Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokakutya pri

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
rokakutya pri 2021.04.21 06:24:35
@Érvsebész: olvastam rosszabbakat Pasztörperc rovatában. Az, nekem hiányzik a Vincentről. A gyűjtéseid és elemzéseid is. Keserűbb lett az oldal nélkületek. És minden is :(
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
rokakutya pri 2021.04.07 22:13:45
@nerángass: ez egy baromi jó, továbbgondolásra késztető cikk! Köszönöm.
"A hamarosan Eb-meccseket rendező magyar fociközegnek még a Herthánál is kevésbé érdeke, hogy Petry ügye sokáig foglalkoztassa a hazai és főleg a nemzetközi futballközvéleményt"

Rövidesen kiderül, hogy a dagadtnak a foci az első, vagy a hatalma megtartását célzó demagóg uszítás.
Én arra tippelek, h az elkövetkező hetekben a migránsvért szomjazó felcsúti kapusedző mártíromságáról zubog a szennyhír a NERmédia minden csatornáján.
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
rokakutya pri 2021.01.15 22:10:54
rokakutya pri 2021.01.15 22:15:41
@Kettes: nono, régen nem gyerek. Sok fiatal felnőtt lépett már ki a zsarnok apja árnyékából úgy, hogy nem fogad el tőle semmit
rokakutya pri 2021.01.15 22:18:20
@BiG74 Bodri: hát olyan, tudod
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
rokakutya pri 2021.01.06 19:48:46
OFF
Pár perce hallgatom a hírekben, hogy a COVID okozta gazdasági mélyrepülés ellenére SemjénNERtárs hobbija (vadászati kiállítás a Hungexpo területén) 50 milliárba fog fájni.
Ezen felhorgadva visszakerestem az Expo96 sztornó döntést amit a Horn kormány a gazdasági visszaesésre hivatkozva lefújt.
www.parlament.hu/iromany/fulltext/00093txt.htm
1990 évi áron 17milliárdos extra költséget nem mertek bevállalni.

Rendben hogy a Basi bátor meg hasít a gazdaság, ugyanakkor a világkiállításra egész városrészek megújítása volt betervezve - ezek jó része azóta meg is valósult.
Értem én, hogy a rendszerváltás óta a gdp cca a tízszeresére emelkedett, de hogy a faszba lehet hasonló (vagy még rosszabb) helyzetben egy hungexpó kiállításra 50milliárdot elfogadni??!
ON
rokakutya pri 2021.01.07 21:34:50
@hoffnungloss: A magyar hatóság nem fogja jóváhagyni az orosz vakcinát,ha nem tartja biztonságosnak.

