Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WT

2 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
  A vörös képek már uncsik, ezért új hisztéria van terjedőben: a MAL-ra szabott hétfői törvénymódosítás ekézése. Az ellenzők úgy látják, hogy ezentúl a Fidesz-kormány mindent államosítani fog, hogy aztán gebinbe kiadja egész Magyarországot, beleértve a lelkeket is,…..
WT 2010.10.12 16:57:10
Azért félelmetes, hogy mostanra lassan eljutottunk odáig, hogy szegény szegény MAL. Pillanatnyilag szerintem érdemes az aktuális problémával foglalkozni, nem azzal ami majd egyszer lehet. Magyarul, most ömlik a szar, elméletileg egy nagy piacrészesedésű vállalatról van szó, 3 szép szál sok sok milliárdos vagyonú tulajdonossal. Azt hiszem (javítsatok ha nem), voltak híradások, hogy a cég veszteséges ill nullszaladós. Annak ellenére, hogy nem olyan kicsi szereplő a piacon. Felmerül bennem a kérdés, ha most nincs ez a törvény, nem lehet, hogy véletlen hirtelen a cég vagyona konvergált volna a zéróhoz mire fizetni kellett volna? Másfelől, ha olyan szarul megy a cég, hogy lettek a tisztelt tulajdonosok top gazdag magyarok? Csak én látok ebben ellentmondást?
Akik csak a hatóságokat hibáztatják. Az előírások betartása elméletileg nem azért fontos, mert jön a felügyelő és seggberak szárazon. Én sem azért mosok kezet főzés előtt pl, mert félek, hogy jön az ÁNTSZ és megbüntet, hanem mert nem akarok fertőzést, betegséget terjeszteni ha véletlen valami baci ragadt rám. Szóval felelősök tömören:
a tulaj, aki szart az egészbe, az ellenőrző hatóság, aki hagyta magát lekenyerezni.
Aki sír, hogy magántulajdon stb. A bőrt lenyúzzák az egyszeri emberekkel a mindenféle extra adókkal. (azokkal is amiket a termékekbe beépítve fizetsz) Nem hiszem, hogy ezután hirtelen csak úgy lenyúlnának minden magáncéget hipp hopp. Nem árulok el nagy titkot, ha valamit a politikusok nagyon akartak, eddig is megtették. Pl, ha el akarták lehetetleníteni a cégedet, kaptál annyi ellenőrzést, kapkodtad a fejed. A nagy számok törvénye alapján előbb utóbb úgyis elkapták a tököd valamivel.
Korai még sírni, azon, hogy jajj ezután mi LEHET. (feltételes módban)
Azzal kéne foglalkozni, mi van most. Nehogy már sajnáljam a MAL-t. Sokkal szarabbul esne, ha amikor fizetni kell, mosolyogva azt nyilatkoznák: nincsen nemvan seholsincs pénz. Kapjátok be gyíkok, de az erkölcsi győzelmet megtarthatjátok. Vagy az egy demokratikusabb megoldás lenne?
 Egyelőre csak szabidoki írásaiból tájékozódtam, azt gondolom, leírt már pár fontos észrevételt, ami vitaalap lehet. Az írásait nem szó szerint teszem közzé, hanem önkényesen átszerkesztettem, de hajrá, vitatkozzunk rajta, tegyétek hozzá a gondolataitokat ti is!Egy dolog…..
WT 2010.08.17 10:52:39
tapasztalatok rezidens orvosoktól:

(lehet hogy szinte offolás irányába megy)

