Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segítekegykicsit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős az eltérés a kecskemétiek akarata és a torz parlamenti viszonyok között. Választási értékelőnk újabb részében számos érdekességre derült fény a „végleges”, bár még nem jogerős választási eredmények áttekintéséből...
segítekegykicsit 2018.04.17 13:35:01
@PirateB:
Az ellenzék ebben a formában egyértelműen alkalmatlan a Fidesz megdöntésére. Ennek rengeteg oka van, ebbe nem szeretnék belefolyni.

Lenne azonban egy kérdésem. Ha lenne számodra meggyőző alternatíva az ellenzék köreiben. Akár ideológiai hovatartozást mellőzve.
A Fideszre szavaznál?

Érdekel a véleményed mert kíváncsi vagyok vajon mekkora lehet az a tábor, akik csak azért szavaztak Viktorra mert őket tekintik a legkisebb rossznak.
segítekegykicsit 2018.04.18 19:47:38
@eßemfaßom meg áll:

Ne haragudj, nem tudtam, hogy az index blogon ilyen hierarchikus körülmények uralkodnak. Tehát aki nem rendelkezik legalább 10000+ hozzászólással és 10-20 blog bejegyzéssel annak a szava mit sem számít a nagy kutyák között. Értelek.

Az, hogy mit kínálnak sajnos gyakran nem fedi a valóságot. Tapasztalatból beszélek, ugyanis pont egy ilyen településen élek.
Fent van az internetszolgáltató weblapján, hogy 1 000 Mbit/s ( ne keverjük a Mbiet a Mb-al) de eközben hosszas egyeztetés után kiderül, hogy egyáltalán nem lehetséges sőt 10 Mbit/s a maximum amit biztosítani tudnak 1 Mbit/s garantálása mellett.
És nincs jobb lehetőség pedig több szolgáltató is hirdeti magát az általad is említett paraméterekkel.
segítekegykicsit 2018.04.19 11:26:58
@$pi$:
"Miket beszélsz ember?! A csávó "tipikusan" kilobites internet elérésről beszélt én pedig bizonyítékot hoztam arra, hogy ez marhaság. Ennyi. Politika? Milyen politika? "

A pártpreferenciád következménye, hogy egy felmérésekkel alátámasztott tényt próbálsz cáfolni.
Véleményem szerint nem néztél utána a közéleti,politikai tájékozódás forrásainak Magyarországon. Ellenben én megtettem.
Link: mertek.eu/sites/default/files/reports/hirfogyasztas2016_0.pdf
Érvelni nem lenne szabad ugyan anélkül, hogy alá tudnám támasztani, de az én álláspontom szerint, 2-3 év alatt nem növekedhetett olyan kiugróan, hogy az alapfeltételezés, miszerint többen tájékozódnak tévéből, ne lenne igaz.

A felmérésből tisztán látszik, hogy nem a közszolgálati adók propaganda gépezetté válása jelenti a nagyobb problémát, hanem a második legnagyobb kereskedelmi csatorna kormány szócsővé tétele okoz főként gondot.
És ne hasonlítsuk össze kérem a két fő kereskedelmi csatornát, mert az egyik alkalmanként, közül a Fideszről vagy Fidesz közeli emberekről olyan hírt ami kínos, esetleg nem bizonyítható, a másik meg 7/24 tolja pofátlanul propagandát és bizonyos esetekben egyértelmű álhíreket.

Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok elkötelezett egyik párt felé sem.
Egyik sem tud olyan perspektívát nyújtani jelenleg ami kielégíteni az én igényeimet.
A jelenlegivel se lenne problémám, attól függetlenül, hogy nem értek egyet velük egyes dolgokban. De azt vérlázítónak tartom, hogy a nepotizmust soha senki nem űzte magasabb szinten és már nem is titkolják. Az emberek konkrét átverését és az a gyűlöletkeltést elítélem (mert máshogy is el lehetne érni azokat a célokat amire ezeket az eszközöket alkalmazzák). A hatalom vágy oly szintű eluralkodását amely létrehozta, hogy a korrupció körbelengje az egész magyar közéletet szintén nem tolerálom. Nem megyek tovább csak letudom egy satöbbivel.
Mindezek ellenére egyet tudok érteni a kormány egyes döntéseivel és elveivel kül és belpolitikai téren is.

Konklúzió(ha esetleg nem esett volna): nem örülök , hogy jelenleg a Fidesz van kormányon és részben visszataszítónak tartom amit felépítettek, de a jelenlegi ellenzéki pártok közül se örülnék jobban senkinek.