Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Northern

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Ági után Südi Iringónak is azt javasoljuk: nem kéne erőltetni. Mondjuk egyből akkor elvesztette a meccset, amikor pont a Szeszélyest vállalta be, amiből semmiképp nem jöhetett ki jól, még akkor se, ha kiderül, hogy Gobbi Hilda reinkarnálódott benne. De nem…..
A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli…..
Sorozatunkban egy olyan fazon következik, aki nem igazán nevezhető szépnek, de talán még jóképűnek sem, viszont ha kivennénk a Szökésből, akkor csak bociszemű tetovált faszik meg sírós-picsogós mexikóiak maradnának benne (no meg egy zsíros hajú olasz), szóval megvannak az…..
A Golden Globe-ot azért szeretjük jobban az Oscarnál, mert a tévéseket is díjazza, és nem annyira puccos esemény, mint a másik, bazi nagy kerekasztalok mellett ülnek a sztárok és vendégeik, pia, kaja, jókedv. Íme az idei nevezettek listája, dőlt betűvel akiket szeretnénk, hogy…..
comment:com Elcseszett Receptklub 2006.12.13 14:53:00
Na végre sikerült elcseszni kedvenc főzőműsorunkat is, csak megfelelő koncepció kellett hozzá, hiszen elcseszni tervszerűen és megfontoltan érdemes. Megújult a Receptklub. Új konyha, új főcím, új szerkezet. Persze, mi ostobák, azt vártuk, hogy a nagyobb konyhában, nagyobb…..
Hát igen, a Vidám Szökésben Lévő Fijugg ügye kissé megfeneklett, hiszen a szökés lényegi eleme, a neandervölgyi fejszerkezet tulajdonosa a székben ül, és arra vár, hogy áramot vezessenek bele, iparit. Persze nem vezetnek, mert odakint előkerül valami boncolási jegyzőkönyv, és…..