A hálapénz eloszlása nem éppen egyenletes kis világunkban. Tipikusan a helyi főnök tesz el mindent, még a legtöbb orvosnak aki az érdemi munkát végzi semmi nem jut. Nem tudom pontosan máshol hogyan oszlik el, de pl itt egy vidéki kisvárosban a sebész főorvosok kb egymás betegét nyúlják le érte. A rezidensek és szakorvosjelöltek pedig alig jutnak tapasztalathoz (pénzről ne is beszéljünk). Maximum beteget vehetnek fel. Külön vicces szokás, hogy hamarabb műtik meg a beteget, mint hogy papíron fel lenne véve a kórházba. Mert a magasabb pozíciójú sebészek nem akarnak papírmunkával pepecselni. Tehát adott x mennyiségű fiatal és tehetséges orvos akiket ellehetetlenít a rendszer. Nagyon hamar kiégnek. Megunják, hogy nem haladhatnak előre, se szakmailag se pénzügyileg. Próbálják ellátni a feladataikat, de ha éppen más nem, a finanszírozási hiány akadályozza őket.
Jah igen, ha vége a 2 év rezidensképzésnek és szakorvos jelölti helyet szeretnének, a lehető legszarabb szerződést íratják alá velük. Ha esetleg nőkről beszélünk, akkor kb 32 évesen lehet szakorvos, amennyiben gyereket is szeretne még 30 alatt. Mindez cirka 100.000 Ft/hónapért. A szerződésben tovább befagyasztott bér, 5 évre szól, rengeteg ügyelet felében harmadában elszámolva. Szerintem nincs csodálkozni való, ha a fent felsorolt okok miatt rengetegen fontolgatják a lelépést más országba.
Szintén ismerős, akinek már a szülei is orvosok: 25 éve mindig azzal nyugtatják magukat, hogy jobb lesz..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
Drazséval nem távozott a pofátlanság a minisztériumból, csak most fideszes a faszi, és Kontrát Károlynak hívják. A képeket elnézve nem is lehet eldönteni, hogy ezek a képek tegnap készültek, vagy még tavaly. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a rendőrök. Egyes honfitársaink…..
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
WT 2010.06.10 10:05:27
Kellemes meglepetés, hogy relatíve mennyi értelmes hozzászólás érkezett:) így nem kell kitérnem nekem is, hogy a poszt szerzője mennyire nincs képben az őz-szarvas különbségről, a vadászatról és a vadgazdálkodásról. Annyi hozzáfűznivalóm lenne a vadelütéshez, hogy elméletileg ameddig nem ejtik el az adott egyedet, addig az állam tulajdonát képezi. Szóval ez a vadelütés viszony félig rendezetlen, mert ti. mi nem lőttük le (szándékosan ilyen "konyhanyelvi" kifejezést használtam) ergo még nem is a miénk. Másrészt, a vad elütése kárt okoz nekünk is. Nem csak mint x kiló hús, hanem adott esetben trófea, sőt tenyészérték. Egyszerűsítem: ha nem ütötted volna el, x idő alatt x megfelelő génekkel rendelkező utódot hozott volna létre. Ha egy különösen jó génállománnyal rendelkező őzet szarvast bármit ütsz el, főleg, ha még nincs megfelelő korban a vadgazdálkodásba való hasznosításhoz ( ígéretes trófea, hagyjuk még fejlődni, szaporodni), akkor az okozott kár jóval több mint egy autó ára.
Érdekes különben, hogy rengetegen úgy mondanak véleményt valamiről, hogy fogalmuk sincs az adott témáról. Akik ezt teszik, hiába van 8 diplomájuk, vagy 3 doktori fokozatuk, akkor sem értelmes emberek. És ezt nem csak vadászati témára értem. Okulásként: az igazi vadászok többet tesznek a természetért és az állatokért mint jó pár mélyzöld aki csak a billentyűket püföli.
A ladás eset pedig állatkínzás, ha tetszik ha nem. Nem mindegy, hogy valamit gyorsan szakszerűen lelősz, adott esetben úgy, hogy mire felfogná mi történt vége van, vagy bezsúfolod egy kocsiba, összekötözve, szűk helyre, levegő víz élelem nélkül. Ha nem fogják el őket, ki tudja vajon, hogyan végeznek velük? Ha éppen nem fulladnak meg a kocsiban. Vajon olyan gyorsan mint egy golyó? Kétlem. át kellene gondolni egy kicsit a dolgokat, mielőtt demagóg posztokat ír az ember.
WT 2010.06.10 12:07:37
Egy kis kiegészítés kívánkozik, valószínűleg feleslegesen írom, aki nem akarja megvizsgálni a vadászatot, úgyis csak lehurrogja.. de akár ha egy embernek felnyitom a szemét megéri:d

