Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrei87

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X53 2011.11.05 19:45:00
Bekövetkezett hát az, amit a VV nézők egyik része várva várt, más részük rettegett tőle: visszatért a kubai macsó! Örültem neki, inkább nézem elszörnyedve-röhögve, ahogy hangosan kifújja az orrát a randiasztalra kikészített papírszalvétába, majd gondosan a tányér alá…..
hogyvolt VV5 - 1X45 2011.10.27 18:20:00
Végre úgy kezdődött az öfi, hogy a saját gondolataim hallhattam vissza: „óbazmeg, Aréna, nem hiszem el!” Dya gyorsan pisilt is, hát, néha én is majd’ összehugyozom magam, mondjuk én kínomban. Tegnap egyébként is túlléptem saját határaimon, mert belenéztem az…..
hogyvolt VV5 - 1x26 - 1x27 és 1x28 2011.10.10 14:05:00
Ott tartottunk, hogy "a srác, akinek oldalról nincs orra", és a "huszonkilenc évesen önálló ügyvédi irodám van és az valami" bevackoltak az Odúba, Balázs szerint igazából olyan volt a kibeköltözés éjszakája, mint egy túszdráma, Krisz jóvoltából meg új…..
hogyvolt VV5 - 1x17 2011.09.29 12:45:00
Óvatosan kell bánni az elismerő szavakkal, az ember ellágyul egy kicsit, aztán másnap kap az arcába egy közúti jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia. És hol van Balázs?! Mivel én…..
hogyvolt VV5 - 1x14 2011.09.26 13:00:00
Nem. Nem és nem. Találni nem találom, keresni nem akarom a szavakat (szíveket írtam elsőre), úgyhogy csak úgy, minden kommentár nélkül tessék, itt a nyers való, ez fogadott tegnap este: A vizuális inkvizíciós gyakorlatok után kénytelen vagyok megemlíteni, már megint elkezdte a…..
hogyvolt VV5 - 1X07 2011.09.19 19:35:00
Itt a várva várt első öfi, de Lilu, aki láthatóan Fecó kedvére akart tenni a ma esti ruhával, ha értitek, hogy mondom, rögvest el is keserít minket, rövid öfi lesz, hiszen ez az első éjszaka. Sebaj, Veronika és Sehere tett róla, hogy emlékezetes maradjon. És Fecó is. És…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
Andrei87 2008.06.04 23:51:09
Nekem igazából semmi komolyabb bajom a wizzairrel. Két nagy csomaggal utazok Eindhovenből, így is fele annyi mintha Malévval jönnék haza. Szerencsére Maastrichtból 3 reptér is kb. 2 órás közelben van ahonnan megy fapados, tehát van választási lehetőség.

Valaki említette, hogy miért használják a Charleroi-Brussels South nevet Belgiumba, ez a vásárlók megtévesztése. 1. Ez a hivatalos neve a reptérnek. Röppenj el oda, és kb. MS word méretekben gondolkozva 800milliós betűkkel van kiírva ez a terminálra. 2. Ha te olyan jó vagy földrajzból, hogy amúgy magadtól tudod, hogy hol a fenében is van Charleroi Európában akkor gratulálok, de ez szerintem az utasok segítése és nem megtévesztése.

Amúgy én is átéltem már a Charleroi helyett Liegebe landolunk effektust, merthogy elromlott a gép, de akkor is kerített a wizzair valami másik társaságtól 2 órán belül gépet. A malévnak 11 órán át javították a gépét Görögországba, nem hogy valahonnan máshonnan szerezzenek gépet. Mégsincsenek nagy szövetségeseik, most már nem is tudom melyikben vannak...

Szóval mindenki mérje fel, hogy mit akar kapni a pénzéért. Nekem fél órás késés és 1 óra plusz utazás megér 30-35ezret. Amúgy meg tartom, hogy a Charleroi jobb mint a Brussels National. A Nationalen kb. lehet fél órát sétálni mire megkapod a csomagodat és tekintve hogy 5 percenként szállnak le a gépek, várhatsz is rá bőven. Vonat 15 perc a belvárosba, kb. 5 euróval kevesebb mint a busz Charleroiból és ugyanott tesz le.

Aki minőségi utazást akar menjen KLM Business Class-szal és ha máshogy nem megy, akkor odateleportálják a célállomásra időben.