Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bondon

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..
Bondon 2010.02.16 16:34:15
1) én sajnálom hogy 2006-ban nem nyert a Fidesz. elraktam az egyik fizetett hirdetésüket amiben az áll, hogy "szerződés a polgárokkal" és hogy ha rájuk szavazunk akkor duplázódik a fizetés 4 év alatt. most mehetnék a bíróságra beszedni a jó sok pénzt.

2) tényleg kell egy kis váltás. Sajnos alternatíva nincs, a Fidesz lesz kétharmados többséggel.

persze arra én is kíváncsi vagyok, hogy a beígért nagy adócsökkentések ugye már 2011 januárjában a zsebemben is érezhető lesz. Meg pesze a kis és középváll. támogatása, parlament létszám csökkentése, stb. ha nem akkor ugye nem kell kimenni az utcára, hanem O.V és társai felállnak "hazudtunk" és átadják a helyüket?

vagy... minden megy úgy mint 2002-ben. Nyíltan, még csak nem is suttyogva utalják a pénzt a papának és a happystart2010 Kft-knek. Közben értetlenül néznek hogy ez miért nem tetszik az embereknek.

Persze a számok most mutatnak valami eredményt, de:
- jók a számok?
- jobban alszol 3,8% ktgv.hiány esetén, vagy jó neked a 4.0 is?
- a kormány érdeme vagy esetleg a sok millió dolgozóé, aki napi 8 órából 7-et dolgozik a mások+politikusok eltartásáért?

nem vagyok szoci nem vagyok jobb oldali, se közép se szélső, még csak kapus sem. de a lövések telibe találnak.

a hazugság már folyik, és előre látható a májusi...szeptemberi Fidesz magyarázkodás, most nem lesz változás, mert a kassza üres, ellopták a pénzt, még most is mennek a kamionok a milliárdokkal. És látható hogy a szociknak most sincs alternatívájuk. Felfelé ívelő szakaszra nincs jó vezetés Mo-on. 20 éve nincs. Válságkezelésre vannak a szocik (ha nincs csinálnak). Szinten tartásra + demagógia hogy ez emelkedés pedig ott a fidesz.

alternatívát várnék, és gondolom nem vagyok egyedül.
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..
Bondon 2009.11.03 09:08:15
arról nem is beszélve hogy sokan vannak úgy (én is), hogy ez nem választék. (Fidesz/szocik/jobbik).

azért elmenni szavazni, hogy kiválasszam melyiket utálom legkevésbé, elég gáz. szvsz. olyan forgatókönyvet is szivesen olvasnék, ha közutálatba fulladó 1. forduló alacsony részvételt hozna.

(eddig minden szavazásra elmentem)

Nehéz lenne szavazni a szocikra miután sorra minden elqrnak. Bár azért Bajnai óta nyugisabb a helyzet, persze nem az ő érdeme, egy ország dolgozik meg érte.

jobbik, hát ideológiailag távol áll tőlem, de még ha el is lehetne fogadni, nem kormányzóképes csapat. Ilyen helyzetben (válság+egyébként is) tapasztalatlan szélsőségeseket odaengedni elég veszélyes.

Fidesz. Van aki nem felejti el a 8 évvel ezelőtti lenézős happyend-es tolvaj munkát, van aki elfelejtette vagy szerint belefér. A nagyobbik baj velük (számomra) hogy akárcsak 4 éve, most sem utatnak olyan programot ami kicsit is hihető lenne. Ez a demagógia (olcsó gáz, alacsony adó, extra szociális juttatások, önkormányzatoknak még több pénz, stb) sokakat megnyer, sokakat ismét elriaszt. Bár ha a gazdasági elemzőknek hinni lehet (haha, nem....) akkor 2011-12 nyugis felívelő ív lehetne hazánk számára, és ebben talán a Fidesz jobb mint a szocik. ha más nem elhitetik hogy a 2000Ft az voltaképp több mint 4000Ft, csak mert jobb a komunikációjuk.

ennyi. hosszú lett és nem vezetett sehova, de hát ez van?
Tutiügyi megmondóemberünk New Jersey-ben költi az amerikai adófizetők pénzét és termeli az amerikai GDP-t (köszönjük!), így ma én mondom el nektek, hogy mit kell gondolni a Helyesről és a Helytelenről. Az a helyzet, hogy az előrehozott választás katasztrofális helyzetbe sodorná…..
A Variety tette közzé a hírt, miszerint szeptember 15-én leáll a 24 hetedik évadának forgatása, és kéthetes kényszerszünetet iktatnak be Jack Bauer újabb iszonyú szar napjának forgatásában, mert a producerek elégedetlenek a forgatókönyvekkel. Howard Gordon, aki Joel Surnow…..
Autófília Ne hívjál! Szívjál! 2008.08.22 08:00:00
 Akárhogy is szépítjük, tény, hogy rendőreink egyik kedvenc szórakozása lett a vezetés közben mobilozókra történő vadászat. (na jó, ez pont nem egy plázacica,de nyomkodásra picit megnő)Valljuk be őszintén, nincs is annál idegesítőbb, mikor egy plázabringa…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.08.01 09:32:00
Legkedvencebb, közönségdíjas rovatunk mai kiadásában már megint egy Ferrari a főszereplő; dögösebb, mint a múltkori, de legalább bunkóbb.Olvassuk csak, mit  írt a küldemény feladója, ki a rendszertől való rettegéstől vezetve neve elhallgatását kérte,…..
autózz! Nem jó gyalogosnak lenni 2008.07.18 06:28:00
Jánoshoz hasonlóan már sokan megjegyeztétek azt a trendet, miszerint egyes autósok a zebra előtt álldogáló gyalogost csak valamiféle felesleges tereptárgynak tekintik, arról nem is beszélve ha az átkelni kívánó személy már jócskán a gyalogátkelőhely közepén bandukol és úgy…..
András ugyan joviális fickó, pompás újságíró és hű barát, de ideológiai meggyőződése miatt szinte betegesen szereti a pénzt. Nála jobban a jelek szerint csak az Erste Bank, ugyanis először minden értesítés nélkül letiltották a kártyáját, majd egy idő múlva már…..
Autófília Mennyi? 30! 2008.07.02 08:00:00
Mindenki hallott már az új rémhírről: 30 km/h sebességre kell lelassítani a zebráknál. Sokakat maga a szabály zavarja - de őket az összes szabály zavarja -, másokat a megfogalamzás, miszerint mindig meg kell állni a zebra elôtt, és valakiket a szabály értelmetlenség.No,…..
Vastagbőr Hard Candy 2008.06.11 13:59:00
Alisha Dean még csak 13 éves, de a külseje alapján nem biztos, hogy ez lenne az első gondolatunk róla...khm. Alisha egyke lány és a papa szeme fénye. Jógyerek módjára tanul, sportol, templomba jár, netezik és közösségi portálokon ismerkedik, flörtölget, szárnypróbálgat, mint…..