Először is: szőrszálhasogatás az ólom, fegyverolaj dologba belekötni. Kisbarátom, ha buszra szállsz, akkor is rongálod a környezetet. Ha tusfürdőt használsz, ha áramot, ha bármit.
Másodszor. Én nem erőltetem a hivatásomat senkire. Nem kell szeretni a vadászatot se a vadászokat, de nem is kell a tények ismerete nélkül köpködni őket. Én az igazi vadászokról beszélek, nem a stólbuci féle (ha egyáltalán olyan) dirrdurr puskásokról.
Elárulok egy nagy titkot. A vadak számának csökkenéséért nem a vadászat a felelős. Az élőhely változott meg. Sarkítsak? Tudod, lakóparkok, ipartelepek, városok. Növekvő emberi populáció, ami a saját igényeihez formálja a természetet. Több embernek több élelmiszerre van szüksége. Mi következik ebből? Nagyobb területet vonnak be mezőgazdasági termelésbe. Mind1, hogy vega vagy vagy nem. kenyeret csak eszel. Hopp, hogy is van ez? A megváltozott területek van amilyen állatoknak kedveznek, van amiknek nem. Pl a nagy összefüggő hasznonnövénytáblák jobban kedveznek az őznek, mint a fácánnak, nyúlnak. Mi következik ebből? Szimpla logika; több őz lesz, kevesebb apróvad. Ezek az istenadta állatok meg még esznek is.. betojás mi? Mit esznek? Nem barátaim, nem a senkiföldjén növő füvet rágcsálják.. Bizony, rámennek szépen a mezőgazdasági földekre és ott esznek.. Jah, hogy ez kárt okoz? A gazda befekteti a munkáját, pénzét, ezek meg megeszik. Nah ilyenkor mennek a vadászokhoz, hogy tartsd szinten az állományt, fizesd meg a károm, és még védekezz is. Milyen alapon dumálnak bele olyan dolgokba amikről fogalmuk sem lehet?
Másfelől közelítve. Régebben amikor az egész ország kevésbé volt művelésbe véve, kisebb városok stb, nyilván nagyobb élőhely jutott a vadaknak. Kevesebb zavarás, több élelem. Most modern gazdálkodás van, érezhetően kevesebb a vad is.
Mi, az igazi vadászok vagyunk azok, akik hagyunk földeket a vadnak, hogy ott egyenek. Talán így nem károsítanak annyit. Mi vagyunk azok, akik szemmel tartjuk az állományt, adott esetben nem csak a túlszaporodást gátolva, hanem bizonyos fajokból utánpótlást nevelve. Többet, mint amit levadászunk. Egyszerű példa: neveltünk 2000+ db fácánt. Nem kalitkába tartott madarakat, hanem egy bizonyos kor után szétengedett egyedeket. Elárulom, nem az volt a cél, hogy 100%-ban levadásszuk azt amit neveltünk. Közelebb van az arány az 50%-hoz.
Állományszabályozás: selejtezésnek nevezik. Nem mindenütt van így, ami meg is látszik a területeken, de próbáljuk a kevésbé életképes egyedeket kivenni, amik így nem foglalják az életteret a jobb képességű egyedet elől. Árvíz idején kimentjük a vadakat a vízből. Télen ha nagy hó van etetjük, mert nem célunk, hogy kipusztuljon minden. Vagy pl immunizáljuk a rókákat veszettség ellen. Cserébe előfordul, hogy vadászunk. Ez az ára a befektetett időnek és munkának. Bár gyakran csak kiülünk, hiába van ott a puska, nem lövünk le mindent. Néha csak jólesik távol lenni a trolloktól:d
Állami szinten pedig a vadászat hatalmas bevételt jelent. Sokat adózunk, vadászni drága, ha magyar vagy ha külföldi. Dögöljünk meg, mert a pénz jelentős részét visszaforgatjuk, hogy majd az unokáinknak is maradjon valami..

