Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyozdlemagad

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai világban virágzik az albérlet piac, sokan akarnak kiadni és még többen kivenni. Sajnos ahol nagy tömeg, hiába minden igyekezet, megjelennek az átverők, azok akik a másik embert átverve akarnak haszonra szert tenni. Az albérlet kiadás és bérlés sajnos ideális táptalaj az átverésekhez könnyű…..
gyozdlemagad 2018.06.14 10:28:47
@tommybravo: Pontosan, a köznyelv. Nem pedig egy bérleti vagy albérleti szerződés. Ne erősítsük a fogalomzavart , mert amikor valaki aláír egy bérleti vagy albérleti szerződést, az nem a "köznyelv" szerint fog történni.
Győzd le magad! A héten 2018.04.22 08:49:39
A harmadik is megvolt ezen a héten. Szombatra elmúlt az izomlázam, ideje volt megint kipróbálni, lesz-e. Nem mondom, hogy a leggyorsabb, de egy plusz pontot megítélek magamnak a vasárnap reggeli lustaság legyőzéséért...
Győzd le magad! Új élmény 2018.04.18 20:43:33
Új élménnyel lettem ma gazdagabb. Idestova 40 év alatt (bakker, leírni is gáz) ma fordult elő az először, hogy két egymás utáni napon futottam. Hajlott korom ellenére még ez után is élek. A dolog pozitív oldala: - 2 egymás utáni napon legyőztem a lustaságot - hazaértem és elindultam futni még…..
Győzd le magad! Az első után 2018.04.18 11:14:56
Enyhe izomláz a combomban, viszont sokkal kevésbé keltem fáradtan ma reggel, pedig ugyan annyit aludtam mint máskor. Nap közben azon kaptam magam, hogy a mai futás útvonalát tervezem és cipőket nézegetek. WTF? Ma nem is terveztem menni, csak holnap. Rá lehet erre kattanni?..
Győzd le magad! Az első... 2018.04.17 20:15:46
Nem szerettem futni. Kényszer volt mindig, nemszeretem feladat. Nem értettem igazán azokat, akik szerették. Úgy egy évvel ezelőtt, teljesen más okból, nem a futás kedvéért el kellett mennem kocogni. Csak 15 percet. Kimerült voltam, és fájt mindenem, de jó érzés volt.  Erre tettem ma kísérletet…..