Ez komoly? Melyik hatóság? OGYEI vagy az NNK? elvben OGYEI, de a Basi magyar hangja, Nyunyó a rendivüli helyzetben átléphet az OGYEIn.
Isten kezében vagyunk mind ;)
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
         Tudomásom szerint a European Research Council pályázatain összesen 38-szor nyertek magyar egyetemek. Ebből 17-szer nyert a CEU, kétszer a csúcskategóriás Synergy Grantben voltak nyertes pályázók (egyszer a St.Andrews egyetemmel, egyszer a Károly Egyetemmel és az MTA-tól elrabolt Rényi…..
rokakutya pri 2020.10.06 21:56:34
@Kettes: többen nem értük. Ez olyan matematikus dolog:
- Állíts fel egy teljesen valószínűtlen hipotézist,
- most próbáld meg bizonyítani.
     " Mostanra odáig jutottam, hogy a magyar államnak nem kellene finanszíroznia a színészképzést. Ronald Reagan nem futott be jelentős színi karriert, de nem is járt semmilyen iskolába és az amerikai állam sem finanszírozta a tanulmányait. Magyarországon sem a korábbi gazdasági helyzet, sem a…..
rokakutya pri 2020.09.07 23:41:43
@rokakutya pri: bocsánat, a gazemberséggel nem akartam az olvtárs nick nevére utalni, a gaztett helyesebb lett volna.
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
rokakutya pri 2020.08.29 20:46:21
@DarthVader: ez is egy lehetőség. Nem tudom mi történt, csak bizonytalan vagyok a történtek megítélésében.
rokakutya pri 2020.08.29 21:12:50
@Kettes: köszönöm. Nekem ez is hihető story.
Csak egy kérdésem lenne még: Mit keresett egy riporter a frakció zárt ülésén??! És éppen egy olyan riporter aki emlékeim szerint akkoriban éppenhogy nem volt MSZP közeli sajtós akire bizton számíthatott az őt meghívó szervezet, h a párt szájaíze szerint tolmácsolja a zárt ajtók mögött elhangzottakat a nép felé.
rokakutya pri 2020.08.29 22:20:14
@Hölderlin ist ihnen unbekannt?: Óóó. Holtig tanulok
     "Miután a válasz ismét csak konok fogadkozás volt, hogy csütörtökön lesz, mert az Országgyűlés kétharmados többséggel megszavazza, Rosenberg úr körülnézett övéi során. A tekintetével először azt kérdezte, hogy jó helyen járnak-e, ez volna-e a régi, kedves Judapest, majd azt, hogy „mi az az…..
rokakutya pri 2020.08.24 22:31:16
@Kettes: nekem nem tetszik ha csak ebből lehet választani. A nagy összefogás minden szereplője (számomra) úgy tűnik alig várja, h végre ő legyen a Fidesz.
Jó ideje érlelődik már bennem, h inkább elhúzok és basszanak egyedül, de legalábbis nélkülem.
Biztos én is hibás vagyok, hogy idáig jutott ez az ország, pedig az első Orbán kormány idején még fiatalabb és aktívabb voltam. Sőt, Gyurcsányért kifejezetten lelkesedtem. De már elmúlt. :(
rokakutya pri 2020.08.24 23:07:19
@OoOoOo: OK. Karácsony jobb mint vártam. Nem adtam volna húsz forintot a győzelmére miután GY. F. elgurította Kálmán Olgát, de örültem, h így alakult mert utólag úgy gondolom Kálmán túlságosan is megosztó lett volna a budapestieknek és Tarlós marad.
rokakutya pri 2020.08.24 23:25:32
@OoOoOo: a 90es évek közepén HVGt, Figyelőt járattam és apám Népszaváit rendszeresen olvastam. Évek óta nem olvasok nyomtatott sajtót. Ugyanebben az időszakban rengeteg időt elpocsékoltam a Polidilin. A Vincenten az a jó h JT azonnal kibassza a trollokat és nem kell száz kommentet elgörgetni, h egy értékes hsz-t találj. A Galamust még szívesen olvasnám - ha lenne. O'szt ennyikeh,
               Mint a neonyilas magyar kormánymédiából megtudtuk, a "normális Magyarország"-nak nem része ez a zászló, és azok az emberek sem részei, akiket ez a zászló reprezentál. Ez a "normális Magyarország most éppen egy diktátornak tapsol, és megalázza a melegeket. Ennek a "normális…..
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
rokakutya pri 2020.08.09 18:55:43
@kemény keleti kommentelő:
Például a Szolnoki Szigligeti Színházat érti polgári színház fogalom alatt a művész úr. Schwajda és Spiró igazgatói székébe a szinészóriás Balázs Pétert ültették akit a szilveszteri SasKabarék tettek halhatatlanná. Feledhetetlen, mert a köztévé-tv2 holding bulvár csatornái gyakran ismétlik.
    Tudom, nem szabad Szilvásy Gyuri bácsit bántani, egykori SZDSZ-es önkormányzati képviselő, aki valószínűleg a fia halálába bolondult bele. Nem is bántom szegényt, de ez így annyira tökéletes.  2020. július 27., hétfő 13:36 A Honfoglalás 2000 Egyesület…..
rokakutya pri 2020.07.27 19:14:47
@balmoral: sz'tem nem merne a Vezéren gúnyolódik, simán csak elmeroggyant, amint a poszt címe is utal erre ;)
rokakutya pri 2020.07.27 21:15:29
@Külsős: a Vezér Facebook oldalán ezrèvel tobzódnak az ilyen futóbolondok. Nèha a gyerek átküldött egyet-egyet üzenetben a top száz balfaszból. Régebben ugyanezt mondtam: ennyire nem lehet hülye, ez csak irónia. Már èvek óta tudom, hogy de. Ők a FIDESZ szavazóbázisa.
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..
    Értelmiségellenes pogrom készülődik Budapesten, olyan szokásos magyari pogrom, amibe direkte senki sem fog belehalni, de közvetetten azért franc se tudja.    A kormánypárti ultrajobb zsidóvért akar inni, de ez nem illik bele az orbáni narratívába. Szeretik a kamatot, állandóan hosszabbra írják…..
rokakutya pri 2020.07.17 20:31:36
@rokakutya pri: fasizmus hívők
rokakutya pri 2020.07.19 20:30:07
@ikaruss: eredetileg valóban Lujza és Jenő párbeszéde épült erre, de nekem úgy rémlik mintha Hofi előadáson is hallottam volna ezt a mondatot. Lehet tévedek
        "Egyszer egy fickó El Pasoban meztelenre vetkőzött, és beleugrott egy kaktusz bozótba. Én is ezt kérdeztem tőle: Miért? És?  Azt felelte: "Pillanatnyilag jó ötletnek látszott". (Steve McQueen a Hét mesterlövészben)      Ez a poszt egy ugrás a kakusz bozótba, pillanatnyilag jó ötletnek…..
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
rokakutya pri 2020.06.30 09:51:55
@jotunder: elnèzèst kèrek, az èn gyógyszerem is elgurult. Remènytelennek látom Magyarország jövőjèt ès ez nèha felb@sz
     A Kossuth Rádió (Lajoskám, én kérek elnézést) Vasárnapi Újság című műsorában tett hitet Orbán Viktor mellett Kevin Bossuet francia történészprofesszor.    A Google öt oldalnyi linket ad Bossuet-ról, amiből annyi derül ki, hogy a Sud Radio nevű andorrai/piré(n)z csatornán szokott főleg…..
rokakutya pri 2020.06.25 22:34:09
@mafi mushkila: Kertèsz Ákosnak "a magyar genetikusan alattvaló" mondata miatt menekülnie kellett a hazájából.
A harmadik 2/3 óta egyes jobban átèrzem a kijelentèse igazságát :(