Ez egy bonyolult rendszer, nem lehet leírni pár kósza hír alapján. Nem értem miért hiszi azt mindenki, hogy mindenhez ért. Ez amolyan magyar átok lenne? itt kőkeményen összedolgoznak a vadászok, erdészek és gazdálkodók, állatorvosok, adott esetben még a természetvédők is.
Örülök, hogy egy csomó embernek más baja sincs, csak hogy vadászunk:) Különben pedig a vadhús finom és egészséges. ha megdolgoztam érte, miért ne élvezhetném?

Ha nem lenen vadgazdálkodás, nem lenen vad sem. A vadászokról: nem mindenki egy gazdag pöffe3szkedő seggfej. Vannak olyanok is, de nem többen mint a magyar lakosságra rávetített százalékuk. Sok embert ismerek aki nem ilyen. orvosokat, állatorvosokat, gazdálkodókat, szinte mindenféle területről. Könnyű egy pc mögé bújva osztani az észt, hogy így úgy vadászat. Kint kell lenni, dolgozni, tenni a dolgokért, nem szájat tépni.

Aki kellően értelmes, az ezekből már rájött miért van szükség akár külföldiek vagy gazdag seggfejek vadásztatására. Bizony a vadállomány fenntartása pénzbe kerül. A vadőröknek is meg kell élni valamiből. Nekik is etetni kell a családjukat. Állambácsi pedig kőkeményen viszi a pénzt. Tehát előbb okosodni, aztán kritizálni. A szélsőséges nézőpont szinte mindig hibás. Ugyanolyan káros az orráig nemlátó mélyzöld, mint az idióta gyilkolásra élvező emberek.
WT 2010.06.10 12:47:22
A vad egy produktum:

A vadak hasznosítása az ésszerűség miatt történik.. Amolyan kölcsönhatás, hogy elférjünk egymás mellett. Természetes egyensúly pontosan az emberek közvetett szerepe miatt nem tud kialakulni. Nem tudom ennél egyszerűbben megfogalmazni. Az ember módosítja a környezetét. Az állatok iylen oylan módon megpróbálnak alkalmazkodni. Van aminek jobban sikerül (róka pl) van aminek kevésbé (fácán pl). De ez nem ok arra, hogy hagyjunk fajokat kipusztulni, pusztán azért mert van akinek ellenszenves a vadászat. Racionális megközelítés kellene, nem érzelmi. A mai világban minden pénzbe kerül. van akinek itt a vadászat fáj. Van olyan aki annak örülne, ha egy darab állat sem lenne, mert akkor nem lenne semmi kár a földjén. Van aki azt szeretné, hogy mindenütt állatok legyenek. Arany középút kifejezés. Ismerős?:D
Az átlagember igencsak alul tájékozott ezekben a kérdésekben. Örüljünk annak, amink van, próbáljuk fejleszteni, fenntartani. Nem kell messzire menni, elég Olaszországba, és ott megnézni, hogy áll a vadállomány. Nekik Magyarország a paradicsom.. saját tapasztalat. idejönnek és úristen ennyi vad? Sosem láttam ennyit.
Azok akik ténylegesen tudnának a témához hozzászólni, 10-20-30 év gyakorlattal.. nos ők nem neteznek, sőt egyáltalán nem érdekli őket a közvélemény. Pedig ők tudnák elmondani igazán, hogy még néhány éve évtizede mi volt itt. Sokszoros vadállomány. Nem, nem a vadászat változott. Átalakultak a földek, vegyszereket használnak.
Azt hozzátette egy igen nagy gyakorlattal rendelkező vadász ismerősöm: " a mostani gazdák megőrülnének ha annyi vad lenne, mint régen. Amikor nem ezrekbe mértük a terület vadállományát, hanem tízezrekbe. Most okoznak ezek x kárt, és még azt is sajnálják tőlük. Anno nem törődtek vele ennyire".

