Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RockJoe3

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretné(n)k pár infót megosztani a pólókkal kapcsolatban, ugyanis akad pár mondanivaló: Egyrészt köszönöm mindenkinek, aki eddig rendelt! Tényleg megható. A vérző buszos pólók már elvileg megérkeztek, ugyanis kaptam több visszajelzést, méghozzá igen…..
RockJoe3 2010.04.24 23:12:11
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
RockJoe3 2010.04.22 20:01:25
ott van fent a táblán nem igaz, hogy nem látja. Ott van a kettő-kettő banánhüvelyes a maradék kettő meg sima mezei.Na most nézz a tükörbe és jegyezd meg ezt az arcot, mert kb én is fejet vághattam...Mindig is utáltam fizikát, elektronikát de hát a Kandó Kálmán Műszaki…..
Elég hangzatos cím, nemde? 2012 nyarán már igaz is lesz:DNos bizony bizony szerény főiskolánkat szép nevét megváltoztatták BMF-ről ÓE-re. Nem tudom, hogy a kiötlője az szimplán részeg volt, vagy valami japán irodalom hajhász, de nem értem mért kellett egy műszaki…..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Oktatóprogramok készítése I.Egy tárgy, amely megváltoztatja életed.Egy tanár, aki által megérted a gyilkossági indíték fogalmát.Egy team, amelyben csak magadra számíthatsz. Ugyebár minden hallgatónak fel kell venni 10 kreditnyi szabadon választható tárgyakat. Nos a több…..
Ez az oldal azért jött létre, mert bla bla bla... Senkit sem érdekel :D Csapjunk bele a lecsóba... Jog és államigazgatási ismeretekBizony bizony ilyen nevű tárgyat is el kell sajátítani a NIK-en, teljesen feleslegesen. Persze jöhetnének itt azzal az "érvvel", hogy…..
Holy's playground Csere 2009.08.04 00:12:00
Hétfő délutáni gondolatok - egy szomorú sztorit hallottam, és éreztem, hogy nekem bezony írnom kell a cseréről.Kezdjük azzal, hogy felvázolok egy-két szitut:Biztos láttatok már olyan elkényeztetett gyermeket, aki annak tetejében, hogy életében még egy szöget sem rakott arrébb,…..
RockJoe3 2009.08.08 14:15:05
Nos először is szevasztok!Egy jó ideje mocorgott már a fejemben, hogy meg kéne magyaráznom 1-2 dolgot... Az egyik ilyen dolog az az MSN + Holy. (pontosabban MSN - Holy)Az első és tán legfontosabb dolog amit el kell magyaráznom az MSN-nel kapcsolatban: nekem az MSN egy üzenetrögzítő,…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
RockJoe3 2009.05.19 22:31:30
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
RockJoe3 2008.09.29 23:50:18
Sajnos a mai napig sokan nem tudják, hogy mi lett a sorozattal, úgyhogy kénytelen vagyok most már tényleg kirakni valamit youtube-ra. Csak azt nem értem, hogyan tudnak e-mailt írni emberek, ha nem látogatják a blogot (mert ugye akkor tudnák, hogy elköltözött) ? Mindegy. Csak gondoltam…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..