Nagy Ervin fiatalabb ès fizikailag is erősebb emiatt kevèssè tudja majd az összes hazafias èrzelmű náci beletörölni a disznószaros bakancsát.
   A nyilaskeresztes viceházmester Szakács Árpád nemcsak Romsics akadémikust támadta meg, hanem Ablonczy Balázs történészt is, a "polgári underground" a.k.a. UFI a.k.a. Mandiner egykori Oli bácsiját.  Ma a Mandiner Bolondkásler Trianonról szóló dilinyóját reklámozza, Oli bácsit nem védték…..
        A Mandiner folyóirat lapigazgatója, a magát kultúrtörténésznek nevező apparátcsik Szalai Zoltán az orbánista janicsárképző, a Mathias Corvinus Collegium, ügyvezető igazgatója. Éppen most büszkélkedett el azzal, hogy a mandineres nullajulikák jelentős részét is az MCC képezte ki.       A…..
        Tamás Gáspár Miklós írt egy érdekes cikket az ÉS-be (harminc egész másodpercig kell hallgatni egy szöveget Závada vagy Bodor Ádám egy kötetéről, aki erre nincs felkészülve, ne is kattintson).       Szilvay Gergely, aki a poszt egyetlen mondatában fog szerepelni, úgy érezte, hogy ő viszont…..
        Lesz, aki nem olvas bele. És csak mondja és mondja...        Orbán emberi életeket fog feláldozni a GDP-ért. És nem tehet mást. Ha én lennék a helyében én is ezt tenném, és talán éppen ezért nem szeretnék a helyében lenni. Ez nem teljesen igaz, pl. amikor a japán követség fogadást ad, és…..
rokakutya pri 2020.05.11 23:53:47
@Kettes: "Te megint egy olyan Orbánról írtál egy posztot, aki már vagy húsz éve nem létezik."

Sokadszorra èrtek egyet veled.
A poszt olvastán azon tűnődtem, H hasonló filozófikus eszmefuttatásokat tömegèvel olvastam hajnalig a Kerál első eljövetele idejèn a zindex-polidilin. A magam rèszèről, a Basit már akkor is egy populista, első generációs suttyónak tartottam de mert Elek István volt a mèdia tanácsadója, lehetett azt feltètelezni, H van a döntèseinek vmi konzervatív èrtèkrendű mögöttes cèlja. Habonyárpival meg rogántónival az oldalán, nem lehetnek ilyen illúzióink.
  „Zsúfoltak nem szoktak lenni a stadionjaink, előrelátó volt a szövetség, hogy úgy alakította a nézőszámokat, hogy járványhelyzetben is kezelhetők legyenek. (Csányi Sándor, MLSZ elnök, nemoligarcha)"        Sokak szerint a Liverpool-Atletico Madrid meccsnek komoly szerepe volt a járvány…..
rokakutya pri 2020.05.02 20:40:54
@wulfer: ez speciel nem a lopásról szól. Ahhoz h pl CE tanúsítványt adhasson ki az EMKI ki kell venni a hatóság alól egy az államtól "független" szervezetbe a tanúsító intézetet. Sajátos, H a 100%-ban állami tulajdonú Kft megfelel az elvárásoknak, de az OGYEI.gov.hu pedig nem