igazából azért vicces az egész, mert aki nem akarja, az úgysem érti meg. Télen amikor egész nap a hóban gázolsz, azért a pár fácánért nyúlért. Tavasszal amikor (ez már múlt idő) az első kellemes hajnalokon estéken az ártereken lesed a szalonkát (lövésre szinte esély se volt, nem egy tömeges mészárlás). Esetleg amikor csak kimész a magad örömére, igaz ott a puska, talán még gyakorlásképpen célzol is, de nem lősz, mert bár megtehetnéd, de nem érzed szükségét.
Ezekhez belsősnek kell lenni. Nem tanítják az iskolában, nem látod át a városból sem (tisztelet a kivételnek). Éled, csinálod, tapasztalod. Életforma ez, nem pedig véres hobbi.
Ezt hiszem sokadszorra megírtam a lényeget, elég is volt a kommentelésből:D Üdv srácok:D
"Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra. A politikus arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a csökkentés. Mint mondta, ez attól függ, hogy hány "csontvázat találunk a szekrényben". Konkrét számokat akkor lehet…..
Vastagbőr Nikolett, a gárdista 2010.03.30 12:31:00
Úgy gondolom, a képen a bal oldali lányzót már nem nagyon kell senkinek bemutatni, hisz az arcát, nevét az is ismeri, aki amúgy nem akarta, meg az is, aki amúgy akarta volna, csak alapvetően egy hipokrita fasz. Karcsú, szőke, széparcú, vidám, mosolygós, fiatal kiscsaj, gárda…..
Szögezzük le az elején: a magyar egészségügy úgy szar, ahogy van.Áldatlan állapotok, elégtelen ellátás, alulfizetett személyzet, és sorolhatnánk hosszan, mi mindenen kellene változtatni. De engedtessék meg nekünk adófizetőknek, hogy elsősorban ne az orvosokat és a rezidenseket…..
WT 2010.03.11 15:26:34
ostoba demagóg poszt, a kommentek nagy részéről nem is beszélve..
1.
Tisztázzuk: ingyenes oktatás nem létezik, hiába nevezik annak. Véletlenül pontosan tudom mennyibe kerül egy orvostanhallgatónak az ingyenes képzése.. Akik itt a nyálukat verik el sem tudják képzelni, hogy erre a legtöbben gyerekkoruk óta készülnek. (ugyan nem tudom aktuálisan 2010, milyen erős a felvételi határ) Szóval minimum 4 évvel az egyetem előtt már kőkeményen különóráztak a legtöbben. Központit írtak, bekerültek, mert tudtak is valamit és akarták. Aztán szépen elkezdődött a suli, jéé tankönyvek elárulom; drágábbak az orvosi szakkönyvek mint az összes többi tankönyv. Jéé egyéb költségek, apróságok, köpeny, szike, fonendoszkóp, reflexkalapács.. folytathatnám. Te vetted nekik, kedves aki fröcsög?
de lépjünk tovább. Rengeteg befektetett idő. Nem egy büfészak, bizony, tanulni kell, és néha még az sem elég. De persze ez nem pénzben mérhető, úgyhogy szarjuk is le, nem?

Tömörítve a kezdetek: min 8-10 év megfeszített munka, hogy orvos lehessen. Bizony az illető családjára is nagy terhet rak. Anyagilag és más fronton is. De ez mind nem számít igaz?:D

2. Tegyük fel, elvégezve az egyetem, diploma megvan.
Újrafelvételi rezidensnek. Nem biztos, hogy oda ahova szeretnéd, sem szakra, sem helyre.
De, tegyük fel, hogy most optimális a dolog, és mind dolog passzol helyileg is és a szakmai irány is.

Szépen munkába állsz, kapod a kis 80-90.000 Ft-os fizetésed.
Cserébe a legtöbb helyen bedobnak a mélyvízbe, nem 40 órát dolgozol hetente, és a legtöbbször ügyelned is kell. Igen, tojáshéjjal a fenekeden.

