16:48:00
Ha még nem húztunk le vidékre a négynapos vakáció alkalmából, akkor valószínűleg még otthon készülődünk, hogy holnap húzhassunk le villámgyorsan. Lássuk, hogy az elemózsiás kosár rendezgetése, és a ruhapakolás közbeni háttértévézéshez milyen filmek passzolnak.…..
w Zászló lábhoz 2007.01.31 19:21:00
Kiderült mára, hogy fölöslegesen izgattuk magunkat az új párttal. Ezek nem agyafúrt taktikából küldték előre Őfelsége Titkosügynökét, hanem mert nála alkalmasabb frontember nincs a csapatban. Ezek a meghatározó értelmiségiek azért nem voltak eddig kormányközelben, mert…..
comment:com Legyen bölcsész! 2007.01.30 17:55:12
Nem tudok mást javasolni, mint hogy vegyük fel ma estére kinyújt bölcsészgarbót, húzzunk rá hasított bőrkabátot, és egy pohár forralt borral, egy doboz cigarettával, meg persze egy Heidegger-összessel üljünk le tévézni! Este nyolctól kapcsoljunk a Duna Televízióra, ott adják…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..