Megéri, ugye?

3. a poszt legviccesebb része:
Mi a fasznak mentél orvosnak ha ez nem jó?
Akkor gondoljuk át, először azért sírunk mert elmennek az orvosok, mert szar itt. AZtán emg leoltod őket, hogy nem is kellenek ilyen orvosok?:D Öcsi, a mártírok korának vége, hol élsz? legyenek a toppon szakmailag, nyalják ki a segged, mint ha pincérek lennének, és tegyék meg mindezt 10+ év tanulás után kb minimálbérért?:D nem gondolod, hogy ez nevetséges elvárás? Mellette viselje a terhét annak, hogy a döntésein emberéletek múlnak. Lásson embereket meghalni.. mert fog.

Különben pedig, nem minden orvos bunkó, nem mindenki megy el külföldre.. érdekes, akkor nekik is az anyjukat, mert több pénzt szeretnének?

Az orvosok átlaga is olyan mint a közösség amiből jöttek. Vannak köztük bunkók, jók-rosszak, mind mindenütt.

De a legjobb az egészben, hogy ha valami baja lesz a tisztelt posztolónak és az itt fröcsögő idiótáknak, olyan dokihoz fog kerülni aki ugyanezt végigszopta és itt maradt, szar fizetésért. Lehet, hogy éppen még kedves is. Ott majd nem állsz neki ezt kifejteni, ha esetleg megmentette a tyúkszaros életed.

Ebből elég is volt ennyi:D
Legalábbis az ausztrál igazságügyminiszter, Michael Atkinson szavai szerint, aki 1-2 százalékra becsülte a játékosok között azoknak az arányát, akik képtelenek éles határvonalat húzni a játékok és a való élet között. Atkinson ezt az új Alien vs. Predator játék kapcsán…..
Le a kalappal a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs csapata előtt, a pozitív hangvételű marketinganyagok hatására, valamint az újdonság varázsa miatt eleinte én is egész komolyan lelkesedtem az új fizetőeszközért! Amikor 1-2 hónappal ezelőtt először kaptam fém 200-ast…..
Elkúrták ezt is, de a végére csak győzött a józan ész. "Azaz, vagy arról van szó, hogy akik ingyen juthatnának az oltáshoz, azok nem kérik, viszont sokan vennének, ami átmeneti hiányt okoz, vagy arról, hogy a szállítás még mindig akadozik." - tömör összefoglalása a…..
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
A végső lökést a Hospinvest elnökével készített rendkívül érdekfeszítő interjú adta meg ennek a posztnak a megírásához, pedig pár dolgot már régóta nem ártana tisztázni. Vannak ilyen általánosan hangoztatott dolgok, mint hogy a magyar egészségügy szarul működik,…..
Göndör István az MSZP frakcióvezető-helyettese. Olvashattuk már tavaly is, hogy milyen pofátlanul nyilatkozik a költségtérítés kapcsán, aztán kiderült, hogy ő jegyzi azt a törvénymódosítást, ami átkeresztelné a költségtérítést bérpótlékká, így akadályozva meg a…..
Vastagbőr A sokkoló végeredmény 2009.06.07 22:09:00
A közvéleménykutatók újabb leszereplése ... "a Jobbik éppen 5%-on" ... "talán bejut"... A választás eredménye: Fidesz 56,37 (14 mandátum), MSZP 17,38 (4), Jobbik 14,77 (3), MDF 5,3 (1). A többi párt nem jutott be az európai parlamentbe.A részvételi arány…..
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Vastagbőr Késelés éneklésért 2009.05.21 10:01:00
Ilyen ország tényleg nincs, hogy a blog jelmondatát idézzem. Valahol a világ egyik eldugott csücskében tudnék ilyet elképzelni, nem itt nálunk, "Európa szívében"...... A sonline.hu cikke: "Kilencszer szúrt egy zákányfalui fiatal. Az eset 2008. február 1-jén…..
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..